Jump to content

Προστασία καταναλωτη

GREGORYMO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς μπορεί να προστατευτεί ο καταναλωτής από αθέμιτες πρακτικές σε βενζινάδικο ? Πας να βάλεις βενζίνη και ενώ του έχεις πει ΑΠΛΗ, σου βάζει ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ !!!!

Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι εδω δεν μπορείς να αρνηθείς την πώληση αφού έχει μπει στο ρεζερβουάρ !!!!!

Είναι δουλειά του συνηγόρου του καταναλωτή ? Βεβαίως, και πρέπει να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου.

Πώς μπορεί να προστατευτεί ο καταναλωτής από αθέμιτες πρακτικές σε βενζινάδικο ? Πας να βάλεις βενζίνη και ενώ του έχεις πει ΑΠΛΗ, σου βάζει ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ !!!!

Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι εδω δεν μπορείς να αρνηθείς την πώληση αφού έχει μπει στο ρεζερβουάρ !!!!!

Είναι δουλειά του συνηγόρου του καταναλωτή ? Βεβαίως, και πρέπει να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου.

αναφερεσε βεβαιως στα βενζιναδικα της shell, ειναι γνωστη η τακτικη τους.

απλα τον πληρωνεις για απλη και σηκωνεσε και φευγεις, να εισαι σιγουρος οτι την επομενη φορα θα το θυμαται και δεν θα ξανακανει την ιδια βλακεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναφερεσε βεβαιως στα βενζιναδικα της shell, ειναι γνωστη η τακτικη τους.

απλα τον πληρωνεις για απλη και σηκωνεσε και φευγεις, να εισαι σιγουρος οτι την επομενη φορα θα το θυμαται και δεν θα ξανακανει την ιδια βλακεια

ΝΑΙ.

Ολο τα ίδια και τα ίδια.

Σου το έχουν κάνει πολλες φορές;

Προσπαθουν, συνέχεια.

3 φορές, το έχουν καταφέρει. (Στα 15 χρόνια). Δεν πάω μόνο σε αυτούς.

μην ξαναβαλεις shell απλο δεν ειναι?

Δεν είναι απλό.

Δεν μιλάμε για ακριβό η φθηνό.

Μιλάμε για κανόνες !!!! Οι εταιρείες πρέπει να τηρούν κάποιους κανόνες.

Στο πρατήριο υπάρχει μια ιδιεταιροτητα.

Αν μπει η βενζίνη στο ρεζερβουάρ, έληξε !!

Σε οποιαδήποτε άλλο προϊόν, υπάρχει η δυνατότητα άρνησης. Αυτός είναι κανόνας.

Βεβαίως και υπάρχει δυνατότητα ΑΡΝΗΣΗΣ. "Μάστορα βάλε σωλήνα και ρούφα " και μην μου πεις ότι δεν γίνεται, γιατί γίνεται αν σκεφτείς την περίπτωση να σου βάλει από λάθος βενζίνη σε diesel αυτοκίνητο....εκεί τι θα κάνει; Ή θα την βγάλει ή θα πληρώσει την καταστροφή του κινητήρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μην ξαναβαλεις shell απλο δεν ειναι?

Για να δεις:

ΣΗΜΕΡΑ, πήγα σε πρατήριο BP.

Τα ίδια, αλλά σε ήπιο τόνο.

ΥΓ. Άμα κόψω shell, bp και αύριο Έκο, τι θα μείνει ?

Για να δεις:

ΣΗΜΕΡΑ, πήγα σε πρατήριο BP.

Τα ίδια, αλλά σε ήπιο τόνο.

ΥΓ. Άμα κόψω shell, bp και αύριο Έκο, τι θα μείνει ?

Απλά θα πηγαίνεις σε ένα συγκεκριμένο πρατήριο που μπορείς να συνεννοηθείς... Είναι απλό! Βρες με ποιους ανθρώπους μπορείς να συνεννοηθείς και πήγαινε εκεί. Εγώ σε ένα Έκο που πάω ότι πω μου βάζουν οι άνθρωποι και όλα καλά.

Απλά θα πηγαίνεις σε ένα συγκεκριμένο πρατήριο που μπορείς να συνεννοηθείς... Είναι απλό! Βρες με ποιους ανθρώπους μπορείς να συνεννοηθείς και πήγαινε εκεί. Εγώ σε ένα Έκο που πάω ότι πω μου βάζουν οι άνθρωποι και όλα καλά.

Ακριβώς αυτό.Ειδικά shell εχω κόψει γιατί μου φάγανε σε 2 φουλαρίσματα πόντους τους οποίους τους πηρα χ3 μετα απο τηλεφωνάκι στην γραμμή καταναλωτων της shell τους εξαργύρωσα και τους είπα γειά σας και δεν ξαναπάτησα.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Σελ πήγαν και σε μένα να το κάνουν αρκετές φορές, όμως τους πρόλαβα.

Έπρεπε να τους αφήσω όμως να βάλουν 100αρα και να πλήρωνα αντίστοιχα σε απλή. Το υπόλοιπο ας το έβαζε απ' την τσέπη του ο υπάλληλος (δικό του σφάλμα είναι άσχετα τι εντολές παιρνει)

Τεσπά, έχω να πατήσω χρόνια οπότε δε με απασχολεί το θέμα.

Πάντως Έκο/βπ σε όσα έχω πάει δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Shell έχω να πάω χρόνια γιατί βαριέμαι να εξηγώ ότι σε αυτοκίνητο 16 χρόνων θέλω την απλή βενζίνη.

Ίσως όμως αν τους πεις "βάλε ό,τι θες, εγώ απλή θα πληρώσω" να λύσει το πρόβλημα αμέσως :lol:

• 3 weeks later...

Με πήραν από τα κεντρικά.

Εκεί, που περιμένα να ακούσω ότι και καλά η κοπέλα "θεώρησε' η 'κατάλαβε' ότι συμφωνήσατε στην ενυσχιμενη βενζίνη....

Τι μου είπαν !!

Με πήραν από τα κεντρικά.

Εκεί, που περιμένα να ακούσω ότι και καλά η κοπέλα "θεώρησε' η 'κατάλαβε' ότι συμφωνήσατε στην ενυσχιμενη βενζίνη....

Τι μου είπαν !!

Πάρε ανάσα και ξανα γράψε τι περιμενες να ακούσεις και τι σου είπαν.

Πάρε ανάσα και ξανα γράψε τι περιμενες να ακούσεις και τι σου είπαν.

Τι περιμένα να ακούσω ?

Ότι η κοπέλα καταλάβε η θεώρησε ότι συννενεσα στην πιο ακριβή βενζίνη.

Εγώ, θα έλεγα όχι, ο λόγος μου αντίλογος και θα επερνα μια υπόσχεση ότι το 'λαθος' δεν θα ξανασυμβεί. Αν δε !!!!!

ΥΓ. Φανταστείτε, ότι ενοχλησα τα κεντρικά σε 15' μετά το συμβάν και αυτοί με πήραν τηλέφωνο εντός 2 ωρών. Οπότε, τυχόν επειχηρημα μπαίνει πολύς κόσμος και η κοπέλα δεν θυμάται το περιστατικό, αδυνατίζει. ΣΥΝ του ότι μιλάμε για ΓΕΜΙΣΜΑ, όχι βάλε 10€ να πάω πιο εκεί.

Τι περιμένα να ακούσω ?

Ότι η κοπέλα καταλάβε η θεώρησε ότι συννενεσα στην πιο ακριβή βενζίνη.

Εγώ, θα έλεγα όχι, ο λόγος μου αντίλογος και θα επερνα μια υπόσχεση ότι το 'λαθος' δεν θα ξανασυμβεί. Αν δε !!!!!

ΥΓ. Φανταστείτε, ότι ενοχλησα τα κεντρικά σε 15' μετά το συμβάν και αυτοί με πήραν τηλέφωνο εντός 2 ωρών. Οπότε, τυχόν επειχηρημα μπαίνει πολύς κόσμος και η κοπέλα δεν θυμάται το περιστατικό, αδυνατίζει. ΣΥΝ του ότι μιλάμε για ΓΕΜΙΣΜΑ, όχι βάλε 10€ να πάω πιο εκεί.

Τι σου είπαν δε γράφεις όμως

Τι σου είπαν δε γράφεις όμως

Τι μου είπαν !!!!!

Επίτηδες, το άφησα λίγο μήπως πάει το μυαλό κάποιου στο απίθανο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μου είπαν ότι εισήλθαν στο βενζινάδικο ΜΗ τηροντας κάποιο άρθρο του ΚΟΚ !!!!!!

Οπότε, ΑΝ σε έβλεπε η τροχαία θα σου έριχνε ένα 300€ πρόστιμο και αφού το γλιτώσες, είσαι κερδισμένος !!!

Και έχεις και το θράσος να μας ζητάς τον λόγο που σου βάλαμε ακριβή βενζίνη. ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ελεχθησαν αυτά.

Τι μου είπαν !!!!!

Επίτηδες, το άφησα λίγο μήπως πάει το μυαλό κάποιου στο απίθανο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μου είπαν ότι εισήλθαν στο βενζινάδικο ΜΗ τηροντας κάποιο άρθρο του ΚΟΚ !!!!!!

Οπότε, ΑΝ σε έβλεπε η τροχαία θα σου έριχνε ένα 300€ πρόστιμο και αφού το γλιτώσες, είσαι κερδισμένος !!!

Και έχεις και το θράσος να μας ζητάς τον λόγο που σου βάλαμε ακριβή βενζίνη. ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ελεχθησαν αυτά.

Οκ,αυτοί εισήλθαν;

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Οκ,αυτοί εισήλθαν;

Μήπως είσαι ιδιοκτήτης βενζινάδικου ?

Η υπάλληλος ?

Γιατί τέτοιο ζορε !!!!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μου είπαν ότι εισήλθΑΝ στο βενζινάδικο ΜΗ τηροντας κάποιο άρθρο του ΚΟΚ !!!!!!

Οπότε, ΑΝ σε έβλεπε η τροχαία θα σου έριχνε ένα 300€ πρόστιμο... .

Μάλλον, "εισήλθΑ" ήθελες να γράψεις.

Δηλαδή? Μπήκες με Χειρόφρενο? ☺️

-------

Tapa

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μήπως είσαι ιδιοκτήτης βενζινάδικου ?

Η υπάλληλος ?

Γιατί τέτοιο ζορε !!!!

Διάβαζε τι γράφεις πριν πατήσεις υποβολή μπας και βγάλουμε άκρη. Γιατί καταντάει αηδία το όλο θέμα.

Μένεις σε πολυκατοικία η μονοκατοικία ?
Αν ρωτάς εμένα, έχει καποια σχέση με την υπόθεσή σου?

Tapatalk

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος