manos_rc Δημοσιεύτηκε October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 26, 2021 Καλημερες.. Θα χρειαστω λιγο τα φωτα των iphone experts μιας κι εγω δεν ειμαι τοσο στα iphone .. Πολυ κοντινος μου ανθρωπος εχει αποφασισει να δωσει ενα μεγαλο σεβαστο ποσο και επελεξε το ios. Οι μεγαλες συσκευες ειναι προς αποφυγη και εχουμε καταληξει στη χρυση τομη 6 ιντσων. Τα 2 τηλεφωνα θα γινουμε με αγορα τιμολογιου απο συγκεκριμενο καταστημα και εχουν διαφορα γυρω στα 30 ευρω, οποτε πρακτικα μηδενικη. Περιμενει να του δωσω κατευθυνση σε ποιο απο τα 2 αλλα επειδη θα το κρατησει σιγουρα πανω απο 2-3 χρονια θελω να τον παω στη καλυτερη δυνατη επιλογη. Αρχικα η 1η μου σκεψη ειναι το 12 pro. Η χρηση ειναι η συνηθισμενη με εμφαση στη καμερα/φωτογραφιες, δινει σημασια στην καλη οθονη ε και φυσικα στη μπαταρια. Τωρα οτι ο Α15 ειναι γρηγοροτερος απο τον Α14 ειναι αδιαφορο σε everyday use.. Οποτε ποιο απο τα 2 ειναι πιο σωστη επιλογη αυτη τη στιγμη και χωρις να θελουμε να ξεφυγουμε στα χρηματα ωστε να παμε στο 13 pro που θα ηταν και ευκολη επιλογη. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Ας πάρει το νεότερο. Νομίζω έχει καλύτερη αυτονομία απ' το 12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts