Jump to content

Ενας χρησιμος ανταπτορας...

Γιάννης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα "τσακαλια" του hardware θα τον ξερουν αλλα επειδη δεν ειμαστε ολοι... τσακαλια το γραφω εδω :

Τον πηρα και μου φαινεται πολυ χρησιμος για περιστασιακη συνδεση δισκου , cd rom κλπ στο pc.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=6360407&Catalog_Id=1&Product_Id=251844&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=1014

http://www.plaisio.gr/images/Products/736562.gif

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Sinxwrate tin amatheia mou alla o diskos pou tha enothei panw se auto to marafeti den tha thelei kai paroxi reumatos?

Το "εξαρτημα" αυτο εχει και μετασχηματιστη για ρευμα που φυσικα θελει ο δισκος και καλωδιο για να δωσει ρευμα στον δισκο..!!!! :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Δεν βλέπω βύσμα για ρεύμα όμως... εκτός και αν παίρνει ρεύμα μέσω του ATAPI καλωδίου! Επίσης είναι λίγο παρακινδυνευμένο να έχεις έναν εσωτερικό δίσκο και να τον κυκλοφορείς έτσι "χύμα". Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιηθεί κάποιο frame γι αυτόν το σκοπό... ;)

Πολύ καλό! Σκέψου να θες να φέρεις το σκληρό του φίλου σου για να σηκώσεις data και να πρέπει να σκύψεις για να τον βάλεις στο PC. Από τη στιγμή όμως που έχει την ίδια τιμή με ένα frame δε νομίζω να συφμέρει να το προτιμήσει κάποιος.

Χύμα έχω κουβαλήσει πολλές φορές το δίσκο μου σε ταξίδια και τον έχω αφήσει να λειτουργεί για μέρες ακόμα και έξω από το κουτί κρεμασμένος κάθετα :p Ακόμα μια χαρά είναι

Πολύ καλό! Σκέψου να θες να φέρεις το σκληρό του φίλου σου για να σηκώσεις data και να πρέπει να σκύψεις για να τον βάλεις στο PC. Από τη στιγμή όμως που έχει την ίδια τιμή με ένα frame δε νομίζω να συφμέρει να το προτιμήσει κάποιος.

Χύμα έχω κουβαλήσει πολλές φορές το δίσκο μου σε ταξίδια και τον έχω αφήσει να λειτουργεί για μέρες ακόμα και έξω από το κουτί κρεμασμένος κάθετα :p Ακόμα μια χαρά είναι

Αν κάνει ότι πέφτει όμως καμιά φορά... Εκεί είναι τα ζόρια!

Έχω αγοράσει με 30Ε ένα εξωτερικό κουτί USB 2.0, στο οποίο έχω βάλει το σκληρό μου (3,5" , 160GB). Το να βγάλω το σκληρό και να βάλω έναν άλλο (πχ του φίλου μου ) είναι υπόθεση λεπτών ;)
Let me be your fantasy

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, εγώ αγόρασα τις προάλλες έναν adapter USB 2 Serial. Οι καινούριο υπολογιστές έχουν συνήθως 1 σειριακή, ενώ οι φορητοί καμία. Τιμή 15Ε (αλλού το βρήκα και 20, ψάξτε το)
Let me be your fantasy

Sto ena mou pc o enas diskos einai edw kai panw apo 3 xronia kremasmenos katheta kai douleuei apsoga. Sun oti einai anoixtos 24 wres to 24wro... :p

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

Εγώ το βλέπω σαν μια λύση γραφείου :) .Γρήγορα ναι ,προχειρα λίγο.Σαφεστατα έχει την τιμή ενός frame αλλα αυτο το προιον δεν αποτελεί λυση για μόνιμη αποθηκευτική συσκεύη,στοχεύει αλλού.Φανταστειτε να έχετε 4 σκληρους στο συρτάρι και να θέλετε να βρείτε ενα αρχείο ,βολεύει το gadgetaki.Επιπλέον πρέπει να σημειώσω οτι περιλαμβανει και ανταπτοράκι από 3.5 σε 2.5 δίσκο.
Υπογραφή....

Το καλωδιακη με την γειωση τι χρειαζεται και που το βαζουμε ρε παδια ???? :( :( :(

Φιλικά Γιάννης