sagiadinos Δημοσιεύτηκε September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2005 Παιδιά γεια σας.Εχω έναν σκληρό 200 GB που τον έχω χωρίσει σε 4 διαμερίσματα.(C,D,F,G) αλλά θέλω να αλλάξω τη σειρά των γραμμάτων π.χ. τον D να τον κάνω C και τον C σε D. Πήγα στη διαχείρηση δίσκων των windows και ενώ έχει παράθυρο για αλλαγή γραμμάτων δυστυχώς δεν το αλλάζει(Αδύνατη η αλλαγή απ τα windows).Ξέρει κάποιος κάποιο προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Πιθανότατα δεν αλλάζουν τα γράμματα επειδή ο δίσκος έχει το λειτουργικό. Αφού δεν μπορεί να γίνει από το disk management, θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Σε αυτή την περίπτωση έχεις 3 επιλογές: 1. Να χρήσιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα που να σου κάνει αυτή την δουλεία και μετά να κάνεις format γιατι θα γίνουν όλα χάλια (όλες οι συντομέσεις των προγραμμάτων και του μητρώου θα καταρεύσουν...) [το έχω κάνει και 'γω] 2. Να κάνεις format και επανεγγατάσταση του λειτουργικού απ' ευθείας [και αυτό το έχω κάνει...] 3. Να μην κάνεις τίποτα και να τα αφήσεις έτσι [το καλύτερο...] Είχα πρόβλημα με τα χp και τα 2003 που τα είχα σε 2 partition, όταν έτρεχα τα xp έβλεπα σαν D τον δίσκο των xp και σαν C των 2003. Όταν έτρεχα τα 2003 έβλεπα σαν D τον δίσκο των 2003 και σαν C των xp. Προσπάθησα με τον 1ο τρόπο να το φτίαξω με το γνωστό αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ευχαριστώ παιδιά. Ακολουθώ τη συμβουλή σας και δεν κάνω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Tα γραμματα σε partition λειτουργικου δεν αλλαζουν . Ολα τα αλλα μπορουν. Υπαρχει μια λυση με επανεγκατασταση ή repair , αλλα θα μπλεξεις λιγο με τα διπλα folder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts