sadiagraxa Δημοσιεύτηκε October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2003 Λοιπον, η απορια μου εχει ως εξης... Μολις χθες αγορασαμε ενα καινουριο PC (ο αδερφος μου βασικα) αλλα εχει μεσα τα XP και το παιδι εχει συνηθησει τα Win98 και λογω Στρατου (3 μεσα 1 εξω) δεν εχει και πολυ κεφι να κατσει να ασχοληθει με τα XP... Το θεμα ειναι: Να κανω format και μετα να του βαλω μονο τα Win98s.e η να τα βαλω και τα δυο μεσα; Αν μπορουν να μπουν και τα δυο στο PC, πως γινετε αυτο; Και κατι αλλο ισως λιγο κουφο αλλα τι να κανω; Θελω να εκμηδενισω τους παραγοντες "κολληματος" :o : Τα WIN98 υποστηριζονται κανονικα απο τον Pentium4 ε; Σας ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Βαζεις πρωτα τα 98 και μετα βαλε το cd ΧΡ και επελεξε fresh install και οχι upgrade , θα σου εμφανιζεται ο boot loader για να επιλεξεις λειτουργικο στην εκκινηση του PC. τα 98 εαν θυμαμαι καλα δουλευον κανονικα σε Ρ4 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Δυστυχως τα XP ειναι προεγκατεστημενα στο PC και αν κανω format θα χαθουν και δεν εχω το CD... :( Το αντιθετο γινεται; Να εγκαταστησω δηλαδη 2α τα Win 98s.e ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Μπορείς να κάνεις 1. defrag το δίσκο, 2. Με το Partition Magic να δημιουργήσεις ένα νέο partition (π.χ. D) στο δίσκο, 3. Να εγκαταστήσεις εκεί τα win98 από το cd που έχεις δημιουργώντας έτσι ένα dual boot σύστημα, όπου θα έχεις και τα δυο λειτουργικά. Καλή επιτυχία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Ευχαριστω πολυ manoz και Hunter :) Μην κλειδωσετε λιγο το θεμα μεχρι να το κανω γιατι μπορει να προκυψουν προβληματα (ποτε δεν ξερεις με αυτα τα windows !!!) και να χρειαστει να postαρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Ε... νομίζω ότι τα 98 σβήνουν τον boot loader που βάζουν τα xp και γι'αυτό πρέπει να τα βάλεις πρώτα. Πάντως να βάλεις δεύτερο λειτουργικό επειδή έχει συνηθίσει τα 98 είναι κάπως... Έχουν κάποιες διαφορές, αλλά δοκίμασε να τα χρησιμοποιήσει και είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα; Αντί να κάθεσαι να βάζεις δεύτερο λειτουργικό θα έλεγα να προσπαθήσεις να τον πείσεις να χρησιμοποιήσει τα xp. Ας προσπαθήσει τουλάχιστον, αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτεί πολύ. Άλλωστε είναι κρίμα να έχεις 98 σε ένα σύγχρονο μηχάνημα. Δεν πρόκειται να εμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες του, είναι παλιό λειτουργικό πλέον. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Τελικα εκανα format τον δισκο και μετα εβαλα μονο τα Win 98s.e... Ολα καλα ευτυχως ! ;) Φιλε mcde τι να πω κι εγω; Προσπαθησα να τον μεταπεισω αλλα αφου ετσι το θελει αστον να το εχει ! Εχω δικο μου PC οποτε δεν με ενδιαφερει :p Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας :) Το Thread μπορει να κλειδωθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts