Jump to content

Έρχεται το Xiaomi Mi 6 (2021);


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι είχε ακουστεί από τον βασικό εκπρόσωπο της Redmi China, Lu Weibing για ένα μικρό, νέο smartphone, αλλά η αλήθεια είναι πως από τότε, δεν υπήρξαν πραγματικά νέα σχετικά με αυτό το προϊόν. Αργότερα ο CEO της Xiaomi, Lei Jun θέλησε γεμάτος χαρά να γράψει στο Weibo ένα σχόλιο για να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Xiaomi Mi 6, μια συσκευή που αν θυμάστε κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια τον Απρίλιο του 2017. Πρόσφατα, εντοπίστηκαν αναφορές ενός επερχόμενου μοντέλου της Xiaomi με κωδικό όνομα Mercury, βάσει του οποίου ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα μπορούσε να εργαστεί και να διαθέσει μια νέα έκδοση 2021 του Mi 6. Εδώ να πούμε ότι η εταιρεία είχε επίσης κυκλοφορήσει το Mi 6 και στην περιορισμένη έκδοση Mercury Silver.

 

Σε απάντηση στην ανάρτηση του Lei Jun στο Weibo, ένας χρήστης είπε ότι θέλει η εταιρεία να ξεκινήσει μια επανέκδοση του Mi 6 και με την σειρά του, ο Lei Jun ανταποκρίθηκε στο αίτημα του χρήστη και είπε ότι ελήφθησαν τα σχόλια.

 

Μόλις τον περασμένο μήνα, η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση Redmi Note 8 2021 για να γιορτάσει το ορόσημο των 25 εκατομμυρίων πωλήσεων, άρα ίσως δούμε νέα παραλλαγή του Mi 6 και μπορούμε να περιμένουμε ότι θα επιλέξουν μια μοντέρνα οθόνη με οπή στην έκδοση 2021.

 

Άλλες προδιαγραφές της συσκευής ενδεχομένως να περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή σε Snapdragon 888 ή Snapdragon 870 στο Mi 6 2021 Edition. Το Mi 6 είχε διπλή οπίσθια κάμερας 12MP και ήταν επίσης η πρώτη συσκευή Xiaomi που παρουσιάστηκε χωρίς υποδοχή ήχου 3,5 mm. Ποιες οι δικές σας προσδοκίες από το Mi 6 2021 Edition;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Iphοne-ιζει εντυπωσιακά σε εμφάνιση το μπροστινό πάνελ.

Αυτό που βλέπεις είναι το Mi 6, κινητό που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017. Επίσης αν φέρνει σε κάτι, αυτό είναι μάλλον Samsung παρά iphone.

 

Προσωπικά θεωρώ πολύ καλή την κίνηση για ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, αυτούς που δε θέλουν μακρόστενα τηλεκοντρόλ και που θέλουν ένα κινητό να χωρά εύκολα σε τσέπες, έχοντας μήκος κάτω από 15 εκ. Σε android δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε δυνατά κινητά με μικρό μέγεθος.

Link to comment
Share on other sites

Ότι να ναι πραγματικά!

Άντε και η Samsung να βγάλει ξανά το s7 edge, ωραίο κινητό ήτανε...

ff.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...