crazy Δημοσιεύτηκε September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2005 εχω γραψει ενα πολυ απλο προγραμματακι σε turbo pascal και ενω ο compiler δεν βρισκει λαθη οταν παω να το τρεξω, μου βγαινει το εξης error:Runtime error 105 at 0001:0032. Τι συμβαινει?μηπως φταει το οτι το τρεχω μεσα σε windows, γιατι στο παρελθον που χρησιμοποιουσα linux, δεν θυμαμαι να ειχε παρουσιαστει κατι παρομοιο..? :confused: :confused: μπορει να βοηθησει κανεις? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 στα uses έχεις βάλει uses WinCRT; Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxadelfe Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Το Delphi είναι κάτι σα Visual Basic αλλά καλύτερο και στιρίζεται σε Pascal. Θα σου λείσει τα χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 στα uses έχεις βάλει uses WinCRT; Γραφω:uses και απο κατω WinCRT; και ο compiler μου βγαζει error 113.εβαλα και Crt.Window identifier και μου βγαζει error:unknown identifier.:(Επισης, πριν γραψω το uses πηγα:search>find error 0001:0032 και μου υπογραμμιζε το writeln('..........'); τι συμβαινει ρε γμτ?:angry: Οσο για τη Delphi, δεν μπορω να την τρεξω γιατι μου βγαζουν μηνυμα τα windows οτι ειναι 16bit και δεν υποστηριζεται..η εκδοση της Pascal που εχω ειναι η 1.5.Μηπως ειναι παλια ή μπλοκαρεται το run απο τα windows με καποιο τροπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εδώ: http://homepages.pathfinder.gr/pythagoras/pascal%2Ehtml έχω μερικά προγράμματα που είχα φτιάξει στη σχολή μου, αυτά "παίζουν" σε turbo pascal 1.5 της Borland, δες λίγο να πάρεις καμιά ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 pythagoras, ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!:D:D επιτελους δουλεψε!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts