Jump to content

Προβλημα με TurboPascal!

crazy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω γραψει ενα πολυ απλο προγραμματακι σε turbo pascal και ενω ο compiler δεν βρισκει λαθη οταν παω να το τρεξω, μου βγαινει το εξης error:Runtime error 105 at 0001:0032.

Τι συμβαινει?μηπως φταει το οτι το τρεχω μεσα σε windows, γιατι στο παρελθον που χρησιμοποιουσα linux, δεν θυμαμαι να ειχε παρουσιαστει κατι παρομοιο..? :confused: :confused:

μπορει να βοηθησει κανεις?

ευχαριστω εκ των προτερων

στα uses έχεις βάλει uses WinCRT;

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

στα uses έχεις βάλει uses WinCRT;

Γραφω:uses και απο κατω WinCRT;

και ο compiler μου βγαζει error 113.εβαλα και Crt.Window identifier και μου βγαζει error:unknown identifier.:(Επισης, πριν γραψω το uses πηγα:search>find error 0001:0032 και μου υπογραμμιζε το writeln('..........');

τι συμβαινει ρε γμτ?:angry:

Οσο για τη Delphi, δεν μπορω να την τρεξω γιατι μου βγαζουν μηνυμα τα windows οτι ειναι 16bit και δεν υποστηριζεται..η εκδοση της Pascal που εχω ειναι η 1.5.Μηπως ειναι παλια ή μπλοκαρεται το run απο τα windows με καποιο τροπο??

Εδώ: http://homepages.pathfinder.gr/pythagoras/pascal%2Ehtml έχω μερικά προγράμματα που είχα φτιάξει στη σχολή μου, αυτά "παίζουν" σε turbo pascal 1.5 της Borland, δες λίγο να πάρεις καμιά ιδέα...