nikos_nia86 Δημοσιεύτηκε November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2021 Γειά χαρά. Ψάχνω αντικατάστατη του redmi note 4 που έχει ο αδερφός μου κ πλέον η μπαταρία του αρχίζει και τα παίζει. Η χρήση είναι social media, YouTube και στοίχημα (ελαφριά δλδ) αλλά θέλω κάτι που να κρατήσει 3 τουλάχιστον χρόνια και να μη σέρνεται. Πρώτη επιλογή το poco x3 pro αν και με χαλάει η έλλειψη 5g. Άλλη πρόταση;; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 realme 8 5g 6/128... πολύ τίμιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Η αλήθεια είναι ότι ήμουν μεταξύ του poco x3 pro και αυτού, λόγω 5g. Τελικά παρήγγειλα το poco μιας κι είναι λίγο αδαής ο αδερφός μου και ξέρει ήδη το λογισμικό της xiaomi. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts