Jump to content

Η ενσωμάτωση του Apple Music έρχεται σε σχεδόν όλα τα μοντέλα Audi του 2022


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσω μιας νέας ενημέρωσης λογισμικού, η Audi θα επιτρέψει την απευθείας εγκατάσταση του Apple Music στα συστήματα infotainment μεγάλου αριθμού οχημάτων της. Οι κάτοχοι μοντέλων της Audi θα αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην προσωπική τους βιβλιοθήκη στην υπηρεσία Apple Music‌ μέσω της οθόνης Multi-Media Interface (MMI) του οχήματός τους, αξιοποιώντας τη σύνδεση δεδομένων στο αυτοκίνητο, χωρίς να χρειάζονται Bluetooth, ενσύρματη σύνδεση ή το Apple CarPlay.

Για να ενεργοποιήσουν το Apple Music, οι χρήστες πρέπει να ανοίξουν την εφαρμογή Apple Music στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Audi, να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθούν με το Apple ID τους και να εισαγάγουν έναν κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στο τηλέφωνό τους. Η Christiane Zorn, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ προϊόντων της Audi, δήλωσε:

Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας Apple Music στο σύστημα ψυχαγωγίας ήχου σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη συνεργασία μεταξύ της Audi και της Apple. Για τους πελάτες μας, σημαίνει ότι τους προσφέρουμε άμεση πρόσβαση στη δική τους εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης. Αυτή είναι η κατανόησή μας για μια premium ψηφιακή εμπειρία στο αυτοκίνητο. Στην Audi οδηγούμε συστηματικά την ψηφιοποίηση του οχήματος και είμαστε πεπεισμένοι ότι το εσωτερικό εξελίσσεται όλο και περισσότερο σε έναν τρίτο χώρο διαβίωσης.

Διαθέσιμη στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία, η ενσωμάτωση της υπηρεσίας Apple Music θα επεκταθεί σε “σχεδόν όλα” τα υπάρχοντα οχήματα Audi έτους 2022 μέσω αυτόματης ενημέρωσης over-the-air και θα κυκλοφορήσει σε πολλά νέα Audi οχήματα μετέπειτα. Το κόστος ροής δεδομένων κινητής τηλεφωνίας χρεώνεται μέσω ενός πακέτου δεδομένων που διατίθεται από την Cubic-Telekom στην Ευρώπη και τα τρία πρώτα gigabyte είναι δωρεάν.

Το Apple Music “φοριέται” πολύ!

Η Audi δεν είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που ενσωματώνει το Apple Music απευθείας στο σύστημα infotainment της, με την Porsche να ανακοινώνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα το 2019 προτού επεκταθεί σε άλλες υπηρεσίες όπως τα Apple Podcasts. Ομοίως, η Mercedes άρχισε να λανσάρει την ενσωμάτωση του Apple Music από το καλοκαίρι του περασμένου έτους.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...