Γιάννης Δημοσιεύτηκε September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2005 Τα "τσακαλια" του hardware θα τον ξερουν αλλα επειδη δεν ειμαστε ολοι... τσακαλια το γραφω εδω : Τον πηρα και μου φαινεται πολυ χρησιμος για περιστασιακη συνδεση δισκου , cd rom κλπ στο pc. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=6360407&Catalog_Id=1&Product_Id=251844&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=1014 http://www.plaisio.gr/images/Products/736562.gif Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Sinxwrate tin amatheia mou alla o diskos pou tha enothei panw se auto to marafeti den tha thelei kai paroxi reumatos? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Το "εξαρτημα" αυτο εχει και μετασχηματιστη για ρευμα που φυσικα θελει ο δισκος και καλωδιο για να δωσει ρευμα στον δισκο..!!!! :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Δεν βλέπω βύσμα για ρεύμα όμως... εκτός και αν παίρνει ρεύμα μέσω του ATAPI καλωδίου! Επίσης είναι λίγο παρακινδυνευμένο να έχεις έναν εσωτερικό δίσκο και να τον κυκλοφορείς έτσι "χύμα". Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιηθεί κάποιο frame γι αυτόν το σκοπό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Πολύ καλό! Σκέψου να θες να φέρεις το σκληρό του φίλου σου για να σηκώσεις data και να πρέπει να σκύψεις για να τον βάλεις στο PC. Από τη στιγμή όμως που έχει την ίδια τιμή με ένα frame δε νομίζω να συφμέρει να το προτιμήσει κάποιος. Χύμα έχω κουβαλήσει πολλές φορές το δίσκο μου σε ταξίδια και τον έχω αφήσει να λειτουργεί για μέρες ακόμα και έξω από το κουτί κρεμασμένος κάθετα :p Ακόμα μια χαρά είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Πολύ καλό! Σκέψου να θες να φέρεις το σκληρό του φίλου σου για να σηκώσεις data και να πρέπει να σκύψεις για να τον βάλεις στο PC. Από τη στιγμή όμως που έχει την ίδια τιμή με ένα frame δε νομίζω να συφμέρει να το προτιμήσει κάποιος. Χύμα έχω κουβαλήσει πολλές φορές το δίσκο μου σε ταξίδια και τον έχω αφήσει να λειτουργεί για μέρες ακόμα και έξω από το κουτί κρεμασμένος κάθετα :p Ακόμα μια χαρά είναι Αν κάνει ότι πέφτει όμως καμιά φορά... Εκεί είναι τα ζόρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Έχω αγοράσει με 30Ε ένα εξωτερικό κουτί USB 2.0, στο οποίο έχω βάλει το σκληρό μου (3,5" , 160GB). Το να βγάλω το σκληρό και να βάλω έναν άλλο (πχ του φίλου μου ) είναι υπόθεση λεπτών ;) Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Και μιας και το έφερε η κουβέντα, εγώ αγόρασα τις προάλλες έναν adapter USB 2 Serial. Οι καινούριο υπολογιστές έχουν συνήθως 1 σειριακή, ενώ οι φορητοί καμία. Τιμή 15Ε (αλλού το βρήκα και 20, ψάξτε το) Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Χύμα έχω κουβαλήσει πολλές φορές το δίσκο μου σε ταξίδια και τον έχω αφήσει να λειτουργεί για μέρες ακόμα και έξω από το κουτί κρεμασμένος κάθετα :p Ακόμα μια χαρά είναι Sto ena mou pc o enas diskos einai edw kai panw apo 3 xronia kremasmenos katheta kai douleuei apsoga. Sun oti einai anoixtos 24 wres to 24wro... :p Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Εγώ το βλέπω σαν μια λύση γραφείου :) .Γρήγορα ναι ,προχειρα λίγο.Σαφεστατα έχει την τιμή ενός frame αλλα αυτο το προιον δεν αποτελεί λυση για μόνιμη αποθηκευτική συσκεύη,στοχεύει αλλού.Φανταστειτε να έχετε 4 σκληρους στο συρτάρι και να θέλετε να βρείτε ενα αρχείο ,βολεύει το gadgetaki.Επιπλέον πρέπει να σημειώσω οτι περιλαμβανει και ανταπτοράκι από 3.5 σε 2.5 δίσκο. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Το καλωδιακη με την γειωση τι χρειαζεται και που το βαζουμε ρε παδια ???? :( :( :( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts