johnpats Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 APO 1-4-2005 FILE RAVER SE PIANW ADIAVASTO PROXTHES PIRA TO W800 MOU ME ALLAGI JOYSTICK. MOU TO ALLAKSAN SE EFTA MERES (GERMANOS MALL).PARA DEKA MERES THA EXANA TIN EGIISI Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 ithela kai ego na rotiso to idio...Ego pira to kinito mou ap'to germano stis 29-03-06.Nomizo pos exo omos 1 xrono kai oxi 2 xronia eggiisi.Tha psakso ta xartia moy,alla as elpiso na einai 2... 2 χρόνια είναι η εγγύηση σου, μην ανησυχείς. Η εγγύηση δεν έχει να κάνει με την κατασκευάστρια εταιρία ούτε με το κατάστημα που το αγόρασες. Όλα τα κινητά έχουν πλέον 2 χρόνια εγγύηση σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τον Μάρτιο (αν θυμάμαι καλά) του 2005 και μετά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 re paidia i egiisi einai 2 xronia an exei agorastei apo 1-4-2005 min anisixite kai to 80111810810(sonyericsson helpdesk) ayto leei. kai mpataria exei ena xrono egiisi kai ta akoustika 6 mines. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 APO 1-4-2005 FILE RAVER SE PIANW ADIAVASTO PROXTHES PIRA TO W800 MOU ME ALLAGI JOYSTICK. MOU TO ALLAKSAN SE EFTA MERES (GERMANOS MALL).PARA DEKA MERES THA EXANA TIN EGIISI Εγω φιλε μια χαρα θυμαμαι..το οτι σου αλλαξανε το joystic δεν σημαινει οτι ειχες και εγγυηση.οπως και να εχει για τους δυσπιστους εδω ειναι η αποδειξη. Sony Ericsson: 24 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα κινητά τηλέφωνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Εγω φιλε μια χαρα θυμαμαι..το οτι σου αλλαξανε το joystic δεν σημαινει οτι ειχες και εγγυηση.οπως και να εχει για τους δυσπιστους εδω ειναι η αποδειξη. Sony Ericsson: 24 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα κινητά τηλέφωνα. kai pali kaneis lathos apla kalese to 80111810810 na deis ti tha sou poun kai pws se kaliptoun. kai ksereis oti stin ellada eimaste. ta peri ipourgeiou anaptiksis einai pragmata mono kai mono gia na legontai. kai i kinotiki odigia pou ipegrapse to ipourgeio anaptiksis leei oti ta axesouar exoun 1 xrono egiisi. ante na allakseis akoustika meta apo ennia mines xwris na exoun kopei na sou poun oti einai ektos egiisis kai esi na pareis to ipourgeio anaptiksis kai an vgaleis akri ...to mono pou tha sou poun einai na perasis apo ta grafeia tous na ipovaleis agwgi gia na vreis to dikio sou. s Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 καλα εσυ λες τα δικα σου.σου δινω την πηγη και το post και παλι δεν συμφωνεις,ε αφου απο τον Ιουνιο ισχυει τι να κανουμε..κακο ειναι να παραδεχομαστε το λαθος.εγω εχω ζητησει πολλες φορες συγνωμη για λαθος τοποθετηση μου.εσυ ομως θελεις να περασει το δικο σου. καλως αφου δεν σε ενδιαφερει η αληθεια..τι αλλο να σου πω.πιστεψε οτι θελεις,δικαιωμα σου.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 καλα εσυ λες τα δικα σου.σου δινω την πηγη και το post και παλι δεν συμφωνεις,ε αφου απο τον Ιουνιο ισχυει τι να κανουμε..κακο ειναι να παραδεχομαστε το λαθος.εγω εχω ζητησει πολλες φορες συγνωμη για λαθος τοποθετηση μου.εσυ ομως θελεις να περασει το δικο σου. καλως αφου δεν σε ενδιαφερει η αληθεια..τι αλλο να σου πω.πιστεψε οτι θελεις,δικαιωμα σου.:whistle: wraia an kai den thelw na erthw se antiparathesi mazi sou doulevw sto germano. i odigia tou kentrikou mas service kata tin omnitech einai na kanoume dekta ta tilefwna gia egiisi 2 xronwn an exoun agorastei apo 1-4-2005. an exoun agorastei 31-3-2005 isxiei 1 xronos. adiko alla etsi einai .elpizw toulaxiston ayto na allaksei tin gnwmi sou. kai an sinexizeis na epimeneis mporeis na pareis 9 to prwi to helpdesk ths se 80111810810 na sou ta poun kai aytoi/ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Η εγγυηση οπως ειπα και 3 φορες παραπανω ισχυει Aπο 01/06/05 -->2ετης Εγγυηση στα κινητα της Sony ericsson.εγω δεν ανεφερα 31/03/05. Επισης εσενα σου το αλλαξανε γιατι απλουστατα δουλευεις εκει..και εχεις εναν λογο παραπανω..σιγα μην σου κοιταγαν και εγγυηση. εγω οσες φορες χρειαστηκα την βοηθεια του service και με τις γνωσεις μου ποτε δεν επεσα εξω.αυτα και οποιος καταλαβε..καταλαβε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Η εγγυηση οπως ειπα και 3 φορες παραπανω ισχυει Aπο 01/06/05 -->2ετης Εγγυηση στα κινητα της Sony ericsson.εγω δεν ανεφερα 31/03/05. Επισης εσενα σου το αλλαξανε γιατι απλουστατα δουλευεις εκει..και εχεις εναν λογο παραπανω..σιγα μην σου κοιταγαν και εγγυηση. εγω οσες φορες χρειαστηκα την βοηθεια του service και με τις γνωσεις μου ποτε δεν επεσα εξω.αυτα και οποιος καταλαβε..καταλαβε! ok den to sinexizw allo afou etsi nomizeis kalws ta ipolipa sta service points...an pantws theliseis kati :whistle: steile pm Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 2 χρόνια είναι η εγγύηση σου, μην ανησυχείς. Η εγγύηση δεν έχει να κάνει με την κατασκευάστρια εταιρία ούτε με το κατάστημα που το αγόρασες. Όλα τα κινητά έχουν πλέον 2 χρόνια εγγύηση σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τον Μάρτιο (αν θυμάμαι καλά) του 2005 και μετά. ωραια τοτε.ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROSXARA Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 SAS EYXARISTW ALA ELEGA MIPOS KAPIAS EFARMOGIS H FAR MANAGER? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technoman841 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 καποιος σε μια σελιδα εδω ελεγε κατι για να ξυπνησουμε τη μπαταρια με τα χρυσακια και τα +/- (πολους)της μπαταριας.καποιος να μου πει σε ποιοα σελιδα ειναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ?????????????????????εψαξα πολυ και δεν το βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technoman841 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 kapoios??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technoman841 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΗ????:mad: !!!!ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ???????ΑΛΛΑ ΝΑΙ!ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΕΙΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,Ε?????!!!!!:mad: :mad: :mad: !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 raver eixes dikio ena megalo signwmi. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΗ????:mad: !!!!ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ???????ΑΛΛΑ ΝΑΙ!ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΕΙΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,Ε?????!!!!!:mad: :mad: :mad: !!!!! Για λιγο ποιο ηρεμα!! τι φωναζεις..ισως να μην ξερει κανεις να σου απαντησει.και στο κατω,κατω οποιος θελει απανταει! :whistle: raver eixes dikio ena megalo signwmi. Αυτο δειχνει..οτι εισαι μαγκας ;) δεκτη η συγνωμη σου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Για λιγο ποιο ηρεμα!! τι φωναζεις..ισως να μην ξερει κανεις να σου απαντησει.και στο κατω,κατω οποιος θελει απανταει! :whistle: Αυτο δειχνει..οτι εισαι μαγκας ;) δεκτη η συγνωμη σου :p[/quote na sai kala. pantws oti theliseis patsi12345@yahoo.gr Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technoman841 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΕΙΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,Ε?????!!!!! !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΕΙΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,Ε?????!!!!! !!!!! υσηχασε ρε ψιλε αν ξερει καπιος θα σου απαντησει εγω να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τι θελεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Την παλεύεις ρε φίλε? ηρέμησε λίγο, φόρουμ είναι, όχι τσάτ. ίσως να μην το είδε κανείς, ίσως δε το ξέρει κανείς, ίσως να μην έχει κανένας όρεξη να σου πει. δεν είμαστε όλοι με μια εγκυκλοπαίδεια στο χέρι και πάνω από τον υπολογιστή συνέχεια. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technoman841 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 gia sas, poio einai to kalitero programa(free) gia na pezo ta binteaki (3gp) toy kinitoy moy? Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 τo quicktime αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι free αλλα κ να μην ειναι δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο :X :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Υπάρχει και η free έκδοση του quicktime. Αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Media Player Classic που παίζει τα πάντα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Υπάρχει και η free έκδοση του quicktime. Αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Media Player Classic που παίζει τα πάντα. εισαι σιγουρος οτι τα παιζει το media player classic ????? εγω που το δοκιμασα δεν γινετε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts