Jump to content

Φορτιστή με ισχύ 135W ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Huawei


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο αγώνας για την ταχεία φόρτιση συνεχίζεται και πρόσφατα η Xiaomi παρουσίασε τη νέα της τεχνολογία που θα μπορούσε να φτάσει την ισχύ φόρτισης των 200W. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε μαζικά προϊόντα στο εγγύς μέλλον αλλά από εχθές μάθαμε ότι ένας άλλος κατασκευαστής smartphone με έδρα την Κίνα θα λανσάρει ένα νέο προϊόν που είναι ένα βήμα μπροστά από την τρέχουσα γρήγορη φόρτιση των 120W της Xiaomi στη σειρά Mi 11 Pro. Η Huawei παρουσίασε το πρότυπο γρήγορης φόρτισης 135W, η οποία είναι συμβατή με φορητούς υπολογιστές και smartphones.

 

Ένας blogger από το Weibo αποδεικνύει ότι η Huawei θα λανσάρει έναν φορτιστή υψηλής ισχύος 135W που χρησιμοποιεί USB-C και υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση φορητών υπολογιστών Huawei και smartphones επίσης της Huawei.

 

Από την διαρροή ενός πίνακα, μπορούμε να δούμε ότι αυτό το μοντέλο φορτιστή είναι HW-200A00P00, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 20V / 6,75A και είναι ειδικά σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές. Είναι συμβατό με πολλά πρωτόκολλα όπως PD, DCP, QC2.0, QC4, FCP, SCP και είναι συμβατό με τα περισσότερα ψηφιακά προϊόντα στην αγορά.

 

Λοιπόν, ενώ αυτό το προϊόν μπορεί να φαίνεται ελκυστικό για πολλούς οπαδούς που δεν ανήκουν στη Huawei, πρέπει να πούμε προηγουμένως, ότι το Huawei Matebook 16 ήρθε με έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 135W ως στάνταρ επιλογή. Έτσι, είναι μια κοινή πρακτική για τη Huawei μόνο που εδώ η εμφάνιση του φορτιστή ήταν διαφορετική από αυτό το μοντέλο.

 

Ο νέος φορτιστής και η νέα τεχνολογία έχει λάβει την πιστοποίηση FCC, οπότε υπάρχει λοιπόν κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η ημερομηνία έναρξης είναι πολύ κοντά.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...