aeras78 Δημοσιεύτηκε April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 3, 2022 Μετά από 4 χρόνια άψογης λειτουργίας του Xiaomi mi Νote 3, ήρθε η ώρα της αντικατάσταση του. Ζητούμενα η καλή κάμερα (κυρίως φωτογραφίες μέρα/νύχτα), η αυτονομία και η ταχύτητα. Θέλω να έχει καλό ήχο συνομιλίας και σε ανοικτή ακρόαση καθώς και 800 μπάντα γιατί μένω επαρχία.(δίκτυο cosmote) Δεν με ενδιαφέρουν το βαρύ gaming, η παρακολούθηση βίντεο και το dual band Γενικά ψάχνω ένα κινητό που θα βγάλει άλλη μια τετραετία χωρίς προβλήματα και χωρίς να δείχνει ξεπερασμένο/αργό μετά από 2-3 χρόνια. Σε πρώτη φάση έχω δει τα Realme 9 Pro+ και Samsung Galaxy A52s και έχω μπερδευτεί με τα πολλά Χiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Μετά από 4 χρόνια άψογης λειτουργίας του Xiaomi mi Νote 3, ήρθε η ώρα της αντικατάσταση του. Ζητούμενα η καλή κάμερα (κυρίως φωτογραφίες μέρα/νύχτα), η αυτονομία και η ταχύτητα. Θέλω να έχει καλό ήχο συνομιλίας και σε ανοικτή ακρόαση καθώς και 800 μπάντα γιατί μένω επαρχία.(δίκτυο cosmote) Δεν με ενδιαφέρουν το βαρύ gaming, η παρακολούθηση βίντεο και το dual band Γενικά ψάχνω ένα κινητό που θα βγάλει άλλη μια τετραετία χωρίς προβλήματα και χωρίς να δείχνει ξεπερασμένο/αργό μετά από 2-3 χρόνια. Σε πρώτη φάση έχω δει τα Realme 9 Pro+ και Samsung Galaxy A52s και έχω μπερδευτεί με τα πολλά Χiaomi.Αν θέλεις υποστήριξη σε βάθος χρόνου, τότε το Α52s από bestprice για πιο οικονομικά. Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. April 4, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 14 ώρες πριν, conan1 said: Αν θέλεις υποστήριξη σε βάθος χρόνου, τότε το Α52s από bestprice για πιο οικονομικά. Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλην της υποστήριξης, τα 6GB της RAM είναι αρκετά σε βάθος τριετίας; Ρωτάω γιατί 6GB είχε και το Μi Note 3 που έχω από το 2018. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Αυτά που γράφεις είναι πολύ καλές επιλογές Εγώ έχω το poco f3 και νομίζω ότι θα αντέξει τα χρόνια που ζητάς (με υποχώρηση στην κάμερα το θεωρώ καλύτερο και από τα 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts