Jump to content

Τι έχετε πειράξει στο μηχανάκι σας;

manos_syros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω ετοιμαζομαι να παρω παπι.

Modenas ή Activ 110.

1400 με τις αλουμινενιες ζαντες φαινεται καλη τιμη, ο κινητηρας μηπως εχει σχεση με τους Honda ? Απο αξιοπιστια τι λεει ?

Το Kymco ενταξει καλο ειναι..Αλλα εγω θα σου ελεγα εαν μπορεις να δωσεις 300€ παραπανω να παρεις το Modenas καλυτερα.Εγω αυτο θα εκανα.. :) Για τον κινητηρα εαν εχει σχεση με τους Honda δεν ξερω αλλα εχει καλη αποδοση.Απο θεμα αξιοπιστιας μου εχουν πει οτι ειναι καλο.Προσωπικα το εχω περιπου 2 εβδομαδες και ακομα το στρωνω (205km so far :p )Δεν εχει παρουσιασει τιποτα (αυτο ελειπε κιολας)

υ.γ Βεβαια η ερωτηση σου δεν πολυταιριαζει με το θεμα εδω αλλα anyway.. :)

• 3 weeks later...
Hello easy riders επιτέλους ενα thread για παπιά!!! :rolleyes: Λοιπόν όσον αφορά τα Kymco ακούστε...πέρνουν ανταλλακτικά απο honda...κεφαλές, κυλινδροπίστονα και πάει λέγοντας...απο εξατμιση υπάρχει sebring(και όχι jebring και zebring... :p ) άλλα όχι ίδιου τύπου όπως μπαίνουν σε Glxάκια κ Astrea...Βγαίνουν κατι καινούριες οι οποίες μπαίνουν κ στο Honda Innova 125.Υπάρχει βέβαια κ η Motorsport για Kymco. Απο φτιαξίματα δεν έχω ακούσει και πολλά στα Kymco Activ...κάτι ανοίγματα εισαγωγή κ εξαγωγή αέρα κ τέτοια...Τέσπα. Το ΠΑΝ σε αυτα τα μηχανάκια είναι το ΣΩΣΤΟ Στρώσιμο και τα λαδάκια! ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....Δέν λέει να είσαι στη σέλλα κ μετα στο επείγοντα... ;) Και επιστρέφουμε στο ζουμί του topic... Λοιπόν ένα έχω να πώ HONDA POWER!!! :P Απλά είναι το πιο σκυλιά κ όμορφα μηχανάκια!!(LOL) Εγώ είχα ένα Glxάκι 53mm 12volto μιζάτο, τα πάντα γνήσια Astreata(μηχανικά) (Σασμάν, κεφαλές, στρόφαλο κ μπιέλα, ρεύματα) Εκτός απο κυλινδροπίστονο που ήταν Kitaco κ καρμπυρατερ Keihin 22mm. Ε κλασικά καλύτερη εξάτμιση....Sebring και astreateς μπουκάλες πίσω...Ασπρη φαναριέρα, Nίκελ καπάκια κ κεφαλή,ταμπούρα, σταυρούς, γέφυρα,καρτερ καθρεφτάκια στα φλας κ.α...... :O
Life Is Good

Hello easy riders επιτέλους ενα thread για παπιά!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79422

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50391

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73120

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79420

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83737

:whistle:

Μονο αυτα που ητανε πανω πανω.... :whistle: :rolleyes:

ετοιμα τα πηρες τα νικελ;αν ναι ποσο???????????????????????
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Φίλε dmkias_46 τα νίκελ σε όλο το μηχανάκι έγιναν σε μαστορα που νικελώνει(βασικά φτιάχνει καρέκλες κ έχει μηχανήματα για νίκελ και την λεγόμενη "βούτα" που είναι καθαρό νίκελ "καθρέφτης") Όλο το μηχανάκι μου στοίχισε γυρω στα 100-150 euros(Μιλάμε τώρα για κάρτερ, ταμπούρα, κεφαλές, βάση κάτω απο την σέλα, σχεδόν όλες τις βίδες, βάση εξάτμισης, καπάκια, μίζα, σταυρούς και πάει λέγοντας....) Τα καπάκια(στο μοτέρ) του Glx για νίκελωμα πάει περίπου στα 30 euros...Αλλα για το Glx(το παλιό χωρίς την μίζα με 3ταχύτητες) και στρογγυλοφάναρο, το αριστερό καπάκι το πουλάνε έτοιμο σε μαγαζιά μαζί και με άλλα έτοιμα νίκελ πράγματα τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ... ;)
Life Is Good

thanks...μηπως ξερεις ποσο παει να νικελωσω ολο το σκελετο?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Δεν ξέρω αλλά λογικά το 150άρι Euros να το έχεις σίγουρο... Ρε παιδιά εάν ξέρει κάποιος να μου πει...ένας φίλος μου έχει το Glx 12V εισαγωγής αυτό με την μίζα και θέλει να το κάνει 72cc ή 51mm κοντό αλλάζοντας μόνο κυλινδροπίστονο (με τα ίδια Στρόφαλο- Μπιέλα), αλλά μας είπε ένας πως αυτά τα Glx έχουν λεπτό πυράκι στην μπιέλα και θα κλατάρει... Ισχυεί αυτό? Θα το ανοίξουμε το Σάββατο αλλά πρεπει να ξέρω τι γίνεται... Μην το λυσουμε τζάμπα... Αλλα και λεπτό πυράκι να έχει, 51mm κοντό λογικά εαν το πηγαίνει χαλαρα δν θα έχει prob right? Και βασικά απο τι ξέρω τα Glxaκια 50άρια απο την μάνα τους έχουν κοντή μπιέλα κ πρέπει να το σηκώνει 51mm(κοντό)...Θέλω να πιστεύω πως αυτά τα Glx έχουν άλλη μπιέλα απο τα άλλα γτ έχει μίζα...Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει... :cry: Thanx iN aDvAnCe :) ...
Life Is Good

• 2 months later...

το εχω 55χιλιοστα.

εχω ελαφρωσει καμπανα,στροφαλο,μαργαριτα.

καρμπιρατερ mikuni 24

θυριδοματα στην κεφαλή

εκκεντροφορος fuego

στροφαλος astrea (διαδρομη 100σταριου) με εσκαεφ ρουλεμαν

εξατμιση motosport exhaust system

• 2 years later...
EΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΣΑΛΕΑ(HONDA CHALY)64 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙ TAKEGAWA ΚΕΦΑΛΗ ΤΕΖΑ OI ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ 56 ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΧΛΑΔΟΤΟ ΣΑΣΜΑΝ TAKEGAWA 5ΑΡΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ............ΝΑΥΠΛΙΟ,.,.,.,..,.,.,.,ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ/,.,/..,/.././//????????????/

EΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΣΑΛΕΑ(HONDA CHALY)64 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙ TAKEGAWA ΚΕΦΑΛΗ ΤΕΖΑ OI ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ 56 ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΧΛΑΔΟΤΟ ΣΑΣΜΑΝ TAKEGAWA 5ΑΡΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ............ΝΑΥΠΛΙΟ,.,.,.,..,.,.,.,ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ/,.,/..,/.././//????????????/
μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ΦΩΝΑΖΕΙΣΣΣΣΣ!!οκ,μονο ξυλο μην μας ρηξεις.σε πιστευομαι.μπροστα σαυτα που λενε καποιοι αλλοι εσυ εισαι οκ;):):lol::lol:

• 3 years later...
Yamaha Crypton R 56 narita, με shark κύλινδρο, εκκεντροφόρο daytona και keihin pwk 28... Μετά 54 daytona, μανίσιος κύλινδρος fuego εκκεντροφόρος και sheng way 24