sadiagraxa Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να ρωτησω για τον default download manager των WIN98 s.e. Καποια στιγμη, κατεβαζοντας ενα αρχειο πατησα καταλαθος (ξετσεκαρα δηλαδη) το κουμπακι που ελεγε να ανοιγει καθε φορα το παραθυρο ερωτησης για το κατεβασμα... Αποτελεσμα ειναι να μου κατεβαζει τα αρχεια σε ενα Temporary folder που ειναι αρκετα περιπλοκο να τον βρω σε σχεση με πριν που αποθηκευα το αρχειο σε οποιο φακελο ηθελα εγω... Που μπορω να βρω τα properties του; Τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση; Και... Ψαχνω επισης εναν καλο, γρηγορο download manager που να υποστηριζει resume (εκτος απο το GetRight) Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Εδω και περίπου ένα χρόνο έχω το Download Mage και resume κάνει και δεν μου δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Για το πρώτο πρέπει να ανοίξεις τον Windows Explorer (όχι IE)και πας Tools --> Folder Options --> File Types --> Βρίσκεις την κατάληξη που θες --> Advanced --> Confirm open after download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Προς NV_ORTON: Παρα πολυ ωραιος Download Manager ! Κατεβαζει σχεδον τα παντα αυτος κανοντας monitoring τον Browser !!! Σε αντιθεση με αλλα που πρεπει να τα ξεκινησεις χειροκινητα... Ευχαριστω :) Προς rallye: Ναι οντως ετσι ηταν :o Που να το βρω ο αμοιρος εκει που βρισκοταν; Εγω εψαχνα στα Internet Options ! Σ'ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts