nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 απλως φιλε μου σε τετοια κινητα πρεπει να σκεφτομαστε πρωτα οτι ειναι s60 γιατι υπαρχει κινδυνος να απογοητευτουμε. οσο για τις φωτογραφιες, δε νομιζω οτι υπηρχαν αμφιβολλιες για το αν θα ειναι καλες ή οχι. ειναι ξεκαθαρα music phone. ps: κι εγω σε πολλα στοιχεια δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το 6600(παλιωσε πλεον) αλλα ειναι s60 κι αυτο μου λεει πολλα στη χρηση του καθημερινα :)Anyway ας ελπισουμε να βγουν σχετικα συντομα προγραμματάκια να το χαρουμε τουλαχιστον σε αυτο τον τομεα.οταν γινει αυτο, τοτε θα'ναι τζιτζι που λεμε το κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Anyway ας ελπισουμε να βγουν σχετικα συντομα προγραμματάκια να το χαρουμε τουλαχιστον σε αυτο τον τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 καλημέρα παιδιά, για μια στιγμή νόμιζα οτι ήμουν ο μοναδικός που είχα αγοράσει το 3250!!!! τελικά υπάρχουν και άλλοι.. έχω την εντύπωση οτι βγήκε καινούριο firmware μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 πάντως εγω πρέπει να ομολογήσω οτι το κινητό βγάζει αρκετά καλές photos τη ημέρα (τη νύχτα ειναι κλαψτα χαραλαμπε).... Επίσης η μπαταρία του ειναι παρα πολύ καλή Επειδη μ'ενδιαφερει κι εμενα να το αγορασω, μου λες σε παρακαλω τι εννοεις οτι η μπαταρια ειναι "παρα πολύ καλή" ? Ποσες μερες δηλ. σου βγαζει συνεχεια ανοιχτο και με τι χρηση ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 4 μέρες γεμάτες με καλή χρήση του κινητού (μιας και είναι συνέχεια το πρωί συνδεδεμένο στο PC) πάντως μερικά κολλήματα τα τρώει ευχάριστα ειδικά ότνα ακούς μουσική και εκείνη την κάποιος σε καλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 4 μέρες γεμάτες με καλή χρήση του κινητού (μιας και είναι συνέχεια το πρωί συνδεδεμένο στο PC) πάντως μερικά κολλήματα τα τρώει ευχάριστα ειδικά ότνα ακούς μουσική και εκείνη την κάποιος σε καλεί xexe...nokia με το πρωτο firmwire και χωρις κολληματα δε λεει...:lol: :lol: Παντως, 4 μερες με τη χρηση που λες, ειναι υπερβολικα καλα! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ναι φίλε μου το κολληματάκια του τα έχει και τα χαίρεται.... Βασικά, ψάχνω να βρώ αν έχει βγεί κάποιο update αλλά δεν βρίσκω κατι που να το επιβεβαιώνει... πάντως σε γενικές γραμμές καλό είναι (όχι βέβαια καλύτερο απο το Ν-70 που είχα και μου το κλέψανε :(....) αααα, μην ξεχάσω να σου πω οτι το κινητο το πηρα απο microland γιατι εκεί το βρήκα πιο φθηνά απ'όλα τα καταστήματα 367 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ναι φίλε μου το κολληματάκια του τα έχει και τα χαίρεται.... Βασικά, ψάχνω να βρώ αν έχει βγεί κάποιο update αλλά δεν βρίσκω κατι που να το επιβεβαιώνει... πάντως σε γενικές γραμμές καλό είναι (όχι βέβαια καλύτερο απο το Ν-70 που είχα και μου το κλέψανε :(....) αααα, μην ξεχάσω να σου πω οτι το κινητο το πηρα απο microland γιατι εκεί το βρήκα πιο φθηνά απ'όλα τα καταστήματα 367 € Εμενα μου ερχεται 281 με την επιδοτηση που δικαιουμαι, δεν εχω αποφασισει ακομα. Επειδη χρησιμοποιω κατα κορον pocket pc, ηθελα ενα καινουριο τηλ. που να εχει καλο Bluetooth και να συνδεομαι ετσι απο εκει, σαν το 6230 που εχω δηλ. Μαλλον θα με βολευε καλυτερα ενα series 40, σαν το 6233 η το 6131 που ειναι και αυτα υπο σκεψη. Αλλα αυτα δεν ξερω ποτε θα ερθουν και με το πρωτο firmwire θα εχουν και αυτα τα προβληματα τους ενω το 3250 σιγουρα οπου να'ναι θα βγει firmire update... τεσπα, θα δω τι θα κανω, η μπαταρια του παντως απ'οτι μου λες, ειναι εντυπωσιακη... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ναι είναι όντως πολύ καλή.Είναι Li-Polymer και όχι Li-Ion και μεγαλύτερης χωρητοκότητας από τις αντίστοιχες.Πιστεύω πως αξίζει ΄σαν τηλέφωνο,ειδικά στην τιμή που έρχεται το πάκετο. Πάντως ομολογώ ότι περίμενα περισσότερη ζωντανια στα χρώματα της κάμερας:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Moy vgazei sinexeia.. (MNIMI SXEDON PLIRES DIAGRAPSTE DEDOMENA). Sinithos ginete otan erxete sms (ta exo stin karta girismena kai i karta exei 400mb free) Moy dixnei to kinito oti exei 400kb free :| kserei kaneis tipota? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Moy vgazei sinexeia.. (MNIMI SXEDON PLIRES DIAGRAPSTE DEDOMENA). Sinithos ginete otan erxete sms (ta exo stin karta girismena kai i karta exei 400mb free) Moy dixnei to kinito oti exei 400kb free :| kserei kaneis tipota? μηπως εχεις corrupted αρχεια στην καρτα; τετοια κουλα με υπολοιπο χωρου, οφειλονται και σ'αυτο. @objectref, η μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη στα s60, 1100mah :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plato__ Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδιά το πήρα και εγώ το κινητό! Ήθελα να ρωτήσω η πρώτη φόρτηση πόση ώρα πρέπει να διαρκέσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Kalo tha itan na to ksefortiseis pliros.. otan ksefortisei asto ena 8oro na fortizei (kleisto to tilefono) kai epanelave tin diadikasia ales 2 fores.. isos einai spastiko alla pistepse me aksizei! Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 @objectref, η μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη στα s60, 1100mah :X Ναι αλλα ειναι και ο ογκος, το βαρος και η τιμη..:lol: Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Χθες πέρασα απο τη Nokia στα Ταμπούρια και μου είπαν προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας να τους πάρω τηλέφωνο γιατί θα έχουν το καινούργιο firmware. Τους ρώτησα για το πρόβλημα με την κάμερα και είπαν ότι το καινούργιο firmware λογικά θα βελτιώνει αρκετά τη λειτουργία της. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγω πάντως είδα το κινητό και μου φάνηκε τεράστιο ,πολύ ογκώδες και άσχημο.Έτσι πήρα το ν70 πολύ καλύτερο κατά την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 otan vgei to kainorio firmware tha to anavathmisoume.. isos vgei sto telos tis evdomadas alla den einai logos na perimeneis na to pareis.. kane anavathmisi kai eisai ok :) Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγω πάντως είδα το κινητό και μου φάνηκε τεράστιο ,πολύ ογκώδες και άσχημο.Έτσι πήρα το ν70 πολύ καλύτερο κατά την άποψη μου.΄ Το 3250 δεν είναι επ'ουδενί λόγο μεγάλο και ογκώδες σε σύγκριση με το Ν70. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ακόμη και ομορφότερο από το 3G μοντέλο της Νόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 ΄ Το 3250 δεν είναι επ'ουδενί λόγο μεγάλο και ογκώδες σε σύγκριση με το Ν70. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ακόμη και ομορφότερο από το 3G μοντέλο της Νόκια. Αυτά ειναι απόψεις του καθενός.Τελικά διαπίστωσα ότι είναι τελείως αντικειμενικό το να κρίνεις ένα κινητό μικρό βλέποντας τις διαστάσεις του.Και εγώ έβλεπα τις διαστάσεις στο σάιτ και μου φαίνονταν εντάξει,και οτι είναι μικρό,ίσως το κάνει να δείχνει έτσι ο σχεδιαμός του που είναι κάπως τετραγωνισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αυτά ειναι απόψεις του καθενός.Τελικά διαπίστωσα ότι είναι τελείως αντικειμενικό το να κρίνεις ένα κινητό μικρό βλέποντας τις διαστάσεις του.Και εγώ έβλεπα τις διαστάσεις στο σάιτ και μου φαίνονταν εντάξει,και οτι είναι μικρό,ίσως το κάνει να δείχνει έτσι ο σχεδιαμός του που είναι κάπως τετραγωνισμένο. http://img373.imageshack.us/img373/8031/nokia32500015xo.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αυτά ειναι απόψεις του καθενός.Τελικά διαπίστωσα ότι είναι τελείως αντικειμενικό το να κρίνεις ένα κινητό μικρό βλέποντας τις διαστάσεις του.Και εγώ έβλεπα τις διαστάσεις στο σάιτ και μου φαίνονταν εντάξει,και οτι είναι μικρό,ίσως το κάνει να δείχνει έτσι ο σχεδιαμός του που είναι κάπως τετραγωνισμένο. Έχω δει από κοντά και τα δύο μοντέλα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα που παρέθεσα. Η φωτογραφία του nikoskat τα ξεκαθαρίζει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Σε τί χρώματα κυκλοφορεί?Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να το έχει σε άλλα χρώματα εκτός του μαύρου? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Σε τί χρώματα κυκλοφορεί?Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να το έχει σε άλλα χρώματα εκτός του μαύρου? κυκλοφορεί σε ρόζ, ασημί και πράσινο-λαχανί εγώ το πήρα απο microland 367 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 (edited) jimbou said: Σε τί χρώματα κυκλοφορεί?Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να το έχει σε άλλα χρώματα εκτός του μαύρου? Το Πλαίσιο το διαθέτει και σε ροζ χρώμα. Edited April 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Έχω δει από κοντά και τα δύο μοντέλα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα που παρέθεσα. Η φωτογραφία του nikoskat τα ξεκαθαρίζει όλα. Εντάξει με φάτε κιόλας:) ,αποψή μου ήταν,εγώ σας είπα ο σχεδιαμός με κάνει να το πιστεύω αυτό και όχι οι διαστάσεις,και το ξαναλέω οτι συμφωνώ οτι είναι μεγαλύτερο το ν70 σε διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts