Jump to content

Πρόβλημα με drivers Hp

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω έναν phοtosmart 7550 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Έκανα format και απο τότε δεν μπορώ να τυπώσω... Ο λόγος είναι απλος. Πάω να περάσω τους drivers και οταν μου λέει να συνδέσω τον εκτυπωτή, τον συνδέω αλλα δεν τον βλέπει και έτσι δεν τελειώνει την εγκατάσταση... Τι να κάνω; :O :( :mad: :(

Δοκιμασε αλλη θυρα usb.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δοκιμασε να καταργησεις την τελειως συσκευη απο την διαχειριση συσκευων και ξανα καντο εγκατασταση.

Αυτο το ειχα παθει (μετα απο φορματ) με σκανερ. Δεν εμπεναν με τιποτα οι drivers και δεν το εβλεπε καθολου. Ε μετα εκανα κι αλλο φορματ και σωθηκα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν έχεις το cd με τους drivers; Δοκίμασες να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers που υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο; :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Και το Cd και στο ίντερνετ, είναι οι ίδιοι οδηγοί. Όλοι τους ζητούν να συνδεθεί ο εκτυπωτής στο pc. σε άλλο πισι που το δοκίμασα... λειτουργεί!

Οι ίδιοι τι εννοείς; Είναι ίδια η ημερομηνία των drivers του cd με αυτών που βρίσκεις στο internet; :confused: :shock: :rolleyes:

Δεν νομίζω. Για δοκίμασε να τους κατεβάσεις.

Για κοίτα επίσης και στο BIOS μήπως έχεις απενεργοποιήσει τίποτα άθελα σου σχετικά με τις USB θύρες.

Το bios είναι Οκ επειδή άλλος εκτυπωτής της ίδιας εταιρίας (αλλά χωρίς αυτόν τον σπαστικό installer :rolleyes: ) δουλεύει κανονικά. Η έκδοση είναι ίδια καθώς στο CD έχω την έκδοση 1/03 και το σαιτ της HP έχει την ίδια έκδοση...

Έχεις Win XP με SP2 εγκατεστημένο;

Δοκίμασε μια και με τους drivers των Win2000.

Ή προσπάθησε να βάλεις drivers μέσω Windows Update.