mariodj Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Δεν ξερω τι αλλαγές μπορεί να εχει, χθες βραδύ μου ήρθε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 12 ώρες πριν, mariodj said: Δεν ξερω τι αλλαγές μπορεί να εχει, χθες βραδύ μου ήρθε............ Με περιοχή Ελλάδα? 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 32 minutes ago, minotavros said: Με περιοχή Ελλάδα? Ναι ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου εχω ενα περιεργο προβλημα ,αν κλεισω το κινητο το βραδυ με μπαταρια πχ 60% το πρωι το ανοίγω και εχει 2% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου πέθανε το δικό μου σήμερα. στο άσχετο. Μετά από 3 χρόνια! Το πρώτο κινητό μου που πεθαίνει! Άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη, έβγαλε σε κάποια φάση κατι σαν "έγχρωμα χιόνια" σε κάποια σημεία της οθόνης. Πρόλαβα του έκανα επανεκκίνηση και το άφησα.... και R.I.P. Mάλλον μητρική που είπε φίλος. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το φτιάξω. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, tifozif1 said: πέθανε το δικό μου σήμερα. στο άσχετο. Μετά από 3 χρόνια! Το πρώτο κινητό μου που πεθαίνει! Άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη, έβγαλε σε κάποια φάση κατι σαν "έγχρωμα χιόνια" σε κάποια σημεία της οθόνης. Πρόλαβα του έκανα επανεκκίνηση και το άφησα.... και R.I.P. Mάλλον μητρική που είπε φίλος. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το φτιάξω. Τι λέτε? Φυσικά και δεν αξίζει η επίσημη υποστήριξη τελείωσε οπότε γνώμη μου πάρε ένα καινούριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, tigreos said: Φυσικά και δεν αξίζει η επίσημη υποστήριξη τελείωσε οπότε γνώμη μου πάρε ένα καινούριο. Δεν έχεις καθόλου άδικο.... Πάω για X6 (απλό) λόγω Snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Όσοι έχετε περάσει το Hyper OS έχετε κάποια άποψη για το πώς συμπεριφέρεται το F3 σε σχέση με το MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα. Τωρα έχει στρώσει το HyperOS δεν είναι όπως στην αρχή. Απλά θα έχεις πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας. Αν δεν κάνεις πληρωμές με το κινητό (τράπεζες, ανέπαφες κτλ) μπορείς να μείνεις και με MIUI. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Μόλις έσκασε....... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts