manos_syros Δημοσιεύτηκε September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2005 Εσείς τί έχετε ''πειράξει'' στα μηχανάκια σας? Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Τι εγινε ρε παιδια; Εγιναν παλι μοδα ξαφνικα τα πειραγμενα και ανιξανε τοσα topics μεσα σε τοσο λιγο καιρο; Πρωτη φορα βλεπω τοσα tuning threads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ena einai to thread me ta peiragmena: ftiagmena moteria astrea honda Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 dmakias_46 εχεις αρχισει να με ενοχλεις πραγματικα με το GLXοAstrea σου... :whistle: Εγω εβγαλα τους καθρεπτες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Για να μην ανοιγω νεο θεμα ξερει κανεις το τηλεφωνο ή το site της εταιριας Dragon με τις εξατμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 dmakias_46 εχεις αρχισει να με ενοχλεις πραγματικα με το GLXοAstrea σου... :whistle: Aν μη τι αλλο εχεις καλητερη υπομονι απο εμενα. Τι φανατισμος ειναι αυτος με το μηχανακι ρε dmakias_46; Και να σου πω την γνωμη μου, παρολο που δεν ασχολουμε με αυτα εχω δει παραπολυ πιο ωραια μηχανακια απο αυτο.... Εγω στο μηχανακι μου (που δεν με αφηνει ο πατερας μου να το πιανω... απλα το εχω επειδη μας εμεινε :p ) εχω πειραξει το χρωμα και την μπαταρια του. Το αφησα 2 χρονια μεσα στον ηλιο και μου εχει καψει το χρωμα για τα καλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Για να μην ανοιγω νεο θεμα ξερει κανεις το τηλεφωνο ή το site της εταιριας Dragon με τις εξατμισεις? κοιτα εδω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Thanks RAVER..Ειναι καλες εξατμισεις αυτες ή να προτιμισω κατι αλλο?Εχω ακουσει τα καλυτερα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ego exo peiraksei ta panta... ekentroforos takegawa, 52mm, ekseliksi rohs ton aulon eisagogis eksagogis, moter apo astrea anartiseis piso, psalidi, mprostino, diskofrena apo astrea kai alla polla... sou sinisto na min valeis dragon alla jebring... akou times dragon 130e jebring 100e motosport megali/mesaia/mikri mpouka 35e yoshimura 35e apomimisi takegawa 40e gnisia 200e!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 βαλτε παντου takegawa και ενα μπουρι χωρις τιποτα ελαφρωστε το βγαλτε ακομη και το πισω φαναρι βαλτε καινουργιο ρευμα για 19000 rpm και πατηστε το στο dragstrip οχι εξω στον δρομο ελεος παραλιγο χτες το βραδυ να πατησω εναν στο σχιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Το θεμα ειναι dmakias_46 οτι υπαρχουν sebring για Kymco Activ 110? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Thanks RAVER..Ειναι καλες εξατμισεις αυτες ή να προτιμισω κατι αλλο?Εχω ακουσει τα καλυτερα παντως... για τι μηχανη την θελεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Για ενα Kymco Activ 110 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 News..Πηρα την Dragon τηλεφωνο και η εξατμιση κοστιζει 110+ΦΠΑ δηλαδη καπου στα 130€.Sebring εδω Κιατο δεν ξερω ποιος φερνει..Οι Dragon παντως ειναι καλες ή θα το μετανιωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 News..Πηρα την Dragon τηλεφωνο και η εξατμιση κοστιζει 110+ΦΠΑ δηλαδη καπου στα 130€.Sebring εδω Κιατο δεν ξερω ποιος φερνει..Οι Dragon παντως ειναι καλες ή θα το μετανιωσω? για το συγκεκριμενο μηχανακι..θα βαλεις αυτην που λες...βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να βρεις sebring για αυτο το παπακι.το σιγουρο ειναι οτι δεν θα το μετανιωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Κερδιζω κατι απο θεμα δυναμης?Ειναι ωραιες εμφανισιακα? :P Πειραζει που το παπι ειναι μαμα?Μου ειπαν οτι πειραζει γι αυτο ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Κερδιζω κατι απο θεμα δυναμης?Ειναι ωραιες εμφανισιακα? :P Πειραζει που το παπι ειναι μαμα?Μου ειπαν οτι πειραζει γι αυτο ρωταω... θορυβο θα κερδισεις και λιγο μεγαλυτερη ροπη στα ψηλα.αποψη μου ειναι να ζιγκλερωσεις και το καρμπυρατερ και να του βγαλεις τον παπα και να του βαλεις μια χοανη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μαλιστα..Και ποσο θα κοστισει ολο αυτο?Μετα τι κερδιζω? :p Σορρυ που σε πριζω αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος πριν κανω καποια κινηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Μαλιστα..Και ποσο θα κοστισει ολο αυτο?Μετα τι κερδιζω? :p Σορρυ που σε πριζω αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος πριν κανω καποια κινηση.. επιπλεον ενα 20euro + το κοστος της εξατμισης.λιγο περισσοτερο γεμισμα στις ταχυτητες και καμια 10 χιλιομετρα τελικη.αλλα θα το καταλαβαινεις το μηχανακι στα τραβηγματα. αποψη μου παντως ειναι να το αφησεις το μηχανακι μαματο γιατι ειναι ακομη καινουργιο και καλα καλα δεν εχει ανοιξει το μοτερ,και μετα τα 10000 χιλιομετρα να το πειραξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 επιπλεον ενα 20euro + το κοστος της εξατμισης.λιγο περισσοτερο γεμισμα στις ταχυτητες και καμια 10 χιλιομετρα τελικη.αλλα θα το καταλαβαινεις το μηχανακι στα τραβηγματα. αποψη μου παντως ειναι να το αφησεις το μηχανακι μαματο γιατι ειναι ακομη καινουργιο και καλα καλα δεν εχει ανοιξει το μοτερ,και μετα τα 10000 χιλιομετρα να το πειραξεις. Ρε παιδιά έχετε τελείος ξεφυγει απο το θέμα. Ο Τίτλος του Θέματος είναι ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ :mad: οχι ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ. :angry: :knife: Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Αν δε σου αρεσει και σε ενοχλουμε παντα υπαρχει το report.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ρε παιδιά έχετε τελείος ξεφυγει απο το θέμα. Ο Τίτλος του Θέματος είναι ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ :mad: οχι ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ. :angry: :knife: και αφου ρωταει καποιος δεν πρεπει να του απαντησουμε,και στο κατω κατω δεν εχει πειραξει τους moderator η εξελιξη του thread και εχεις ενοχληθει εσυ? :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Να ρωτησω και κατι ακομα τους γνωριζοντες...Τα kymco βελτιονονται καθολου η μπα?Ρωταω καθαρα απο απορια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Ρωτησα τιμη και για ενα καρμπυρατερ Keihin 24mm και ειναι 160€ μαζι με ΦΠΑ.Εαν το βαλω (μετα το στρωσιμο) θα πρεπει να βαλω και κατι επιπλεον για να δουλευει καλα ή απο μονο του θα ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakisn Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 AKRAPOVIC ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts