Jump to content

Napster... Μια νέα αρχή με την Microsoft σύμμαχο!

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.microsoft.com/windows/images/homepage/Napster_380x235_winhome.jpg

Ten Great Features of Napster 2.0 for Windows Media Player 9 Series

Works great with Windows Media Player 9 Series

Enjoy and manage all your music and video – including downloads from Napster – all in one place!

99 cent Downloads and $9.95 Albums

Buy just your favorite tracks, or complete albums you can burn to CD or transfer to a portable device.

Download all the songs you want for one low monthly price

Choose to subscribe and you can enjoy "all you can eat" downloads on your PC.

Over 500,000 Songs to Choose From

A huge range of artists, styles and genres means you'll always find music you want to hear.

Share Your Music with Friends and Family

They know you march to a different drummer-let them feel the beat! Discover great new music by sharing collections with other Napster fans.

Community Features

Rant and rave on the message boards or keep up with what's hot by checking out what others are listening to.

Browse by the latest additions and Billboard Charts

Find new music like never before. Browse the latest additions, Billboard Charts, and even your friends music collections.

Listen to Custom Radio Stations with the option to Buy

Personalized internet radio delivers a custom mix of your favorite songs, genres and styles.

Works great with over 40 compatible music devices

Whether you use an ultra compact portable player or want to take your entire collection wherever you go, Windows Media Player makes it easy to take with you.

Experience Napster with Windows XP Media Center Edition 2004

Experience Napster in your living room with a remote control using Windows XP Media Center Edition 2004.

:rolleyes:

λινκ:http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/coolstuff/musicservices.aspx

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Να τα χαίρονται. :mad:

Εμείς τα χαιρόμαστε αλλού τσάμπα. :)

???μπα??? Πληρώνεις κιόλας??? Όχι αγάπη μου, το τσάμπα ειναι πιό γλυκό! Εχει και συμβατότητα με windows. Στο pc που εχω windows me δε μπαινει, στο laptop με xp κατι γίνεται αλλά αξίζει???

Δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Αν ήταν κάτι σε mp3... Αλλά Windows Media Audio; Να μου λείπει...

Θα προτιμούσα να δώ το iTunes και για την Ευρωπαϊκή αγορά. Με 99 cents ανά τραγούδι είναι η μέγιστη γυφτιά να κατεβάζεις αντιγραμμένα...

Δυστυχώς όμως είναι μόνο για την αγορά των Η.Π.Α.

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Αρχικό Μήνυμα από τον valerio

Δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Αν ήταν κάτι σε mp3... Αλλά Windows Media Audio; Να μου λείπει...

Θα προτιμούσα να δώ το iTunes και για την Ευρωπαϊκή αγορά. Με 99 cents ανά τραγούδι είναι η μέγιστη γυφτιά να κατεβάζεις αντιγραμμένα...

Δυστυχώς όμως είναι μόνο για την αγορά των Η.Π.Α.

WMA (Windows Media Audio)=η πιο αχρείαστη πατάτα της Microsoft...Δυστυχώς (για αυτήν) ο αλγόριθμος συμπίεσης ΜΡ3 δεν ήταν (και αυτός) δική της ανακάλυψη και έτσι...

99 cents το τραγούδι; Δηλαδή 14,85 τα 15; Σχεδον όσο το γνήσιο CD! Και γιατί παρακαλώ θα είναι γυφτιά τότε; Αν είναι έτσι καλά είναι στις ΗΠΑ, ας μείνει εκεί!

Οχι Μπιλ Καλό μου

Σιγά και μην γραφτει άνθρωπος σε αυτή την αηδία

Τόσα και τόσα προγράμματα για share υπάρχουν

θα κάτσουμε να το πληρώσουμε κιόλας?Και 99 λεπτά?Μα δεν υπάρχει διαφορά καλύτερα να πας και να το αγοράσεις... ΜΕ 5 Ευρώ το άλμπουμ κάτι πήγαινε και ερχόταν αλλά τώρα...

Ε οχι

Φωτιά να πέσει και να τους κάψει αυτούς που το σκέφτηκαν (και χαίρονται κιόλας)...

Μια φορά ηταν το ΝΑΠΣΤΕΡ το καλό...

:X

ΚΟίταξε όμως που θα γραφτεί αρκετός κόσμος...

Δεν είναι δυνατόν, όλο και κανένα εκατομύριο θέλει να κατεβάζει νομιμα τα τραγούδια του.... :)

Να το χαίρονται το μαγαζί τους. Αν δύο μαγαζιά δίπλα δίπλα σου δίνουν το ίδιο πράγμα ο ένας πολύ φτηνά και ο άλλος δωρεάν, που θα πας;;; :alien:
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Να τα χαίρονται. :mad:

Εμείς τα χαιρόμαστε αλλού τσάμπα. :)

Συμφωνω απολυτως.....

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Πιστεύω ότι όλοι σας έχετε δουλέψει ή τέλος πάντων κάποτε θα δουλέψετε κάπου. Πως θα σας φαινόταν να σκίζεστε στη δουλειά και ξαφνικά το προϊόν του κόπου σας να το παίρνει ο άλλος τσάμπα;

Προσοχή, δεν αναφέρομαι σε μια ιδανική κοινωνία όπου όλοι θα δουλεύανε για το κοινό καλό και θα μοιράζονταν τα αγαθά δωρεάν, μιλάω για την κοινωνία ως έχει σήμερα.

99 cents για ένα τραγούδι δεν είναι ακριβά ούτε 9,95$ για ένα άλμπουμ.

Και άν θυμάμαι καλά στην Ελλάδα τα άλμπουμ έχουν 20 Ευρώ και συνήθως πληρώνεις για όλο το άλμπουμ ακόμα κι αν σου αρέσει ένα μόνο τραγούδι.

Η στάση μας πρέπει να είναι όχι στις υπερβολικές τιμές στη μουσική, αλλά και όχι στην πειρατεία. Να αναπτυχθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η μουσική να είναι προσιτή σε όλους μας αλλά και να προστατεύονται οι καλλιτέχνες και οι εταιρίες παραγωγής.

Πάντως πιστέψτε με, αυτό το μοντέλο διανομής μουσικής θα ωφελήσει πολύ τους καλλιτέχνες γιατί θα τους δώσει τη δυνατότητα, όταν πια το αγοραστικό κοινό συνηθήσει την ιδέα να αγοράζει online τα τραγούδια του, να πουλάνε οι ίδιοι τα τραγούδια τους χωρίς τις εταιρίες ως μεσάζοντες να τους πίνουνε το αίμα. Και φυσικά θα ωφεληθούν ακόμα περισσότερο οι άσημοι καλλιτέχνες (που θα έρθουν σε επαφή άμεσα με το κοινό τους), και η ίδια η μουσική εν γένει.

έχω φρίξει... Ελλάδα του 2003 είναι κουρσάροι και πειρατές... να μας χαιρόμαστε... :worry:

ΕΛΕΟΣ. :mad:

@UnReaL δηλαδή εγώ είμαι βλάκας που γράφτηκα? δεν νομίζω βέβαια... μόνο στην Ελλάδα... αντε και στο ταριφισταν... :(

φιλικά Αλέξης

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

εμμ.. Αλέξη εγώ ενστερνίζομαι τους πειρατές της Καραϊβικής μιας που πάιζει κι ο Legolas!!! Και κάνω κάτι αντίστοιχο! Άν ήταν να πληρώνουμε για να κατεβάζαμε οτιδήποτε, δε θα υπήρχε το kazaa, το overnet, το musicosmos και γενικά ότι σχετίζεται με free music! Άρα ΖΗΤΩ Η FREE ΜΟΥΣΙΚΗ

Όχι ευχαριστώ ! Δεν θα πάρω ! Κάνω άψογα την δουλειά μου με άλλα προγραμματάκια και σελίδες με direct download ! :D
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Ρε παιδιά μην το παρακάνουμε.. πιστεύω σε 5 χρόνια όλοι θα πληρώνουμε για να κάνουμε d/l μουσική και θα βγαίνουν όλοι κερδισμένοι..
It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia

εμμ.. Αλέξη εγώ ενστερνίζομαι τους πειρατές της Καραϊβικής μιας που πάιζει κι ο Legolas!!! Και κάνω κάτι αντίστοιχο! Άν ήταν να πληρώνουμε για να κατεβάζαμε οτιδήποτε, δε θα υπήρχε το kazaa, το overnet, το musicosmos και γενικά ότι σχετίζεται με free music! Άρα ΖΗΤΩ Η FREE ΜΟΥΣΙΚΗ

Να χρησιμοποιήσω την επαγωγική μέθοδο σκέψης σου και για κάτι άλλο; Αν ήταν να μην σκοτώνουμε αυτούς που μας σπάνε τα νεύρα μας δεν θα υπήρχαν τα μαχαίρια, τα πιστόλια και οι βόμβες. Είναι λογική δηλαδή αυτή; Ή για παράδειγμα αν έρθω και σου κλέψω το αυτοκίνητο επειδή υπάρχουν τα μέσα να το κάνω, και αν ήταν να μην κλέβουμε αυτοκίνητα δεν θα υπήρχαν, θα είναι σωστό; Για όνομα του Θεού!

Τα μέσα αυτά, Kazaa, edonkey, DC++ υπάρχουν όπως υπάρχουν και τα μαχαίρια. Τα μαχαίρια όσο τα χρησιμοποιείς για να κόβεις το φαγητό σου π.χ. κάνεις σωστή χρήση, αν σφάξεις κάποιον τότε... Έτσι και με τα προγράμματα αυτά... Αν μοιράζεσαι κάτι που έχεις το δικαίωμα να μοιράζεσαι, είναι οκ, αλλιώς είναι κλοπή...

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Ρε παιδιά μην το παρακάνουμε.. πιστεύω σε 5 χρόνια όλοι θα πληρώνουμε για να κάνουμε d/l μουσική και θα βγαίνουν όλοι κερδισμένοι..

:)

κάνε το 2 καλύτερα....