DjTony Δημοσιεύτηκε December 24, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2021 Καλησπερα σας και χρόνια πολλά. Θα αγοράσω δύο ίδιες συσκευές για τις ανηψιες μου κυρίως για παιχνίδια ΑΛΛΑ με ενδιαφέρει και η μπαταρία πολύ. Κοιτάω το poco X3 PRO. Παίζει κάτι άλλο στα ίδια ίσως και λιγότερα χρήματα; είναι 12 ετών οπότε δεν είναι και λίγες οι απαιτήσεις τους όχι μόνο σε παιχνίδια αλλά και σε άλλες εφαρμογές. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Καλησπερα σας και χρόνια πολλά. Θα αγοράσω δύο ίδιες συσκευές για τις ανηψιες μου κυρίως για παιχνίδια ΑΛΛΑ με ενδιαφέρει και η μπαταρία πολύ. Κοιτάω το poco X3 PRO. Παίζει κάτι άλλο στα ίδια ίσως και λιγότερα χρήματα; είναι 12 ετών οπότε δεν είναι και λίγες οι απαιτήσεις τους όχι μόνο σε παιχνίδια αλλά και σε άλλες εφαρμογές. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Σ αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη επιλογή μακράν για gaming Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts