Jump to content

Δεύτερη οθόνη στο επερχόμενο Lenovo Thinkbook Plus!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναζήτηση στην αναζήτηση, εντοπίστηκε από τον αξιόπιστο Evan Blass μια εικόνα στο Twitter που δείχνει ένα Lenovo ThinkBook Plus 17 ιντσών με μια δεύτερη οθόνη στα δεξιά του πληκτρολογίου. Η οθόνη μοιάζει σαν να χρησιμοποιείται για να μπορείτε να γράψετε ή να σχεδιάσετε σε μια έγχρωμη εικόνα στην κύρια οθόνη του φορητού υπολογιστή και φαίνεται ότι ο υπολογιστής θα περιλαμβάνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο και ένα μεγάλο trackpad μαζί με μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη. Η εικόνα δείχνει επίσης αυτό που μοιάζει με στυλό ή γραφίδα σχεδίασης, δίνοντας περαιτέρω αξιοπιστία στην ιδέα ότι προορίζεται για σχέδιο.

Δεν υπήρχαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εικόνα, την οποία δημοσίευσε ο Blass ως μέρος μιας σειράς άλλων εικόνων που διέρρευσαν.

Η Lenovo ανακοίνωσε το ThinkBook Plus Gen 2 στην CES τον Ιανουάριο, το οποίο είχε ένα πάνελ E-ink 12 ιντσών στο καπάκι του. Η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο του πρώτου ThinkBook Plus στην CES 2020 , επίσης με την οθόνη E-ink ενσωματωμένη στο καπάκι του. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι η Lenovo εγκαταλείπει το πάνελ του καπακιού υπέρ ενός ενσωματωμένου δίπλα στο πληκτρολόγιο; Μάλλον ναι.

Δεν είναι ξεκάθαρο από πού προέρχονται οι πιο πρόσφατες εικόνες ThinkBook Plus, αλλά φαίνεται πιθανό ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο που ετοιμάζεται να επιδείξει η Lenovo στην CES 2022, η οποία ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...