Jump to content

Πριν την κατάταξη στον Στρατό

giwrgos26
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω σχεδόν ολοκληρώσει την διακοπή αναβολής για τον στρατό και το μόνο που εκκρεμεί είναι να μπω στην σελίδα parpusiasi.army.gr και να συμπληρώσω κάτι στοιχεία. από 1η Φλεβάρη η σελίδα είναι σε συντήρηση και λέει πως θα επαναλειτουργήσει σύντομα. αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η πλατφόρμα έκλεισε 31 του Ιανουαρίου για την Β ΕΣΣΟ (ΜΑΡΤΙΟ) Δεν γίνεται να ανοίξει κατευθείαν για την Γ ΕΣΣΟ σε μερικές μέρες θα ανοίξει μην αγχώνεσαι, εκεί θα βάλεις κάποια στοιχεία που θα σου ζητηθούν και τον τόπο που θες να παρουσιαστής, δεν είναι 100% οτι θα παρουσιαστής εκεί που θα δηλώσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις πατήσει στο πληροφορίες για την αναβολή μου στο stratologia και σου γράφει Γ ΕΣΣΟ τσέκαρε αυτό πρώτα για να είσαι σίγουρος

είχα αναβολή και πριν καμιά βδομάδα πήγα στα ΚΕΠ να κάνω διακοπή και μου λένε ότι για να αποπληρωθεί η αναβολή θα πρέπει ναπω στο parpusiaso.army.gr αλλά είναι σε συντήρηση. όταν μπαίνω στο stratologia μου γράφει ακόμα ότι έχω αναβολή μέχρι το 2023. υποθέτω πως πρέπει να φτιάξω τα στοιχεία στο parpusiaso πρώτα για να ολοκληρωθεί η διακοπή.

Φίλε και εγώ είχα αναβολή λόγω σπουδών, εκτύπωσα ένα χαρτί απο το stratologia συμπλήρωσα τα στοιχεία μου,δήλωσα διακοπή αναβολής και το έστειλα στην στρατιωτική υπηρεσία της πόλης μου μέσω email και την επόμενη μέρα πάτησα στο πληροφορίες για την αναβολή και είχε γίνει δεκτή. Δεν μου ζητήθηκε να μπω στο parousiasi

υποθέτω ότι από τα ΚΕΠ θέλει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να σταλεί στην στρατολογική υπηρεσία και να το ελέγξουν. δεν ξέρω.νπαντως και στο stratologia.gr γράφει πως είναι υποχρέωση μου να μπω στο parousiasi.army.gr για να συμπληρώσω τα στοιχεία μου.

Αν γράφει το σύστημα οτι έχεις αναβολη μεχρι το 2022 όταν ανοίξει η πλατφόρμα parousiasi δεν θα σε αφήνει να μπείς με τα στοιχεία σου, αφήνει όσους πρέπει να παρουσιαστούν με την Γ ΕΣΣΟ, για αρχή να βλέπεις αν γίνει δεκτή η αναβολή σου και μετά να μπείς στο parousiasi.

Έχεις χρόνο η πλατφόρμα κλείνει 31 Μαρτίου

στα ΚΕΠ είχα πάει πριν φύγει ο μήνας. αφού τελείωσα από τα ΚΕΠ, μπήκα στο parousiasi.army.gr και με άφηνε να συνδεθώ και να συμπληρώσω τα στοιχεία μου. απλά λόγο το ότι δεν ήξερα τι ομάδα αίματος έχω και δεν το έγραφε πουθενά, μέχρι να κλείσω ραντεβού και να πάω, όταν ξανά μπήκα ήταν σε συντήρηση. θέλω να καταλήξω στο ότι με άφηνε να συνδεθώ και να συμπληρώσω τα στοιχεία μου.

ναιι το είδα και μπορώ να συνδεθώ κανονικά. απλά όταν βάζω τα πρώτα στοιχεία (ατομικά), δεν μπορώ να πατησω επόμενο. δεν πατιεται οπότε δεν μπορώ να πάω στην επόμενη σελίδα. δοκίμασα να το κάνω και από άλλη συσκευή μήπως είχε κάποιο θέμα η πρώτη συσκευή, αλλά το ίδιο.

έχω πάρει. μπήκα στο stratologia και μου γράφει ότι είμαι για κατάταξη με την Γ ΕΣΣΟ του 2021. τώρα με το parousiasi δεν ξέρω τι γίνεται. θα τους πάρω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα γιατί περνάνε οι μέρες