Jump to content

E3 2022: Ακυρώθηκε επίσημα το πιο hot gaming event


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλοι το υπέθεσαν λίγο νωρίτερα, άλλοι θεωρούσαν πως θα διαψευστούν οι φήμες, όμως τελικά το μεγαλύτερο hot gaming event, το 27ο συνέδριο E3 ακυρώθηκε επίσημα και δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος ο λόγος για αυτή την απόφαση!

Το πλάνο της E3 για φέτος ήταν να πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ωστόσο μετά από πολλές συζητήσεις φαίνεται πως δε θα υπάρξει ούτε φυσική εκδήλωση αλλά ούτε και κάποιο digital event φέτος, αφήνοντας τους developers να ανακοινώσουν πιθανώς μόνοι τους, νέα για παιχνίδια και μελλοντικές κυκλοφορίες.

Η επίσημη δήλωση τον διοργανωτών, αναφέρει: “Θα αφιερώσουμε όλη την ενέργεια και τους πόρους μας για να προσφέρουμε μια αναζωογονημένη φυσική και ψηφιακή εμπειρία E3 το επόμενο καλοκαίρι. Είτε την απολαμβάνετε από το χώρο της έκθεσης είτε τις αγαπημένες σας συσκευές, η εκδήλωσή μας για το 2023 θα φέρει ξανά την κοινότητα, τα μέσα και τη βιομηχανία σε μια ολοκαίνουργια μορφή και διαδραστική εμπειρία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το μεγαλοπρεπή αυτό event E3 2022, νωρίτερα υποτίθεται ότι θα ήταν μια προσωπική εκδήλωση για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η πανδημία COVID-19 το 2020. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια αργότερα ακυρώθηκαν, υποδηλώνοντας ότι θα ήταν μια διαδικτυακή εκδήλωση, όπως το συνέδριο E3 2021. Ωστόσο, κατόπιν σκέψεως ακυρώνεται σε οποιαδήποτε μορφή του το συνέδριο E3 για το 2022.

Μάλλον φαίνεται ότι η ESA θέλει να διεξάγει ένα φυσικό συμβάν, λαμβάνοντας υπόψη την κλίμακα στην οποία λαμβάνει χώρα συνήθως το E3. Ως εκ τούτου, χρειάζεται χρόνος για την προετοιμασία για την εκδήλωση. Εκδηλώσεις όπως αυτές έχουν επηρεαστεί σοβαρά λόγω της πανδημίας COVID-19, καθώς οι διοργανωτές έπρεπε να τις μεταφέρουν στο διαδίκτυο. Πολλές συμμετέχουσες εταιρείες έχουν επίσης αποσυρθεί από την E3 και άλλες εκθέσεις μεγάλης κλίμακας για να ανακοινώσουν τα προϊόντα τους ανεξάρτητα στο διαδίκτυο.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...