morfikos Δημοσιεύτηκε February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2022 (edited) Καλησπέρα μας, Θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά γεννήτριας 3φασικής. Το φορτίο που θέλω να σηκώνει θα το βρω με τον ηλεκτρολόγο. Όπως και αν έχει δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 2500 ευρώ συν πλην. Διότι την θέλω για μία ώρα ανάγκης και όχι διότι έχω πρόβλημα. Αν έχει κάποιος πρόταση…..ας με βοηθήσει. Ουσιαστικά: 1) Αν θα είναι βενζίνης ή πετρελαίου. Μου έχουν πει βενζίνη καλύτερα…διότι το πετρέλαιο πρέπει να το αλλάζεις κάθε 6 μήνες. 2) ΑΝ θα έχει μπαταρία για να παίρνει αυτόματα μπρος. Αν και εδώ πιστεύω δεν χρειάζεται…διότι αν έχει μπαταρία για να παίρνει μπρος…θα πρέπει να αλλάξω και μπαταρία …άρα αυξάνω το κόστος. 3) Να έχει το δυνατότερο λιγότερη συντήρηση. 4) Σύνδεση με σπίτι πως θα γίνει? Ρωτάω διότι δεν ξέρω…μπορώ να την συνδέσω στον πίνακα του σπιτιού ή συνδέεται με πρίζα? Και καλά πρίζα σε μονοφασική…σε τριφασική…τι γίνεται? 5) Αξιόπιστη μάρκα? 6) Μαγαζί που να έχει ποικιλία…και βασικά να έχει και service αξιόπιστο. Αν σε κάποια πράγματα…υπάρχει θέμα ας μου στείλετε pm. Ευχαριστώ πολύ. Edited February 12, 2022 by morfikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts