johnpapa33 Δημοσιεύτηκε February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2022 Καλησπέρα σας. Ψάχνω για αξιόπιστο, οικονομικό και ελληνικό web hosting provider και domain registrar. Έχω φτιάξει ένα σχετικά μικρό site με custom framework και θέλω να ξεκινήσω για αρχή με ελληνικό web hosting provider επειδή ο βασικότερος λόγος είναι ότι έχω ελάχιστη εμπειρία σε εταιρείες hosting και επειδή ίσως χρειαστώ υποστήριξη, θα ήταν πιο εύκολο να συνεννοηθώ. Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει είναι τα εξής: php 8+ mysql ssl cron unmetered traffic email υποστήριξη TLD πέρα από τα κλασικά (.gr, .com, .net…), όπως (.tv, .news, .ly...) Για αρχή θα ήθελα κάτι σχετικά απλό και φθηνό για να εξοικειωθώ λίγο. Σε μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα βρήκα μερικούς και μάλλον κλίνω προς το papaki.gr ή easy.gr. Ποια είναι η γνώμη σας, τι θα μου προτείνατε και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Fastpath 6 διαφορετικά site και eShop έχω επάνω τους, εξυπηρετικότατοι, διαπροσωπική επικοινωνία και κάνουν παπάδες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpapa33 Δημ. February 3, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 24 minutes ago, Alexakisd said: Fastpath 6 διαφορετικά site και eShop έχω επάνω τους, εξυπηρετικότατοι, διαπροσωπική επικοινωνία και κάνουν παπάδες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο, θα το κοιτάξω 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts