Jump to content

Διαθέσιμο για τα Galaxy S21 το Android 12 beta


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έντονος ήταν ο ενθουσιασμός πολλών κατά την διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών I / O 2021 τον περασμένο μήνα, καθώς η Google ανακοίνωσε την επίσημη άφιξη του Android 12. Από τώρα, μερικοί κατασκευαστές λαμβάνουν ήδη αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα και όπως πολλοί έχετε καταλάβει, στα πρώτα επιλεγμένα smartphones που πληρούν τις προϋποθέσεις για το Android 12 beta είναι τα μοντέλα της οικογενείας Google Pixel. Επιπλέον, μερικά μοντέλα τηλεφώνων των εταιρειών OnePlus, Lenovo, Asus, Oppo, Realme, Sharp, Tecno, TCL, Vivo, Xiaomi και ZTE θα προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, η Samsung μέχρι πρότινος έλειπε από αυτήν τη λίστα. Ως παγκόσμιος ηγέτης-κατασκευαστής τηλεφώνων Android, η Samsung διαθέτει το δικό της πρόγραμμα beta. Σύμφωνα με τον Max Weinbach, η Samsung έχει αρχίσει να ασχολείται με αναπροσαρμογές συσκευών της για να υποδεχτούν το Android 12 και η αρχή γίνεται με την σειρά Galaxy S21.

 

Η σειρά Samsung Galaxy S20 άρχισε να προσαρμόζεται στο Android 11 στα τέλη Ιουλίου του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε μόνο την πρώτη δημόσια beta έκδοση τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αναφορές, η σειρά S21 είναι προφανώς μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, οπότε αναμένεται να κυκλοφορήσει εκ των προτέρων η έκδοση beta και οι επίσημες εκδόσεις.

 

Σύμφωνα με τον Dave Burke, αντιπρόεδρο των project του Android, το Android 12 beta είναι πλέον η πιο πολυ-δοκιμασμένη έκδοση που έχει ληφθεί/εγκατασταθεί καθ' όλη την διάρκεια του Android έως σήμερα.

 

Το Android 12 της Google διαθέτει πολλές νέες δυνατότητες, όπως νέα οπτικά εφέ, νέα κινούμενα σχέδια, widget και μια τροποποιημένη οθόνη κλειδώματος, μια νέα θεματική λειτουργία και ούτω καθεξής. Οι χρήστες θα βελτιώσουν επίσης νέες τροποποιήσεις στις ειδοποιήσεις και τη λειτουργία γρήγορης ρύθμισης του Android 12.

 

Όσον αφορά το gaming, η νέα προσθήκη στο Android 12 είναι η "Λειτουργία παιχνιδιού". Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν το ρυθμό καρέ FPS, την εγγραφή οθόνης, τα στιγμιότυπα οθόνης και τις οθόνες live παιχνιδιών. Ωστόσο, φαίνεται ότι η λειτουργία δεν είναι πλήρως λειτουργική προς το παρόν. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στο νέο σύστημα της Google θα είναι το χαρακτηριστικό "κλειδί αυτοκινήτου". Από πέρυσι, τα iPhone μπορούν να λειτουργήσουν ως "κλειδί αυτοκινήτου" για συμβατά έξυπνα αυτοκίνητα. Το Android 12 θα περιλαμβάνει επίσης αυτήν τη δυνατότητα για να μετατρέψει το smartphone Android σε κλειδί αυτοκινήτου. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η δυνατότητα θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για συσκευές Pixel και Samsung Galaxy.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...