IRONMAIDEN Δημοσιεύτηκε September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2005 γεια, εχω ενα προβλημα με to pc.οταν ανοιγω μερικες φορες το pc και παω στις συνδεσεις δικτυου στην εναρξη δεν υπαρχει καμοιοα συνδεση για επιλογη,ενω στην πραγματικοτητα υπαρχει.επισης απο τοτε που ξεκινησε αυτο κολαει τo pc και δεν κανει τιποτα.προσπαθω να τον κλεισω και κολαει στο 'αποθηκευση ρυθμισεων' με αποτελεσμα να χρειαζεται να τον βγαλω απο την πριζα και αυτο ξερω πως δεν ειναι καλο. εχετε καμοια ιδεα τι παιζει?εκανα ανασυγκροτηση δισκων και παλυ συνεχιζει το ιδιο προβλημα, παρακαλω βοηθεια μν καταστεψω το καινουργιο μου pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 κατ'αρχην κανε ενα virus scan γιατι το κολλημα στο σβησιμο ειναι λιγο υποπτο.. :worry: για τα connections πηγαινε:right click στην taskbar>properties>απο την καρτελα που θα εμφανισθει στο 2ο φυλλο(start menu)>customize>advanced>start menu items και ψαξε για τα network connections και επέλεξε "don't display this item" και μετα ok.Επειτα επανελαβε την ιδια διαδικασια αλλα αυτη τη φορα επελεξε καποιο αλλο option(π.χ "dispaly as link menu") και λογικα θα εμφανιστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 εκανα scan αλλα δεν βρηκε τπτ...τι να ειναι γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 τα υπολοιπα που σου ειπα τα δοκιμασες για να εμφανιστει το connections στο start menu?ποια windows εχεις?πως τα εγκατεστησες(format/installation πανω σε προηγουμενες εκδοσεις)?κολλαει γενικοτερα οταν τρεχει πολλα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 το δοκιμασα και παλι γινετε.ειναι καινουργιο pc απο μαγαζι,εγω δεν πειραξα τπτ οπως μου το δωσανε.οχι δεν κολαει οταν εχει παρει μπρος,μολις τον ανοιγω και παω να κανω την δουλεια μου δεν δουλευει.αν δουλεψει δεν μου δημιουργει προβλημα μετα...τι στο καλο επαθε στα καλα του καθουμενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Εμενα το επαθε το PC μου χτες οταν του εγκατεστησα μια firewire pci card. To PC δουλευε κανονικα ωσπου και το αναγνωριζε και προσπαθουσε να το κανει install. Μου το εκανε συνεχεια αυτο και ενω κοιταζα πως λιγο απο την pci card που εμπαινε στο slot, εβγαινε(ξερεις αυτες οι χρυσες λοριδες). Ξεσφυξα λιγο τη βιδα και εβαλα ολες τις λοριδες μεσα στο pci slot. E δουλεψε το PC κανονικα! Δεν λεω πως ειναι αυτο το προβλημα αλλα αν θες δες το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Εμενα το επαθε το PC μου χτες οταν του εγκατεστησα μια firewire pci card. To PC δουλευε κανονικα ωσπου και το αναγνωριζε και προσπαθουσε να το κανει install. Μου το εκανε συνεχεια αυτο και ενω κοιταζα πως λιγο απο την pci card που εμπαινε στο slot, εβγαινε(ξερεις αυτες οι χρυσες λοριδες). Ξεσφυξα λιγο τη βιδα και εβαλα ολες τις λοριδες μεσα στο pci slot. E δουλεψε το PC κανονικα! Δεν λεω πως ειναι αυτο το προβλημα αλλα αν θες δες το! sonymobby δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα στο hardware αφου οπως γραφει το πηρε ετοιμο απο μαγαζι.. :worry: ισως ολα να λυθουν με ενα repair installation των windows..αλλα δεν ειμαι σιγουρος..θα το ψαξω και αν βρω καποια σιγουρη λυση θα σου πω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 ok.sonymobby ευχαριστω αλλα δεν παιζει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts