inactiveaccount76533 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Apo thn allh otan kapoioi developers plhrwnan(enan kairo) gia to SDK ths S60 kai meta eblepan tous kopous na kykloforoun anelegkta se "magazakia" htan kala gia olous emas.Poiow xrhsths apo edw agorase s60 kinhto(h genika kinhto) me thn prooptikh na plhrwsei toul to 50% twb efarmogwn pou tha perasei sto kinhto tou? Οπότε ας πάρει η μπόρα το ανοιχτό λογισμικό και τα freeware προγράμματα, στο όνομα καταπολέμησης της πειρατείας? Δηλαδή, με την ίδια ακριβώς λογική, θα δεχόσουν να έβαζε περιορισμό η Microsoft στα λειτουργικά της να μην τρέχουν καμμία εφαρμογή αν δεν έχει προηγουμένως πάρει την... σφραγίδα έγκρισής της? (για το καλό μας βρε, μην κολλήσουμε κανέναν ιό!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Με άλλα λόγια, με το πρόσχημα της ασφάλειας, ξεχάστε το σχετικά ανοιχτό προηγούμενο λειτουργικό, και μαζί του ξεχάστε κάθε περίπτωση για, παράδειγμα, emulators παιχνιδομηχανών στα κινητά σας Symbian! DRM-galore! Από εδώ και πέρα τα Symbian κινητά μετατρέπονται σε κλειστά συστήματα και τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... σφραγίδα έγκρισης από την εταιρεία (μήπως να βάζουμε και modchip για να τρέχουμε τις εφαρμογές που θέλουμε?).. Συμπέρασμα : το επόμενο smartphone μου θα φέρει Windows Mobile λειτουργικό, που τουλάχιστον παραμένει ανοιχτό. Το τελευταίο που χρειάζομαι είναι λειτουργικά με αλυσίδες τύπου Vodafone-live στο smartphone μου. Εύχομαι καλή χρεωκοπία στους βλάκες της Symbian και τις... σφραγίδες τους. Εγώ χθες ή προχθες το είχα πει: Μάρτιος 2006: Οι χρήστες Symbian smartphones αναφωνούν: "Πού είναι η συμβατότητα και το ανοιχτό λειτουργικό??? Ο-Ε-Ο???" Μετά από λίγους μήνες: Η κοινοπραξία Symbian (λέγε με Nokia ---> μετοχικό κεφάλαιο ~47%) αναφωνεί: "Πού είναι η πρώτη θέση στις πωλήσεις??? Πού είναι τα έσοδα από Symbian smartphones??? O-E-O???" Εν ολίγοις: Αιδώς Αργείοι... (ή καλύτερα: Αιδώς Σκανδιναβοί :lol: ) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Είχα το Ν70 κ το πούλησα όπως επισης και το 6270. Αν παω σε 3250 θα ξενερώσω? Ακούω πολυ μουσική και βγαζω αρκετές φωτογραφίες και βιντεος. Η αλήθεια είναι οτι ο ήχος του Ν70 μου άρεσε πολυ(λογω κ του ενσωματωμενου dynamic compressor) αλλα στις "κινησεις μεσα στο μενου του" μου φαινότανε λιγο αργο.. Παρακαλω..οποιος ειχε το Ν70 κ τωρα εχει το 3250 ας κανει τον κοπο να μου απαντησει οσο γινεται πιο ΑΜΕΣΑ (ακομα κ με PM)!!! -ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑΞΥ 6280 & 3250. -ΠΡΟΣΟΧΗ!!!-ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΥΓ. τραβαει βιντεο σε ΜΡ4 οπως το Ν70? Το 3250 είναι κατώτερο του Ν70 σε αρκετούς τομείς. Αφήνουμε το θέμα εφαρμογών μιας και έχει εξαντληθεί. Η κάμερα του 3250 είναι απογοητευτική. Θα έλεγα απαράδεκτη. Ίσως η χειρότερι κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε series 60. Το βίντεό του γράφει μόνο σε 3gp (τα mp4 ξεχάστε τα) αλλά η ποιότητά του είναι.... Πολύ πιξέλιασμα και ανύπαρκτος ρυθμός ανανέωσης. Τα σπασίματα είναι άπειρα. Δεν ξέρω τι να πω. Μου θυμίζει έντονα το βίντεο που τραβούσε το αρχαίο 6600. Δεν ξέρω τι παίζει με τον επεξεργαστή αλλά η ταχύτητά του κάθε άλλο παρά αξιόλογη είναι. Είναι σαφώς πιο εργό απο το Ν70 (οι κάτοχοι 6630/80 ούτε να το σκέφτονται να αλλάξουν την συσκευή τους με αυτό). Αν αληθεύουν οι μετρήσεις του MemMon και έχει μόνο 12ΜΒ ελεύθερης RAM, είναι πραγματικά ντροπή. Με πιο κριτήριο βάλαν 30ΜΒ στο Ν70 και 12ΜΒ στο 3250; Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Μουσικό κινητό το 3250 αλλά τα πρώτα δείγματα μου λένε πως είναι σαφώς κατώτερο σε ποιότητα αναπαραγωγής απο το 6270, και υποθέτω απο το 6280. Συγκρινόμενο με το Ν70, δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο. Και τα δύο δεν με ικανοποιούν. Το μεγάλο του πλεονέκτημα εδώ είναι ο νανεωμένος music player ο οποίος είναι οτι πιο εύχρηστο και λειτουργικό έχω συναντήσει. Πραγματικά είναι άψογος. Ολοκληρώνοντας, θα πω οτι το 3250 δεν με κάερδισε. Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο θα αλλάξει γνωρίζοντας καλύτερα την συσκευή με το πέρασμα του χρόνου, αλλά η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. το 3250 αποτελεί ίσως την πρώτη series 60 συσκευή που αγοράζω και δεν θα την πρότεινα με τίποτα σε κάποιον που ψάχνει νέα συσκευή. Έχοντας Ν70 και 3250, το σκέφτομαι σοβαρά να στείλω το 3250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 are nokia... na braso kai to symbian sou kai ola sou.. alli mia fora me apogoiteuses... den peirazei, kapote tha katafereis na bgaleis ena kinito me kalo ixeio, kamera, othoni, megali mnimi, symbian stin timi ton 350 - 450 euro.. are tsampa poulisa to w800... den peirazei, pame gia w810... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ενταξει mirror, μας κατατοπισες ολους :p κι εγω απορω, δεν περιμενα τοσο ασχημες εντυπωσεις... και λιγα για το 6600 μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Το 3250 είναι κατώτερο του Ν70 σε αρκετούς τομείς. Αφήνουμε το θέμα εφαρμογών μιας και έχει εξαντληθεί. Η κάμερα του 3250 είναι απογοητευτική. Θα έλεγα απαράδεκτη. Ίσως η χειρότερι κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε series 60. Το βίντεό του γράφει μόνο σε 3gp (τα mp4 ξεχάστε τα) αλλά η ποιότητά του είναι.... Πολύ πιξέλιασμα και ανύπαρκτος ρυθμός ανανέωσης. Τα σπασίματα είναι άπειρα. Δεν ξέρω τι να πω. Μου θυμίζει έντονα το βίντεο που τραβούσε το αρχαίο 6600. Δεν ξέρω τι παίζει με τον επεξεργαστή αλλά η ταχύτητά του κάθε άλλο παρά αξιόλογη είναι. Είναι σαφώς πιο εργό απο το Ν70 (οι κάτοχοι 6630/80 ούτε να το σκέφτονται να αλλάξουν την συσκευή τους με αυτό). Αν αληθεύουν οι μετρήσεις του MemMon και έχει μόνο 12ΜΒ ελεύθερης RAM, είναι πραγματικά ντροπή. Με πιο κριτήριο βάλαν 30ΜΒ στο Ν70 και 12ΜΒ στο 3250; Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Μουσικό κινητό το 3250 αλλά τα πρώτα δείγματα μου λένε πως είναι σαφώς κατώτερο σε ποιότητα αναπαραγωγής απο το 6270, και υποθέτω απο το 6280. Συγκρινόμενο με το Ν70, δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο. Και τα δύο δεν με ικανοποιούν. Το μεγάλο του πλεονέκτημα εδώ είναι ο νανεωμένος music player ο οποίος είναι οτι πιο εύχρηστο και λειτουργικό έχω συναντήσει. Πραγματικά είναι άψογος. Ολοκληρώνοντας, θα πω οτι το 3250 δεν με κάερδισε. Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο θα αλλάξει γνωρίζοντας καλύτερα την συσκευή με το πέρασμα του χρόνου, αλλά η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. το 3250 αποτελεί ίσως την πρώτη series 60 συσκευή που αγοράζω και δεν θα την πρότεινα με τίποτα σε κάποιον που ψάχνει νέα συσκευή. Έχοντας Ν70 και 3250, το σκέφτομαι σοβαρά να στείλω το 3250.Δεν εχω λογια να σ'ευχαριστησω φιλε μου!!! Ημουν ετοιμος να παω κιολας αυριο να το αγορασω... Να'σαι καλα να σωζεις τον κοσμακη απο ασκοπες κινησεις!!! Σ'ευχαριστω πολυ!!! Επειδη ειχα το 6270 και το 6280 ειναι λιγο πολυ παρομοιο, λεω να περιμενω ως τα μεσα απριλιου που λήγει η επιδοτηση μου (280€ παρακαλω) μπας και βγει καμια νεα συσκευη...ισως καμια Ν91-Ν92-Ν80....ακομα και k800i...αγοραζω αμα λαχει.. ειδομεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 μπας και βγει καμια νεα συσκευη...ισως καμια Ν91-Ν92-Ν80....ακομα και k800i...αγοραζω αμα λαχει.. ειδομεν... Φίλε singer, έχε υπόψη σου ότι οι συσκευές της ΝΟΚΙΑ που αναφέρεις (και γενικά οι καινούργιες symbian συσκευές της εταιρίας) περιέχουν το νέο "κολπάκι" με τις κλειδωμένες εφαρμογές, και ό,τι αυτό συνεπάγεται..... :shifty: :shifty: Καλές αγορές !!! :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι χρήστες κάτοχοι της συσκευής για να υπήρχαν και άλλες απόψεις εκτός της δικιάς μου. Η συσκευή δεν είαι χάλια, κάθε άλλο, απλά δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αχ ρε παιδιά ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά με όλα αυτά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον.Εχω μείνει με το ngage + to mpx200 εδώ και πόλυ καιρό απ όταν πούλησα τα 7610 κ 6680 και σκεφτόμουν να πάρω το 3250,αλλά απογοητεύτηκα πολύ ΄με όλα αυτά.Και αυτό με την κάμερα? Χαθηκαν να βάλουν μπ4 βίντεο?Και χειροτερη από το ν70? Ειλικρινα δεν ξέρω τι να κάνω...Ωρες ώρες μου ρχεται να πάρω 6270 και να παρατήσω τα σμαρτ με τις μαμακίες της νοκια.Ή να γυρίσω στο παλιό καλό 7610.:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 @mirror, ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτο απο την καμερα; :OΧαθηκαν να βάλουν μπ4 βίντεο?αν η ΕΤΙ υποστηριξει το os9.1, ισως δουμε καμια καλη εφαρμογη εγγραφης βιντεο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 μια φωτο απο την καμερα του 3250 http://img465.imageshack.us/img465/5550/030320060032pc.th.jpg και φωτος απο το 6600 μου, χαλια ποιοτητα :( http://img526.imageshack.us/img526/1908/9179539549729579450137hm.th.jpg http://img85.imageshack.us/img85/9803/9179539549729579450119ys.th.jpg http://img85.imageshack.us/img85/1794/9179539549729579450102ea.th.jpg http://img85.imageshack.us/img85/425/9179539549729579450093pq.th.jpg το βραδυ λιγα σχολια για το κινητο και απο μενα, γιατι τωρα δεν προλαβαινω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Φιλε μου αν και όταν μπορεσεις,βγαλε μια φώτο σε εξωτερικό περιβάλλον να δούμε λιγο τις φωτο που βγαζει,γιατι ομολογω πως αποθαρρυνθηκα αρκετα από τα λόγια του mirror που αναφέρει πως η ποιότητα των φωτογραφιών είναι χειρότερη από αυτή του Ν70.:worry: Υπ'αρχει περίπτωση με εφαρμογή να τραβα και σε αναλυση 352χ288 ή πολλά ζητάω?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αρα καλα τα ελεγε ο Eldar... Ομως πιστευω οτι θα βρει με τον καιρο το κοινο του.Ειδικα αν πεσει η τιμη.Σαν ιδεα ειναι ΟΚ.Στην υλοποιηση τα χαλαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Συνήθως εκεί τα χαλάει η Νόκια... Στην υλοποίηση! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ρε παιδιά, κάποιος που έχει το 3250 ας μας πει τι παίζει με τις Java εφαρμογές. Τις εγκαθιστά και τις τρέχει κανονικά??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Η μπαταρία απ'ότι φαίνεται θα διαπρέψει. Το έχω φορτίσει μία μόνο φορά και σήμερα κλείνει 2η μέρα και δεν έχει πέσει ούτε μία μπάρα. δεν του κάνω ιδαίτερη χρήση αλλά όσο νά'ναι έχει παίξει κάμποση ώρα mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ρε παιδιά, κάποιος που έχει το 3250 ας μας πει τι παίζει με τις Java εφαρμογές. Τις εγκαθιστά και τις τρέχει κανονικά??? Eιπαμε οτι με java δεν εχει προβλημα εγκαταστασης,αλλα τι να το κανεις.. review με photos στα γαλλικα http://www.planetes-mobiles.com/viewtopic.php?t=1548 http://img444.imageshack.us/img444/8682/dsc007554cn5el.th.jpg http://img444.imageshack.us/img444/1341/dsc007900iq1aj.th.jpg http://img444.imageshack.us/img444/6203/dsc007932bx6sc.th.jpg http://img339.imageshack.us/img339/8486/dsc007988sv0ei.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Το θέμα είναι οτι όλες οι χήσιμες εφαρμογές είναι μορφής sis. Προσωπικά σε java χρησιμοποιώ μία και μοναδική, το εορτολόγιο. Και αυτό είναι και το μοναδικό 3rd party που έχει μέσα το 3250 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Το θέμα είναι οτι όλες οι χήσιμες εφαρμογές είναι μορφής sis. Προσωπικά σε java χρησιμοποιώ μία και μοναδική, το εορτολόγιο. Και αυτό είναι και το μοναδικό 3rd party που έχει μέσα το 3250 μου. Κι εγώ δε χρησιμοποιώ και πολλές Java εφαρμογές, το εορτολόγιο που είπες, ένα πρόγραμμα επαγγελματικού ενδιαφέροντος (το Periodic Table) και 5-6 παιχνίδια. Το όλο θέμα είναι οι εφαρμογές Symbian. Απλά είχα την απορία. Πλάκα-πλάκα, όσοι από εσάς εδώ μέσα έχουν περισσότερες τεχνικές γνώσεις θα μπορούσαν να μας πουν πόσο εφικτό είναι να δημιουργηθεί emulator για το OS 9.1 που να τρέχει παλιές εφαρμογές??? Αν κάποιος το κατάφερνε, θα ήταν το τέλειο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 σε μια απο τις φωτο που ανεβασα, δειχνει το εορτολογιο, ασχετα αν η καμερα του 6600 δεν το δειχνει :D λοιπον, σαν ποιοτητα, αρκετα καλο, δε σε προβληματιζει σε τιποτα, οπως και το κινουμενο μερος, δε υπαρχει περιπτωση να γυρισει μονο του. για να ερθει στη θεση του κανει ενα ελαφριο κουμπωμα. το joystick ειναι λιγο εως πολυ σκληρο, ηθελε πολυ δυναμη δηλαδη. η οθονη σχεδον τελεια για την αναλυση της αλλα η γραμματοσειρα πολυ μικρη, καποιος με προβλημα ορασης ισως εχει προβλημα να διαβασει τα γραμματα σε ολο το κινητο. ταχυτητα του μενου οχι κατι ιδιαιτερο, πιο γρηγορο σαφως απο το 6600 αλλα απ'οτι καταλαβαινω, οχι και απο το Ν70. ηχος απο το ηχειο δυνατος και καθαρος αλλα ως εκει, δεν ειναι και 5.1 :) μεγεθος συσκευης πολυ μικρο φυσικα, κανενα προβλημα μεταφορας. αποθηκευση μηνυματων εχει και στην καρτα μνημης. το λεω για τους χρηστες 3230/6260. τα θεματα εχουν επιλογες επεξεργασιας μονο για ταπετσαρια και screensaver! το μενου με τα 12 εικονιδια πολυ ομορφο, χαλαει λιγο η ενδειξη μπαταριας/σηματος απο την μικρη αναλυση αλλα οκ, δε σε πειραζει. τα'χει πει ολα αυτα ο mirror, αλλα ενταξει :p @mirror, το "Μοναδες ασφαλειας" στις ρυθμισεις ασφαλειας, μηπως εχει σχεση με το FOTA; α, δε μ'αρεσε μια εφαρμογη με το ονομα "κλειδια" ή καπως ετσι, το οποιο οπως αναφερει εχει να κανει με τη διαχειρηση των κλειδωμενων αρχειων, οπως mp3 κλπ. που λεει οτι μπορει καποιο τραγουδι να μη μπορεις να το ακουσεις πανω απο καποιες φορες. αυτο δεν το καταλαβα και απορησα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 τα θεματα εχουν επιλογες επεξεργασιας μονο για ταπετσαρια και screensaver! Το ηλίθιο απλό screensaver το αλάξανε επιτέλους??? Η θα έχουμε σαν screensaver συστήματος πάλι την ίδια μίζερη μπάρα με ημερομηνία/ώρα? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Το ηλίθιο απλό screensaver το αλάξανε επιτέλους??? Η θα έχουμε σαν screensaver συστήματος πάλι την ίδια μίζερη μπάρα με ημερομηνία/ώρα? το ιδιο ειναι, μονο που την ωρα την εχει με μεγαλυτερα γραμματα και χωρις χρωματικο background. κατα τα αλλα το ιδιο αλλα πιο ωραιο πιστευω. υπαρχουν και φωτο στα περισσοτερα θεματα των καινουργιων κινητων που το δειχνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Φίλε singer, έχε υπόψη σου ότι οι συσκευές της ΝΟΚΙΑ που αναφέρεις (και γενικά οι καινούργιες symbian συσκευές της εταιρίας) περιέχουν το νέο "κολπάκι" με τις κλειδωμένες εφαρμογές, και ό,τι αυτό συνεπάγεται..... :shifty: :shifty: Καλές αγορές !!! :) σ'ευχαριστω ρε φιλαρακι για τη διευκρινηση αλλα μεχρι στιγμης το μονο που νοιωθω ειναι μια απεραντη απογοητευση για το κινητακι...φαντασου...ημουν ετοιμος να πεταχτω στο πλαισιο να το αγορασω...η αληθεια ειναι οτι πηγα απο κοντα κ το ειδα,αλλα μου φανηκε λιγο "εκεντρικο",οχι oτι θα με χαλαγε αλλα δεδομενου των προαναφερθεντων προβληματων...ειπα να το αφησω το θεμα μεχρι τις 20 απριλη που ληγει η επιδοτηση μου μπας κ βγει τιποτα νεο!!! Θα σας παρακολουθω ομως...για να δω αν βρειτε λυση με το ΟS 9,1. Ευχαριστω ολους σας για τη συναδελφικοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 alitheia mirror,dokimases na peraseis mono to egkatesthmeno meros mias efarmoghs h na trekseis efarmogh apo karta mnhmhs opu htan proegkatesthmenh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Νίκο, καλορίζικο το κινητάκι σου. Επιτέλους έχω παρέα. Δεν είμαι μόνος μου στην περιπετειώδη αυτή αναζήτηση. :) :D :D :p Δοκίμαα και τις δύο περιπτώσεις. Απλά όπως ανέφερα και σε προηγούμενα πόστ, οι εφαρμογές πλέον δεν δημιουργούν τους ήδη γνωστούς φακέλους. Μεχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να διαπιστώσω πιο είναι το ακριβές path που δημιουργεί μια εφαρμογή κατά την εγκατάστασή της. Έτσι δεν μπορώ ούτε χειοκίνητα να περάσω τις εφαρμογέες. Πάντως ψάχνωντας τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές (στην κάρτα μνήμης φυσικά - αφου μόνο εκεί έχω πρόσβαση στους φακέους συστήματος) δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς αρχεία και που τα δημιουργεί η εκάστοτε εφαρμογή. Ελπίζω με τον καιρό, και με την βοήθεια εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν ή άλλων χρηστών, να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί η εγκατάσταση αι να καταφέρουμε να λύσουμε, με κάποιον τρόπο, το πρόβλημα ασυμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts