Flamenerve Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το νέο καινοτόμο adventure; Εγώ όταν έπαιξα το demo το καλοκαίρι πορώθηκα άγρια! :p Ο χειρισμός του είναι "κάπως" για PC adventure (θυμίζει Resident Evil με στοιχεία από San Andreas :lol: ), αλλά μετά από λίγο τον συνηθίζεις. Το σενάριό του σε στέλνει αδιάβαστο, ενώ η όλη ατμόσφαιρα παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία. Ανυπομονώ να παίξω τη full version (από μέρα σε μέρα την περιμένω από Play). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Το πήρα σήμερα απο ένα video club για xbox και κατάφερα να παίξω λίγα λεπτά μαζί του. Το σενάριο απλά πολύ καλό ενώ στα + του παιχνίδιού είναι ότι έχει σχετικά ελέυθερο σενάριο. Ο χειρισμός στο xbox τουλάχιστον είναι κάπως ασυνήθιστος μιας και κάνεις τις επιλογές με τον δεξί αναλογικό αλλά μετά απο λίγο τον συνηθίζεις. Στα - του παιχνιδιού θα πω τον χρόνο που έχει στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Εγω το παιζω στον λιγοστο ελευθερο χρονο που εχω και ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι. ΤΟ παιζει κανεις αλλος??? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Εγω το παιζω στον λιγοστο ελευθερο χρονο που εχω και ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι. ΤΟ παιζει κανεις αλλος??? PEDIA GAMO TA PEXNIDIA!!! AMAN KOLLISA ME AYTO katalpliktiko!! lipon, mia erotisi epidi opos fenete allazi to pexnidi me ton tropo pou pezis diladi h istoria allazi. Kati allo, se mia fasi opou kimame, kati ginete sto saloni mou, ksipnao, kai sikonome apo to krevati, vlepo tin porta tou domatiou mou na anoigi ligo kai na kouniete, kai ola einai skotina, fovithika! :) lol...kai eipa **** this pao piso gia ypno...nai kala na pao sto saloni monos sta skotina! no way! lol...lipon mpori kapios na mou pi ti eixe eki? ******* meta pou kimithika,,den nomiza pos tha sinexize...alla re pedia , den exo leksis na eksigiso ti pexnidi einai ayto, ergo? game? adventure? den ksero, gamai omos..protino na to parete kai na sxoliasoume!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 PEDIA GAMO TA PEXNIDIA!!! AMAN KOLLISA ME AYTO katalpliktiko!! ... ti pexnidi einai ayto, ergo? game? adventure? Μάλλον interactive ταινία το λες και είναι το πρώτο game στο οποίο πραγματικά αξίζει να δώσεις αυτόν τον τίτλο. Είναι το απόλυτο must buy/must play του 2005. Παίζω αρκετά PC games το μήνα από όλα τα genres (εκτός από simulations και sports) και μπορώ άνετα να χαρακτηρίσω το Fahrenheit ως το καλύτερο παιχνίδι του 2005, αφενός γιατί είναι μια άριστη παραγωγή που καθηλώνει τον παίκτη κι αφετέρου γιατί απλά δεν έχει προηγούμενο. Φοβερά παιχνίδια θα είναι και τα Quake 4, Age of Empires 3 κλπ., αλλά όλα τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Το Fahrenheit πάλι είναι κάτι το μοναδικό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Μάλλον interactive ταινία το λες και είναι το πρώτο game στο οποίο πραγματικά αξίζει να δώσεις αυτόν τον τίτλο. Είναι το απόλυτο must buy/must play του 2005. Παίζω αρκετά PC games το μήνα από όλα τα genres (εκτός από simulations και sports) και μπορώ άνετα να χαρακτηρίσω το Fahrenheit ως το καλύτερο παιχνίδι του 2005, αφενός γιατί είναι μια άριστη παραγωγή που καθηλώνει τον παίκτη κι αφετέρου γιατί απλά δεν έχει προηγούμενο. Φοβερά παιχνίδια θα είναι και τα Quake 4, Age of Empires 3 κλπ., αλλά όλα τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Το Fahrenheit πάλι είναι κάτι το μοναδικό. :) Mou thimizi ligo SHENMUE pou eitan sto dreamcast kai meta sto xbox...alla einai pio grigoro kai pio organomeno!..Alla pos perimeno na pao spiti kai na sinexiso tin istoria!...Exei para ma para poly endiaferon!..Ontos to kalitero pexnidi tis xronias alla panta sto idos tou!. p.s emathe kanis gia tin skini opou ksipnas stin mesi tis nixtas kai h porta miso anoixti? Po Po..mou erxete na to ksanarxiso, vlepo ton eauto mou na to pezo pali apo tin arxi otan to telioso!...Eimai sigouros oti me alles epiloges allazi ligo h istoria!.. Kapios na me diorthosi an kano la8os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ποτε κυκλοφορει το παιχνιδι? Μηπως εχει βγει κανα demo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Po Po..mou erxete na to ksanarxiso, vlepo ton eauto mou na to pezo pali apo tin arxi otan to telioso!...Eimai sigouros oti me alles epiloges allazi ligo h istoria!.. Kapios na me diorthosi an kano la8os. Σωστός είσαι. Εκεί βρίσκεται και η μεγάλη μαγεία του παιχνιδιού: Έχει μια αρχή, ένα τέλος κι εκατοντάδες τρόπους για να φτάσεις από την αρχή στο τέλος!!! :D Μερικά από τα πιο δυνατά του σημεία που έχω εντοπίσει: Απίστευτο σενάριο Παίζεις με 4 χαρακτήρες και οι διαθέσιμες επιλογές/κινήσεις του καθενός επηρεάζονται από το τι έχεις κάνει πιο πριν με κάποιον άλλο χαρακτήρα Η οθόνη χωρίζεται σε πολλές οθόνες (στυλ "24") Οι σκηνές δράσης και οι κινήσεις των ηρώων είναι απίστευτα ρεαλιστικές Φιλικό interface για όσους δεν έχουν ξανασχοληθεί με adventures ή ασχολούνται μόνο με action games, console games κλπ. Πάρα πολύ ωραία γραφικά, αν έχεις ένα καλό PC (σε PS2 και Xbox χάνουν λίγο) Κάθε επιλογή σου στο παιχνίδι έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία του ήρωα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ποτε κυκλοφορει το παιχνιδι? Μηπως εχει βγει κανα demo? Έχει ήδη κυκλοφορήσει. Μπορείς να το αγοράσεις από κάποιο ελληνικό κατάστημα που πουλάει games με 50 ευρώ ή από το Play με 40 ευρώ. Αξίζει τα λεφτά του, οπότε είναι κρίμα να το κατεβάσεις από το internet ή να το πάρεις από τον πειρατή της γειτονιάς ή της σχολής. Demo μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. Είναι όμως αρκετά μεγάλο σε μέγεθος και σε 5-10 λεπτά το έχεις τελειώσει. Δίνει βέβαια μια γερή γεύση του τι σε περιμένει στο full game. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Παραθέτω και μια συνέντευξη που είχα πάρει πριν από 1 περίπου μήνα από το δημιουργό του Fahrenheit, David Cage. Έχει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται για το παιχνίδι. ;) • Καλησπέρα κ. Cage! Θα θέλαμε να συστηθείτε στους αναγνώστες μας. Το όνομα μου είναι David Cage. Είμαι ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης του Fahrenheit και ο CEO της Quantic Dream. Το προηγούμενο παιχνίδι μου ήταν το Nomad Soul , στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο διάσημος τραγουδιστής David Bowie. Είμαι 36 χρονών. • Πως αναμιχθήκατε με την βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών; Πρώτον είμαι gamer από την ηλικία των δέκα. Θυμάμαι τον πρώτο μου υπολογιστή, έναν Oric 1, όπου έπρεπε να γράψεις ο ίδιος τον κώδικα για να αποκτήσεις ένα παιχνίδι. Από τότε έχω ασχοληθεί με σχεδόν όλες τις πλατφόρμες που έχουν κυκλοφορήσει. Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο, δημιούργησα μια εταιρία η οποία παρήγαγε soundtracks για την τηλεόραση, για διαφημίσεις και για δισκογραφικές εταιρίες. Έχοντας γνώση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ήμουν από τους πρώτους επαγγελματίες μουσικούς που ενδιαφέρθηκε για την παραγωγή μουσικής υψηλής ποιότητας και γι αυτό το μέσο. Μετά από 5 χρόνια, είχα την ιδέα να δημιουργήσω το παιχνίδι που ονειρευόμουν να παίξω. Αυτό ήταν το Nomad Soul . Φτιάξαμε λοιπόν ένα demo και σε 6 μήνες πουλήσαμε το παιχνίδι στην Eidos . Έτσι δημιουργήθηκε η Quantic Dream. • Σχετικά με το νέο σας παιχνίδι, Fahrenheit , μπορείτε να μας δώσετε μια σύνοψη της ιστορίας και να μας περιγράψετε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του Gameplay ; O Lucas Cane είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που εργάζεται σε μια τράπεζα στην Νέα Υόρκη. Μια νύχτα πηγαίνει σε ένα εστιατόριο και για άγνωστους λόγους δολοφονεί κάποιον. Δρώντας χωρίς την θέληση του, ακολουθεί ένα τελετουργικό: τρεις μαχαιριές στην καρδιά του θύματος και ένα περίεργο σύμβολο χαραγμένο στους καρπούς του. Μετά τον φόνο επανακτά τον έλεγχο και καταλαβαίνει τι έκανε. Από εκεί και πέρα η ζωή του αλλάζει εντελώς, καθώς πλέον είναι ένας δολοφόνος. Οι καινοτομίες στο Gameplay είναι αρκετές: Η πρώτη είναι μάλλον η ύπαρξη διαφορετικών «δρόμων» που μπορούν να ακολουθηθούν. Ο παίκτης με τις πράξεις του διαφοροποιεί την ιστορία. Η ύπαρξη πολλών χαρακτήρων είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχειό: ο παίκτης έχει το έλεγχο του Lucas Cane , της Carla Valenti , της αστυνομικού δηλαδή που είναι επικεφαλής της έρευνας για τον φόνο και αρκετών ακόμα χαρακτήρων. Ότι κάνει κάποιος με τον ένα χαρακτήρα έχει επιπτώσεις στο τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι χαρακτήρες. Επίσης υπάρχει το Multiview , η ύπαρξη δηλαδή πολλών παραθύρων ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει στην τηλεοπτική σειρά «24» ώστε ο παίκτης να βλέπει τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο σημείο ενώ ελέγχει τον χαρακτήρα του. Εκτός αυτού στο Fahrenheit ο παίκτης πρέπει να έχει υπό τον έλεγχο του την ψυχολογική κατάσταση του χαρακτήρα του, καθώς οι πράξεις του και οι επιλογές του την επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά, με αποτέλεσμα ίσως και την αυτοκτονία από κατάθλιψη. Τέλος, το interface του παιχνιδιού επιτρέπει την φυσική εμπλοκή του παίκτη, καθώς δεν πατάει απλώς κουμπιά αλλά εξομοιώνει κινήσεις με το ποντίκι. • Ποια νομίζετε είναι τα στοιχεία του Fahrenheit που θα ενθουσιάσουν τους παίκτες; Φαίνεται ότι οι παίκτες λατρεύουν την ιστορία του παιχνιδιού. Αποκτούν ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στις τηλεοπτικές σειρές: Οι θεατές γνωρίζουν τους χαρακτήρες, τα γούστα τους και πως αντιδρούν, με αποτέλεσμα να προσκολλώνται σε αυτούς σαν να ήταν πραγματικοί. Είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα αυτό στο Fahrenheit και πιστεύω πως θα αρέσει στους gamers . • Τι πιστεύετε ότι κάνει το Fahrenheit μοναδικό; Πολλά πράγματα κάνουν το παιχνίδι μοναδικό. Το πρώτο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πρώτα παιχνίδια που είναι καθαρά story - driven . H ιστορία δεν είναι απλώς μια δικαιολογία για την δράση, είναι η ίδια το κυρίαρχο στοιχείο. Επίσης πρόκειται για ένα παιχνίδι με πραγματικά θέματα, δεν υπάρχουν δράκοι και πριγκίπισσες, μόνο πραγματικοί χαρακτήρες που πρέπει να αντιμετωπίσουν την μοίρα τους. Αλλά πάνω απ' όλα το Fahrenheit είναι μια συναισθηματική εμπειρία που θα αποδειχτεί πραγματικό ταξίδι για τους παίκτες. Αυτό που πραγματικά με κάνει υπερήφανο είναι ότι δείχνουμε με το Fahrenheit ότι κάθε κατάσταση είναι διαδραστική, ακόμα και οι πιο κοινές. Για μένα, οι καλύτερες σκηνές είναι αυτές που μπορούμε να μοιραστούμε τις προσωπικές στιγμές των χαρακτήρων στη καθημερινότητα τους. Δείχνει ότι δεν χρειάζεστε όπλα και τέρατα για να έχετε ενδιαφέρουσα διαδραστικοτητα. • Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το Soundtrack του Fahrenheit και την συνεργασία σας με τον Angelo Badalamenti ; Έχοντας δουλέψει με τον David Bowie στο Nomad Soul , ήθελα κάτι πραγματικά εξαιρετικό για το soundtrack του Fahrenheit . Έψαχνα για κάτι πραγματικά συναισθηματικό, ατμοσφαιρικό, κάτι πραγματικά μοναδικό, το είδος των soundtrack που ακούμε στις ταινίες αλλά σπάνια στα παιχνίδια. Είχα στο μυαλό μου τον Angelo Badalamenti από την δουλειά του στο Twin Peaks , την οποία θεωρούσα φανταστική. Η μουσική του είχε δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα στην σειρά. Καθώς είμαι οπαδός του David Lynch , παρακολούθησα την δουλειά του Angelo σε όλες τις ταινίες του Lynch καθώς και σε αυτές του Jean Pierre Jeunet . Το να τον προτιμήσω για το Fahrenheit ήταν μια αυτονόητη πράξη. Ήμουν σίγουρος πως θα μπορούσε να μεταφράσει την σκοτεινή μοίρα του Lucas σε νότες. Και αυτό ακριβώς έγινε. Όταν ο Angelo μου έβαλε να ακούσω το θέμα του Lucas για πρώτη φορά, ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτό που ζητούσα. Το να δουλέψω μαζί του, όπως και με τον Bowie , ήταν κάτι πολύ εύκολο, καθώς και οι δυο είναι πολύ καλοί, υπομονετικοί και εξαιρετικά συνεργάσιμοι. • Σε ποια κατηγορία θα κατατάσσατε το Fahrenheit; Adventure με action στοιχεία, action adventure , interactive movie ή κάτι άλλο; Οι περισσότεροι το θεωρούν ένα adventure παιχνίδι λόγω της αφηγηματικής του φύσης, παρόλο που πιστεύω πως ο πυρήνας του παιχνιδιού το κάνει πραγματικά διαφορετικό από τα υπόλοιπα adventure games , καθώς δεν υπάρχουν γρίφοι ή inventory . Θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί ως ένα βιβλίο που διαλέγεις την δική σου περιπέτεια σε πραγματικό χρόνο ή σαν την πρώτη interactive ταινία όπου η διαδραστικοτητα δεν θυσιάζεται. Στην πραγματικότητα, το Fahrenheit δεν μπορεί να καταταγεί εύκολα σε κάποια κατηγορία. Συνήθως το χαρακτηρίζω ως " Interactive drama " καθώς αυτός ο χαρακτηρισμός στο μυαλό μου ορίζει το γεγονός ότι ο παίκτης δρα μέσα σε μια interactive ιστορία. • Ως ένα από τα πιο αναμενόμενα και χωρίς προηγούμενο παιχνίδια για το 2005, πιστεύουμε πως το Fahrenheit θα "αναστήσει» την κατηγορία των adventures . Πιστεύετε πως το Fahrenheit μπορεί να γίνει ένα σημείο αναφοράς για τα adventure games και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι σχεδιαστές και οι εκδότες αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη κατηγορία; Είναι κάτι που το ελπίζω. Το Fahrenheit έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τα interactive σενάρια, πως κάποιος μπορεί να κάνει την αφήγηση και την διαδραστικοτητα να «δένουν», πώς να δημιουργήσει συναίσθημα μέσα από την αφήγηση και πώς να δημιουργήσει τελικά ένα παιχνίδι όπου δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα και όπλα σε αυτό. Πραγματικά ελπίζω οι gamers να δουν ότι το Fahrenheit είναι διαφορετικό. Δεν είναι ένα demo παρουσίασης τεχνολογίας, αλλά προσφέρει υλικό για σκέψη για το τι μπορεί να γίνει με την διαδραστικοτητα, ένα ώριμο μοντέλο παιχνιδιού βασισμένο στην αφήγηση και τα συναισθήματα, και πιστεύω πως είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εμπειρία για τον παίκτη. • Προσωπικά πιστεύω πως το Fahrenheit θα γίνει best - seller . Αν αυτό γίνει πραγματικότητα θα υπάρξει κάποια συνέχεια; Αυτό είναι κάτι που βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό συζήτηση. • Μετά την κυκλοφορία του Omikron : The Nomad Soul το 1999, πέρασαν 6 χρόνια μέχρι να δούμε κάποιο παιχνίδι από την Quantic Dream . Γιατί κράτησε τόσο πολύ η παραγωγή του Fahrenheit ; Μετά το Nomad Soul θέλαμε κάποιο χρόνο για να χτίσουμε νέα τεχνολογία, να δημιουργήσουμε νέα υποδομή (μετακομίσαμε σε μεγαλύτερα γραφεία και αποκτήσουμε ένα motion capture σύστημα και ένα στούντιο ψηφιακού ήχου) και μας πήρε χρόνο για να σκεφτούμε νέες ιδέες. Είχαμε την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο οπότε το κάναμε. Η παραγωγή του Fahrenheit πήρε 2 χρόνια. Πάνω από 80 προγραμματιστές δούλεψαν μαζί μας, περίπου 50 ηθοποιοί και κασκαντέρ «γράφτηκαν» στον Motion capture . Το παιχνίδι αναπτύχθηκε ταυτόχρονα για τρεις πλατφόρμες ( PS 2/ Xbox / PC ) και μεταφράστηκε σε 7 διαφορετικές γλώσσες. Ήταν ένα αρκετά πολύπλοκο και φιλόδοξο παιχνίδι για να το παράγεις. • Μπορείτε να μας αποκαλύψετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα σας παιχνίδια, τα Omikron 2 και Infraworld ; Ποιο θα κυκλοφορήσει πρώτο και πότε; Το Omikron Karma είναι ακόμα στο στάδιο της προ-παραγωγής, οπότε μην το περιμένετε σύντομα. Το επόμενο μας παιχνίδι μπορεί να μην είναι κανένα από αυτά τα δυο. Όσον αφορά το Karma , θα είναι ένα ΠΑΡΑ πολύ φιλόδοξο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από το Fahrenheit . Θα διαδραματίζεται σε έναν ανοιχτό κόσμο όπως το Nomad Soul και θα προσφέρει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως το φυσικό μοντέλο και το ΑΙ. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη που δουλεύει σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί οπαδοί ανά τον κόσμο που το περιμένουν ανυπόμονα. • Τι θα θέλατε να πείτε στους Έλληνες gamers που περιμένουν το Fahrenheit; Ελπίζω να διασκεδάσετε με το Fahrenheit και να αισθανθείτε το πάθος και την δουλειά που βάλαμε η ομάδα και εγώ για την δημιουργία του. Ελπίζω το Fahrenheit να δείξει ότι υπάρχει χώρος για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών και πως η αφήγηση και τα συναισθήματα πρέπει να είναι μέρος των μελλοντικών παιχνιδιών. Edit: Τη μετάφραση δεν την έχω κάνει εγώ, οπότε αν βρείτε κανένα λάθος μην το ρίξετε σε εμένα. :p Off Topic: Αλήθεια έχει παίξει κανείς σας το επίσης φοβερό (για την εποχή του) Nomad Soul; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 ego pantos molis eftasa spiti...kai eimai etoimos na pekso! ...ti tha gini arage? hmmmm....idoumen! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Flamenerve ευχαριστω για την απαντηση. Θα κατεβασω το demo και αν ειναι τοσο καλο οσο λετε θα το αγορασω. Οσο για το Nomad Soul, τι να πει κανεις. Ισως απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Φοβερο σεναριο, γραφικα τρομερα για την εποχη εκεινη και πολυ ξυλο!! Με μια επεμβαση στα γραφικα, ανετα ξαναεβγαινε σε κυκλοφορια. Κριμα που δεν βγηκε και καποια συνεχεια. Τι μου θυμισες τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Review του παιχνιδιού εδώ: http://www.gamelife.gr/reviews/show.asp?rid=332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Το επεξα σημερα και το πηγα απο 30 στο 60% και ειναι ακομα παρα πολυ καλο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Οσο για το Nomad Soul, τι να πει κανεις. Ισως απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Φοβερο σεναριο, γραφικα τρομερα για την εποχη εκεινη και πολυ ξυλο!! Με μια επεμβαση στα γραφικα, ανετα ξαναεβγαινε σε κυκλοφορια. Κριμα που δεν βγηκε και καποια συνεχεια. Τι μου θυμισες τωρα.. Ακριβώς όπως τα λες! :) Αν διαβάσεις τη συνέντευξη που πόσταρα παραπάνω θα δεις ότι ήδη ετοιμάζεται η συνέχεια του Nomad Soul, αλλά μάλλον θα αργήσει να κυκλοφορήσει. Επίσης δεν ξέρω αν το πρόσεξες παραπάνω, αλλά τα Nomad Soul και Fahrenheit έχουν δημιουργηθεί από την ίδια εταιρία (Quantic Dream). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Το τερματισα σημερα. Οπως εχουν πει πολλοι εχει μερικα κενα στο σεναριο προς το τελος αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι. Το μονο που με χαλασε ειναι η μικρη διαρκεια του, το τερματισα σε μολις 5 ωρες... Καλο θα ηταν να εβγαινε και μια συλλεκτικη εκδοση με το πως δημιουργηθηκε το παιχνιδι οπως ειναι και στις ταινιες. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Τρομερό game αλλά έχω εκνευριστεί με τα κομμάτια των action scenes που απαιτούν την γρήγορη εναλλαγή των πλήκτρων L και R στο ΧΒΟΧ...η διαδικασία είναι τόσο δύσκολη που έχω φτάσει σε ένα σημείο στο game και πλέον δεν μπορώ να το περάσω.... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 guys eftasa stin fash opou leo ston adelfo mou na klidothi mesa stin eklisia! epidi to oracle einai eki, poso mou exei mini? Arketo? Dokimase kanis na to ksana peksi apo tin arxi, milao giaftous pou to teliosane. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khazar Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 :cool: Loipon paidia ego to paixnidi to teleiosa. mporo na sas po oti to senario tou einai poli kalo me epiloges kriseos tis ekseliksis tou paixnidiou kai orea atmosfera me poli kala grafika. aksizei ton kopo kai tin ora na to paiksei kapoios an kai de diarkei para poli aksizei se ola ta ypoloipa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 giati den mou apantises sto minima mou pio pano!..rotao pali, meta pou perno tilefono ton adelfo mou , ton papa, stin eklisia kai tou leo klidothou, epidi o oracle einai eki, poso mou apomine apo to pexnidi~!..kai dokimase kanis na to ksana arxisi? (Afti pou to teliosane) An nai, exei diafores? apo tin proti fora pou to peksate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Ειμαι σε ενα παλιο βιβλιοπωλειο με εναν κινεζο παππου. Ψαχνω να βρω το βιβλιο που θελει, αλλα πιο ειναι??? Βασικα κατι πρεπει να παιζει με το βιβλιο που δειχνει κατι ονοματα και χρονολογιες αλλα δεν βγαζω ακρη. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Για να σε βοηθησω χωρις να σε πω τι ακριβως πρεπει να κανεις. Θα παρεις το βιβλιο που εχεις θα πας στο μεγενθυντικο φακο για να δεις τον συγγραφεα. Μετα αναλογα με το ονομα του θα δεις μια λιστα που ταξινομει τα βιβλια στους πανω οροφους αναλογα με ονομα τους. Μετα θα πας στον τομεα που θα βρεις αναλογα με το ονομα και θα παρεις απο εκει ενα βιβλιο και θα του το πας. Ελπιζω να καταλαβες, αμα παλι οχι εδω ειμαστε. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Για να σε βοηθησω χωρις να σε πω τι ακριβως πρεπει να κανεις. Θα παρεις το βιβλιο που εχεις θα πας στο μεγενθυντικο φακο για να δεις τον συγγραφεα. Μετα αναλογα με το ονομα του θα δεις μια λιστα που ταξινομει τα βιβλια στους πανω οροφους αναλογα με ονομα τους. Μετα θα πας στον τομεα που θα βρεις αναλογα με το ονομα και θα παρεις απο εκει ενα βιβλιο και θα του το πας. Ελπιζω να καταλαβες, αμα παλι οχι εδω ειμαστε. Καλα το ειχα καταλαβει. Εχω βρει το ονομα του βιβλιου και την λιστα και γραφει 1726. Το θεμα ειναι που βρισκεται το 1726. Εχουν καποια σημαδια οι οροφοι με χρονολογιες? Αν μπορεις δωσε αλλο ενα στοιχειο χωρις να μου πεις την λυση ομως :D ΥΓ: Το παιχνιδι απλως μαμαει. Ειναι τρομερο. Οσοι δεν το εχουν παιξει να τρεξουν γρηγορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 OK νομιζω στο γραφειο του εχει μια λιστα με αριθμους και οροφους. Για παραδειγμα απο 1 εως 1000 στον τριτο οροφο στο μπλε. Καπως ετσι βρες που ειναι το 1726 και πανε στον οροφο και στο χρωμα που λεει για να παρεις το βιβλιο και να του το πας. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 OK νομιζω στο γραφειο του εχει μια λιστα με αριθμους και οροφους. Για παραδειγμα απο 1 εως 1000 στον τριτο οροφο στο μπλε. Καπως ετσι βρες που ειναι το 1726 και πανε στον οροφο και στο χρωμα που λεει για να παρεις το βιβλιο και να του το πας. Ωπ, την λιστα στο γραφειο του δεν την ειχα βρει!! Πιστευω τωρα θα βρω το βιβλιο. Ευχαριστω για την βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts