GREGORYMO Δημ. March 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 (edited) Αν ρωτάς εμένα, έχει καποια σχέση με την υπόθεσή σου? Tapatalk ΝΑΙ. Βεβαίως και έχει. Έχει να κάνει με το parking. Το βάζεις σε γκαράζ, πυλωτη η στο δρόμο ? Edited March 18, 2021 by GREGORYMO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Διάβαζε τι γράφεις πριν πατήσεις υποβολή μπας και βγάλουμε άκρη. Γιατί καταντάει αηδία το όλο θέμα. Φίλε, ο τίτλος του θέματος είναι: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Επ αυτού, αν έχεις κάτι να πεις, ευπρόσδεκτη η γνώμη σου και ας είναι διαφορετική. ΥΓ. Για διωρθωση γραμματικής, μάλλον πρέπει να δεις σε άλλο σημείο του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 ΝΑΙ. Βεβαίως και έχει. Έχει να κάνει με το parking. Το βάζεις σε γκαράζ, πυλωτη η στο δρόμο ? πολυκατοικία και στο δρόμο. Τι σχέση έχει με το βενζινάδικο και αυτό που σου έκαναν? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 πολυκατοικία και στο δρόμο. Τι σχέση έχει με το βενζινάδικο και αυτό που σου έκαναν? Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το συνεχίζω διότι δεν μου φταις εσύ και ας έκανες ένα αστειακι ενώ εγώ έχω θέμα. Δεν είναι €, είναι η συμπεριφορά, όπως ΕΓΩ το αντιλαμβάνομαι. Αν έχεις να πεις μια γνώμη για το θέμα, ευπρόσδεκτη και ας είναι διαφορετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Διάβαζε τι γράφεις πριν πατήσεις υποβολή μπας και βγάλουμε άκρη. Γιατί καταντάει αηδία το όλο θέμα. Φίλε, ο τίτλος του θέματος είναι: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Επ αυτού, αν έχεις κάτι να πεις, ευπρόσδεκτη η γνώμη σου και ας είναι διαφορετική. ΥΓ. Για διωρθωση γραμματικής, μάλλον πρέπει να δεις σε άλλο σημείο του forum.Δεν είναι θέμα γραμματικής αλλά ότι γράφεις ακατάληπτα ,δεν βγάζουν νόημα τα γραπτά σου.. Σκέψου το πριν απαντήσεις. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts