Jump to content

Τι έχετε πειράξει στο μηχανάκι σας;

manos_syros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσείς τί έχετε ''πειράξει'' στα μηχανάκια σας?
ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

Τι εγινε ρε παιδια; Εγιναν παλι μοδα ξαφνικα τα πειραγμενα και ανιξανε τοσα topics μεσα σε τοσο λιγο καιρο; Πρωτη φορα βλεπω τοσα tuning threads

ena einai to thread me ta peiragmena: ftiagmena moteria astrea honda
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

dmakias_46 εχεις αρχισει να με ενοχλεις πραγματικα με το GLXοAstrea σου... :whistle:

Εγω εβγαλα τους καθρεπτες :p

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ξερει κανεις το τηλεφωνο ή το site της εταιριας Dragon με τις εξατμισεις?

dmakias_46 εχεις αρχισει να με ενοχλεις πραγματικα με το GLXοAstrea σου... :whistle:

Aν μη τι αλλο εχεις καλητερη υπομονι απο εμενα. Τι φανατισμος ειναι αυτος με το μηχανακι ρε dmakias_46; Και να σου πω την γνωμη μου, παρολο που δεν ασχολουμε με αυτα εχω δει παραπολυ πιο ωραια μηχανακια απο αυτο....

Εγω στο μηχανακι μου (που δεν με αφηνει ο πατερας μου να το πιανω... απλα το εχω επειδη μας εμεινε :p ) εχω πειραξει το χρωμα και την μπαταρια του. Το αφησα 2 χρονια μεσα στον ηλιο και μου εχει καψει το χρωμα για τα καλα :p

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ξερει κανεις το τηλεφωνο ή το site της εταιριας Dragon με τις εξατμισεις?

κοιτα εδω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks RAVER..Ειναι καλες εξατμισεις αυτες ή να προτιμισω κατι αλλο?Εχω ακουσει τα καλυτερα παντως...

ego exo peiraksei ta panta... ekentroforos takegawa, 52mm, ekseliksi rohs ton aulon eisagogis eksagogis, moter apo astrea anartiseis piso, psalidi, mprostino, diskofrena apo astrea kai alla polla... sou sinisto na min valeis dragon alla jebring...

akou times

dragon 130e

jebring 100e

motosport megali/mesaia/mikri mpouka 35e

yoshimura 35e

apomimisi takegawa 40e

gnisia 200e!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

βαλτε παντου takegawa και ενα μπουρι χωρις τιποτα ελαφρωστε το βγαλτε ακομη και το πισω φαναρι βαλτε καινουργιο ρευμα για 19000 rpm και πατηστε το στο dragstrip οχι εξω στον δρομο ελεος παραλιγο χτες το βραδυ να πατησω εναν στο σχιστο

Thanks RAVER..Ειναι καλες εξατμισεις αυτες ή να προτιμισω κατι αλλο?Εχω ακουσει τα καλυτερα παντως...

για τι μηχανη την θελεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

News..Πηρα την Dragon τηλεφωνο και η εξατμιση κοστιζει 110+ΦΠΑ δηλαδη καπου στα 130€.Sebring εδω Κιατο δεν ξερω ποιος φερνει..Οι Dragon παντως ειναι καλες ή θα το μετανιωσω?

News..Πηρα την Dragon τηλεφωνο και η εξατμιση κοστιζει 110+ΦΠΑ δηλαδη καπου στα 130€.Sebring εδω Κιατο δεν ξερω ποιος φερνει..Οι Dragon παντως ειναι καλες ή θα το μετανιωσω?

για το συγκεκριμενο μηχανακι..θα βαλεις αυτην που λες...βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να βρεις sebring για αυτο το παπακι.το σιγουρο ειναι οτι δεν θα το μετανιωσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κερδιζω κατι απο θεμα δυναμης?Ειναι ωραιες εμφανισιακα? :P Πειραζει που το παπι ειναι μαμα?Μου ειπαν οτι πειραζει γι αυτο ρωταω...

Κερδιζω κατι απο θεμα δυναμης?Ειναι ωραιες εμφανισιακα? :P Πειραζει που το παπι ειναι μαμα?Μου ειπαν οτι πειραζει γι αυτο ρωταω...

θορυβο θα κερδισεις και λιγο μεγαλυτερη ροπη στα ψηλα.αποψη μου ειναι να ζιγκλερωσεις και το καρμπυρατερ και να του βγαλεις τον παπα και να του βαλεις μια χοανη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα..Και ποσο θα κοστισει ολο αυτο?Μετα τι κερδιζω? :p Σορρυ που σε πριζω αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος πριν κανω καποια κινηση..

Μαλιστα..Και ποσο θα κοστισει ολο αυτο?Μετα τι κερδιζω? :p Σορρυ που σε πριζω αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος πριν κανω καποια κινηση..

επιπλεον ενα 20euro + το κοστος της εξατμισης.λιγο περισσοτερο γεμισμα στις ταχυτητες και καμια 10 χιλιομετρα τελικη.αλλα θα το καταλαβαινεις το μηχανακι στα τραβηγματα.

αποψη μου παντως ειναι να το αφησεις το μηχανακι μαματο γιατι ειναι ακομη καινουργιο και καλα καλα δεν εχει ανοιξει το μοτερ,και μετα τα 10000 χιλιομετρα να το πειραξεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιπλεον ενα 20euro + το κοστος της εξατμισης.λιγο περισσοτερο γεμισμα στις ταχυτητες και καμια 10 χιλιομετρα τελικη.αλλα θα το καταλαβαινεις το μηχανακι στα τραβηγματα.

αποψη μου παντως ειναι να το αφησεις το μηχανακι μαματο γιατι ειναι ακομη καινουργιο και καλα καλα δεν εχει ανοιξει το μοτερ,και μετα τα 10000 χιλιομετρα να το πειραξεις.

Ρε παιδιά έχετε τελείος ξεφυγει απο το θέμα. Ο Τίτλος του Θέματος είναι

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ :mad: οχι ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ. :angry: :knife:

ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

Ρε παιδιά έχετε τελείος ξεφυγει απο το θέμα. Ο Τίτλος του Θέματος είναι

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ :mad: οχι ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ. :angry: :knife:

και αφου ρωταει καποιος δεν πρεπει να του απαντησουμε,και στο κατω κατω δεν εχει πειραξει τους moderator η εξελιξη του thread και εχεις ενοχληθει εσυ? :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω και κατι ακομα τους γνωριζοντες...Τα kymco βελτιονονται καθολου η μπα?Ρωταω καθαρα απο απορια..

Ρωτησα τιμη και για ενα καρμπυρατερ Keihin 24mm και ειναι 160€ μαζι με ΦΠΑ.Εαν το βαλω (μετα το στρωσιμο) θα πρεπει να βαλω και κατι επιπλεον για να δουλευει καλα ή απο μονο του θα ειναι οκ?