Jump to content

Από AEI σε άλλη σχολή... Πως;

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίσαι σίγουρος?Μπορεί να έκανε 10%....δεν υπάρχει άλλος τρόπος με βαθμο.

Έχει δίκιο. Όντως σε πολλά τμήματα για να γλιτώσουν το μπελά των κατατακτήριων, εφάρμοσαν το σύστημα της βαθμολογίας.

Επειδή τελείωσα στο τμήμα που αναφέρει ο murex (Π/Μ Πάτρας) γνωρίζω ότι όντως υπάρχει ένας αριθμός θέσεων για ΤΕΙ και ένας για ΑΕΙ. Η επιλογή για κάθε κατηγορία γίνεται μόνο με το βαθμό του πτυχίου του υποψηφίου, οπότε δεν είναι απίθανο να μπει κάποιος που τελείωσε ένα ΤΕΙ με πχ 9.99. Το θέμα είναι βέβαια ότι αν κάποιος πχ τελείωσε με μεγάλο βαθμό ΤΕΙ ιχθυολογίας (το αναφέρω απλώς σαν παράδειγμα), έχει αρκετές πιθανότητες να μπει στους Π.Μ. αλλά πολύ λιγότερες να βγει.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δε το ήξερα καθόλου,αυτές οι θέσεις με τους βαθμους θα είναι λιγες νομίζω.Ε?

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Να ρωτισω και κατι αλλο. Πχ εγω πηρα πτυχιο Μηχανολογου Μηχανικου και με κατακτηριες μαινω στους ΗΜΜΥ στο 3ο ετος... μετα οταν θα το τελειωσω θα παρω κανονικο πτυχιο ΗΜΜΥ? Δηλαδη θα εχω στα χερια μου δυο πτυχια σπουδαζοντας 7 χρονια?

Χμμ, δεν ειναι και ασχημο να εχεις στα 25 σου δυο πτυχια...:rolleyes:

Ναι αλλά σε 7 χρόνια μπορείς να βγάλεις και μεταπτυχιακό,που θεωρείται καλύτερο γιατί έχεις καλή εξειδίκευση ;)

κανεις και μεταπτυχιακο ταυτοχρονα!!!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• 8 months later...
Για να πας από ΤΕΙ σε ΑΕΙ πρέπει υποχρεοτικά να έχεις τελειώσει τη σχολή ΤΕΙ? Κάτι άκουσα ότι πρέπει απλά να κάνεις 3 χρόνια στο ΤΕΙ και μετά μπορείς να δώσεις εξετάσεις στα μαθήματα του ΑΕΙ που θες και άμα είσαι από τους πρώτους μπαίνεις...

Μεχρι φετος η του χρονου μπορουν να δωσουν με το 10% οσοι πετυχαν στις πανελληνιες του 2001 και υστερα απο οσο ξερω. Φετος εδωσε ενας φιλος που ειχαμε τελειωσει μαζι τοτε.

εγω εδωσα το 2004 και περασα αγγλικη φιλολογια στην αθηνα, θελω ομως τωρα που τελειωνω να παω και σε αλλη σχολη, ετσι γιατι θελω να σπουδασω και κατι ασχετο απο το αντικειμενο μου, και εχω και καλη βαθμολογια σε βιολογια και μαθηματικα που ηταν ασχετα απο την κατευθυνση μου. μπορω δηλαδη μεχρι τουχρονου να κανω μηχανογραφικο;;; μετα δεν ισχυει η βαθμολογια μου;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Κανε μια ερωτηση στο σχολειο που πηγαινες για να εισαι σιγουρη.

• 2 years later...
γιατι καλε με βαθμό περασα σε ΄ενα τμήμα και με εξετασεις σε αλλα 2 όμως διάβασα, και τώρα δεν ξέρω που να πάω γιατί μου αρεσουν και οι 3 σχολές. Αν έχει κανεις την ευγενή καλοσύνη ας μου πει σε ποιο απο τα παρακατω τμήματα έχει καλύτερη επαγγγελματική αποκατάσταση για μια γυναίακα 42 ετών, τα τμήματα είναι Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων Πειραιά , πληροφορικής Πειραιά και οικονομικών επιστημών καποδιστριακό ας μου πει καποιος αδέλφια γιατί βαρέθηκα να με απολύουν και να με ζορίζουν οι διάφοροι ******* εργοδοτες