Jump to content

Download Manager... Απορια !

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να ρωτησω για τον default download manager των WIN98 s.e. Καποια στιγμη, κατεβαζοντας ενα αρχειο πατησα καταλαθος (ξετσεκαρα δηλαδη) το κουμπακι που ελεγε να ανοιγει καθε φορα το παραθυρο ερωτησης για το κατεβασμα... Αποτελεσμα ειναι να μου κατεβαζει τα αρχεια σε ενα Temporary folder που ειναι αρκετα περιπλοκο να τον βρω σε σχεση με πριν που αποθηκευα το αρχειο σε οποιο φακελο ηθελα εγω... Που μπορω να βρω τα properties του; Τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση;

Και... Ψαχνω επισης εναν καλο, γρηγορο download manager που να υποστηριζει resume (εκτος απο το GetRight)

Ευχαριστω :)

Εδω και περίπου ένα χρόνο έχω το Download Mage και resume κάνει και δεν μου δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα :)

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Για το πρώτο πρέπει να ανοίξεις τον Windows Explorer (όχι IE)και πας Tools --> Folder Options --> File Types --> Βρίσκεις την κατάληξη που θες --> Advanced --> Confirm open after download

Προς NV_ORTON: Παρα πολυ ωραιος Download Manager ! Κατεβαζει σχεδον τα παντα αυτος κανοντας monitoring τον Browser !!! Σε αντιθεση με αλλα που πρεπει να τα ξεκινησεις χειροκινητα... Ευχαριστω :)

Προς rallye: Ναι οντως ετσι ηταν :o Που να το βρω ο αμοιρος εκει που βρισκοταν; Εγω εψαχνα στα Internet Options ! Σ'ευχαριστω :)