JAs0nX Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 εχω ενα υπολογιστη που πηρα πριν δυο χρονια απο το πλαισιο... δεν ειχα δωσει τοτε ομως σημασια στη μαρκα του τροφοδοτικου... εχω το κουτι αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=75120&Merchant_Id=1&sts_cid=3 το οποιο εδινε μαζι το τροφοδοτικο του κ λογικα ειναι της ιδιας εταιριας... chieftec... τι λεει αυτο?? αξιζει? μηπως να το αλλαξω? πειτε μου μερικες καλες μαρκες τροφοδοτικων... PS: εχω P IV 2.4Ghz, Albatron PX865PRO, GeforceFX5600 κλπ κλπ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Τα chieftec γενικα ειναι καλα τροφοδοτικα για τα λεφτα τους,ψιλοσκυλια.Αλλα κατα κανονα τα τροφοδοτικα που δινουν μαζι με τα κουτια ειναι ΟΕΜ chieftec και δεν ειναι του ιδιου επιπεδου...Δεν ειναι και για πεταμα,εξαρταται απο το συστημα σου.Αποτι βλεπω δεν εισαι πολυ φορτωμενος(εκτος αν εχεις 5 δισκους και 4 drives...) οποτε ψιλοκαλα εισαι. Αν σκεφτεσαι για αλλαγη καλα τροφοδοτικα ειναι τα enermax, antec,tagan,heroichi,fortron.Αν δε θες να δωσεις πολλα λεφτα ενα 400αρι heroichi(η και fortron) θα σε καλυψει μια χαρα πιστευω... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netman Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Kala einai auta pou leei o doc alla den vrisko logo na allakseis trofodotiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. September 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 το σκεφτομαι καθαρα μελλοντικα... το τροφοδοτικο μου επαρκει σε watt αν κ το συστημα ειναι αρκετα φορτωμενο... 6usb γεματα 6*8=48βατ... 3 drives (μεχρι προσφατα ειχα 4), αρκετα ανεμιστηρακια αλλα ολα αυτα ειναι μικρα... το κυριοτερο ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι κανενας dual core οποτε η ισχυς που εχω επαρκει... απλα ηθελα να ξερω τι λεει απο ποιοτητα αυτο το τροφοδοτικο... μη σπασει κ κανας πυκνωτης!! .. :P ευχαριστω για τις απαντησεις! PS: πως ξερετε αν τα τροφοδοτικα ειναι καλα?? αποτι εχετε ακουσει πιστευω ε? εγω παντως σπανια εχω ακουσει φθορα λογω τροφοδοτικου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netman Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ena trofodotiko prepei an einai sta8ero kai dinato, apo ekei kai pera paizei mouri kai alla polla pou stixizoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Aυτο που ειναι σημαντικο για ενα τροφοδοτικο ειναι να δινει σταθερες τασεις σε full load και να βγαζει τα Watt που υποσχεται.Λαμπακια,uv lights κλπ ειναι καγκουριες κατα τη γνωμη μου και ειναι χαζο να δινεις λεφτα για τετοια πραγματα... Ενα πολυ απλοικο κριτηριο για να καταλαβεις την ποιοτητα κατασκευης του τροφοδοτικου ειναι το βαρος σε συνδυασμο με την τιμη.Ενα κακο τροφοδοτικο ειναι κατα κανονα ελαφρυ και φτηνο.Το καλυτερο βεβαια ειναι να διαβασεις reviews,απο εκει καταλαβαινεις πολλα για τον καθε κατασκευαστη,με βαση αυτο προτεινα καποιες εταιρειες.Το καλο τροφοδοτικο ειναι σημαντικο για να δουλευει σωστα το pc,θεωρητικα ενα κακο τροφοδοτικο ειναι και πιο ευκολο να σκασει παιρνοντας μαζι του διαφορα.... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 τα τροφοδοτικα που πανε συνηθως πακετο με το κουτι ειναι υποδεεστερης ποιοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Κατά κανόνα, ναι. Δύσκολα θα βρεις σε κουτί ένα καλό τροφοδοτικό, π.χ. enermax. Λογικό είναι κιόλας γιατί ανεβάζει πολύ το κόστος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Μην ανυσυχείς, τα Chieftec είναι καλά (εώς πολύ καλά) τροφοδοτικά. Αν ρωτήσεις όσους έχουν αμφιβάλλω αν θα βρείς έναν δυσαρεστημένο. Αν και κατα κανόνα τα τροφοδοτικά που πάνε πακέτο με τα κουτιά δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας φαίνεται πως τα Chieftec είναι η εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εγω πηρα απο το Plaisio ενα chieftec 420watt 59 euro και ειμαι μια χαρα. πριν ειχα ενα maxpower 400 watt και ενα ζοριζοταν το pc εκανε restart το συστημα μου ειναι amd 64 3.2 gigabyte mobo gigabyte 6600 psi-x 512 ddr400 nanyl 120 sata wd 160 sata seagate modem dvd-rw nec dvd plextor Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts