resurection_boy Δημοσιεύτηκε September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2005 Λοιπον εχουμε και λεμε. Ειχα ενα προβλημα με ενα αρχειακι, και για να καταφερω να το ξεφορτοθω και μαζι ολα οσα μου προκαλουσε μπηκα σαν administrator απο safe mode. Εκει καθος το εφτιξα και επι της εφκαιριας μερικα αλλα μικροπροβληματα εκανα την βλακια (κατα λαθος) να κανω rename το φακελακι του ενος απο τους χρηστες (αυτον που χρησιμοποιω συνεχια). Μετα οταν μπηκα κανονικα δεν μου ειχε τπτ απο αυτα που ειχα. Λεω τι στο καλο; Εκανα restore (1 μερα πισω) και για καλη μου τυχη γυρισαν ολα. Το προβλημα ομως ειναι οτι οι ρυθμισεις ειναι τελιως διαφορετικες, δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα, εχω χασει καπιες πληροφοριες και δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον Firefox, και μαζι με τον firefox εχασα και ολα τα bookmarks. Υπαρχει καπιος τροπος να γυρισουν ολα στο αρχικο; Σκευτικα αν διεγραφα τον φακελο που δημιουργιθικε μετα το rename (εχω εναν με το αρχικο ονομα και εναν με το "καινουργιο") πως ισως δουλεψει κανονικα αλλα δεν ξερω και δεν θελω να το τολμισω χωρις να ρωτισω πρωτα. Επισεις ο καθε φακελος εχει καπια υποφακελιακια που δεν τα εχει ο αλλος. Τι να κανω; PLZ Help!!!! Χρηαζομαι αρκετα απο τα πραγματα που εχασα και μου εχει καταστρεψει ουσιαστικα το pc, το φορματ θα το εκανα αλλα θα χασω ακομα πιο πολυ πραγμα που χρηαζομαι EDIT: Αν μπορει καπιος mod ας αλλαξει τον τιτλο,πανω στην βισινει και με τα νευρα μου του εκανα 1000000 λαθοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ειχε τυχει μια φορα να το συναντησω αυτο. Αν διαγραφουν ο/οι χρηστης/ες απο τον φακελο "C:\Documents and Settings" τοτε "την εκατσες την βαρκα". Δεν ειμαι σιγουρος ομως για την μετονομασια. Αν δεν βρεις τα αρχεια που εχασες μεσα στο φακελο που σου δινω πιο πανω τοτε προφανως εχουν σβηστει απο τo pc σου. Μπορεις να χρησημοποιησεις διαφορες εφαρμογες ομως για να επαναφερεις να χαμενα δεδομενα οπως το Easy Recovery. Διαβασε ομως και το σχετικο threαd εδω μπορει να σε βοηθησει :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Αυτα που χαθικαν ευτιχος τα βρηκα. Ομως ακομα στο "C:\Documents and Settings\Dark Kronos" λοιπον καπια αρχεια που εχει ο "C:\Documents and Settings\Dark Kronoskl" (ετσι ονομαστεκε καταλαθος) και το αντιθετο. Σηγκεκριμενα ο πρωτος εχει τα αρχεια: Application Data,Cookies, Desktop, Favorites,My documents(μεσα στα οπια δεν υπαρχουν τα αρχεια που ειχα), Start Menu(ουτε και εδω εχει τα αρχεια που ειχα), Templates και ενα DAT που ονομαζετε NTUSER. Στον φακελο που δημιουργικε καταλαθος εχει τα εξης αρχεια: Cookies, Desktop, Favorites, Start Menu, User Data και Windows. Υπαρχει κανενας τροπος να το σωσω; Μηπος αμα βαλω στον αρχεικο οτι του λειπει και διαγραψω τον δευτερο γινει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Αν μετονομασεις τον αρχικο σου φακελο απο C:\Documents and Settings\Dark Kronos σε "C:\Documents and Settings\Dark Kronoskl" αφου σβησεις πρωτα αυτον που εφτιαξες καταλαθος, ή Αν μεταφερεις οτι υπαρχει στον φακελο "C:\Documents and Settings\Dark Kronos" και τα βαλεις μεσα στο "C:\Documents and Settings\Dark Kronoskl" ισως γινει κατι. Αλλα αφου λες οτι μεσα στο "C:\Documents and Settings\Dark Kronos" μεσα στους φακελους "Desktop" και "My documents" δεν υπαρχει τιποτα, τοτε απλα εχουν σβηστει ΥΓ. Ο φακελος Desktop ειναι η επιφανεια εργασιας που ειχες πριν μερικες μερες και ο φακελος My documents ειναι τα εγγραφα σου Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Τα My Documents διαγραφικαν απο το Dark_kronos αλλα υπαρχουν στο Dark_kronoskl και το ιδιο γινετε και με το Desktop. Λες αμα μεταφερω τα υπολιπα που δεν εχει το Dark_Kronoskl να γινει κατι; Για καλο και για κακο θα γραψω οτι εχω που το θελω και μετα θα δοκιμασω, ισως ητανε και ωρα του για format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Μετεφερε τα. Πιστευω να γινει δουλεια Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts