Jump to content

Χωρίς λουράκι και με ευέλικτη οθόνη θα έρθει το Mi Band X


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποια και αν είναι η καθημερινότητά σου, το Mi Band θα σε υποστηρίξει σε πολλές σου ανάγκες και θα σε συμβουλέψει μάλιστα με ποιους τρόπους θα βελτιώσεις την υγεία σου, ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να βλέπεις ειδοποιήσεις και άλλα πολλά. Όλα αυτά φτάνουν και περισσεύουν σε συνδυασμό με την οικονομική τιμή όλων των τελευταίων μοντέλων για να ειπωθεί από τον καθένα μας πως πρόκειται για μία πραγματικά επιτυχημένη εμπορική σειρά wearable συσκευών και τώρα η εταιρεία να σχεδιάζει κάτι ανώτερο που ονομάζεται Mi Band X. Μια φωτογραφία από μια παρουσίαση διέρρευσε και περιγράφει μια οθόνη 360º και το υλικό προέρχεται από ανάρτηση που έκανε ένας blogger στο Weibo.

 

Η νέα αυτή συσκευή θα έχει μια ευέλικτη οθόνη που αγκαλιάζει γύρω-γύρω τον καρπό σας και δεν θα υπάρχει πόρπη για να μπορεί να καλύψει όλο αυτό το περιστρεφόμενο σώμα. Αντί για μια πόρπη, ένας μαγνήτης θα χρησιμοποιηθεί για να σφίξει τη ζώνη γύρω από τον καρπό σας.

 

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, το Mi Band X είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, διαθέτει ευέλικτη οθόνη 360 μοιρών χωρίς λουράκι και είναι εφοδιασμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Στην παραπάνω εικόνα, ο εκπρόσωπος σε αυτή την κλειστή σύσκεψη της Xiaomi, φορά αυτή τη συσκευή αλλά δεν μπορούμε να διακρίνουμε και πολλά. Μπορούμε να περιμένουμε ότι η Xiaomi μπορεί να δείχνει αυτό το φουτουριστικό μοντέλο με την ελπίδα να το κυκλοφορήσουν στο εγγύς μέλλον.

 

Το Mi Smart Band 6 ξεκίνησε στα 45 €, η προηγούμενη έκδοση 5 έκανε πρεμιέρα με κόστος από 40 €, αλλά το μοντέλο X θα μοιάζει περισσότερο με το nubia Alpha ή το nubia Watch, άρα θα ξεφεύγει το συνολικό κόστος απόκτησης.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

ο*Wang Hua, ένας από τους επικεφαλής της εταιρείας και υπεύθυνος το τμήμα επικοινωνίας,*δήλωσε*ότι*δεν υπάρχει κανένα Mi Band Χ*που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...