metalwar Δημοσιεύτηκε November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2021 Ξερω οτι είναι διαφορετικές κατηγορίες, το ένα είναι flagship και το αλλο ειναι flagship κιλερ (;) Η επιλογή είναι όχι ποια ειναι καλυτερη συσκευη αλλα ποια ειναι vfm και ποια θα προτιμουσατε εσεις δεδομενου οτι το OP9 ειναι περιπου 200€ περιπου παραπάνω απο το Nord2 Απ'οσο έχω ψάξει μέχρι τώρα βασικές διαφορές είναι στο cpu (SD888 vs MediaTek1200-AI) Wireless charging, λιγο καλυτερη οθονη στο op9, οπως επισης και ο ευρυγωνιος φακός και οτι το Nord2 βγαζει αρκετά καλή μπαταρία στο τελος της ημερας. Οι φωτογραφίες είναι "σχεδόν" εξισου καλες και στα δυο με το OP9 να ικανοποιεί τους απαιτητικους. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Ξερω οτι είναι διαφορετικές κατηγορίες, το ένα είναι flagship και το αλλο ειναι flagship κιλερ (;) Η επιλογή είναι όχι ποια ειναι καλυτερη συσκευη αλλα ποια ειναι vfm και ποια θα προτιμουσατε εσεις δεδομενου οτι το OP9 ειναι περιπου 200€ περιπου παραπάνω απο το Nord2 Απ'οσο έχω ψάξει μέχρι τώρα βασικές διαφορές είναι στο cpu (SD888 vs MediaTek1200-AI) Wireless charging, λιγο καλυτερη οθονη στο op9, οπως επισης και ο ευρυγωνιος φακός και οτι το Nord2 βγαζει αρκετά καλή μπαταρία στο τελος της ημερας. Οι φωτογραφίες είναι "σχεδόν" εξισου καλες και στα δυο με το OP9 να ικανοποιεί τους απαιτητικους. Τι λέτε; Εγώ θα έπαιρνα το 9 μόνο αν ήθελα οπωσδήποτε τον 888. Αλλιώς εννοείται nord 2Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Ok, ο 888 ειναι σαφως πιο γρηγορος.. αλλα αν αυτη η διαφορά φαινεται δυσκολα στη καθημερινη χρηση; (i smell savings..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Ok, ο 888 ειναι σαφως πιο γρηγορος.. αλλα αν αυτη η διαφορά φαινεται δυσκολα στη καθημερινη χρηση; (i smell savings..)Χαχα. Αυτό ακριβώς. Σε καθημερινή χρήση δύσκολα θα δεις διαφορά.... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Εγώ θα έπαιρνα το OnePlus 8T Από αυτά τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts