TheSmiths Δημοσιεύτηκε November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2021 χαιρετω την παλιοπαρέα!!!. Επειδη δεν ξερω εαν υπαρχει forum για drones που ειναι και η (ακριβή) τάση της αγοράς, ηθελα τα φώτα σας, εαν γνωρίζετε, για ενα θεμα που εχω στο dji mini 2 . Το πήρα πρόσφατα και πετάει μια χαρα, το μαθαίνω ακόμα βεβαια και εχω διαφορες ερωτήσεις αλλα μια ειναι η σημαντική. Ενω συνδέεται κανονικα σε ipad (εχω 2 , το ενα μαλιστα είναι παλιο, το air 2 κοντα 8ετίας), εχω θεμα με android. Δεν βλέπει κανενα android phone που εχω, το εχω τεσταρει xiaomi και σε samsung, καινουργια κινητα 1 χρόνου και τα 2. Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους και δεν ξερω γιατί. Γιατι με ipad είναι δυσκολο να πεταξεις drone, δεν βολεύει. Ξερει κανεις τι να κάνω? Τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 On 1/11/2021 at 9:30 ΠΜ, TheSmiths said: χαιρετω την παλιοπαρέα!!!. Επειδη δεν ξερω εαν υπαρχει forum για drones που ειναι και η (ακριβή) τάση της αγοράς, ηθελα τα φώτα σας, εαν γνωρίζετε, για ενα θεμα που εχω στο dji mini 2 . Το πήρα πρόσφατα και πετάει μια χαρα, το μαθαίνω ακόμα βεβαια και εχω διαφορες ερωτήσεις αλλα μια ειναι η σημαντική. Ενω συνδέεται κανονικα σε ipad (εχω 2 , το ενα μαλιστα είναι παλιο, το air 2 κοντα 8ετίας), εχω θεμα με android. Δεν βλέπει κανενα android phone που εχω, το εχω τεσταρει xiaomi και σε samsung, καινουργια κινητα 1 χρόνου και τα 2. Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους και δεν ξερω γιατί. Γιατι με ipad είναι δυσκολο να πεταξεις drone, δεν βολεύει. Ξερει κανεις τι να κάνω? Τι φταίει? τι εννοεις δεν το βλεπει...εχεις κατεβασει την εφαρμογη dji fly app? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts