kiriakoulis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 psaxnw onoma tragoudistrias k titlo enos tragoudiou pou paei '' aggele mou kai aliti.......'' kainourgio. thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 psaxnw onoma tragoudistrias k titlo enos tragoudiou pou paei '' aggele mou kai aliti.......'' kainourgio. thanks Αγγελική Ηλιάδη - Αγγελέ μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 πως λεγεται το καινουργιο τραγουδι των/του kanye west? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 πως λεγεται το καινουργιο τραγουδι των/του kanye west? Golddigger? Diamonds from Sierra Leone? :worry: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Αγγελική Ηλιάδη - Αγγελέ μου euxaristw!!!!!!!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Golddigger? Diamonds from Sierra Leone? :worry: Κι αν όχι κάποιο από αυτά τότε ίσως το "We can make it better". Αν και μεταξύ μας αυτό που παίζει περισσότερο είναι το "Golddigger". :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 (zempekiko pros adamantidh mou kanei) ma ti na pw pou eimai stegnos apo psila k apo parea... den mporw na mhn se dw na mhn se perimenw... to sagapw moiazei me lexh pou thn leei me8usmenos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 (zempekiko pros adamantidh mou kanei) ma ti na pw pou eimai stegnos apo psila k apo parea... den mporw na mhn se dw na mhn se perimenw... to sagapw moiazei me lexh pou thn leei me8usmenos Φίλιππος Νικολάου - Στο άδειο μου πακέτο (Τι να σου πω) Νομίζω όμως ότι υπάρχει και διασκευή από Αδαμαντίδη.Πάντως η κανονική είναι κορυφαία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 to cd tou mitropanou? k to prwto tragoudi p paixtike? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasei Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εχω ηχογραφήσει 2 τραγούδια απο το nrg fm και ψάχνω τους τίτλους, μπορει να με βοηθήσει κάποιος? τα αρχεία τα εχω αναβάσει εδω: clip1.wav clip2.wav ευχαριστω http://briefcase.pathfinder.gr/download/kasei/30397/427144/0/kasei01.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/501060 saxofwno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Θεώ κανα 2 ελληνικουλια και δεν τα βρισκω κανενας με πμ μπορει να βοηθησει γιατι δυστυχως περιμενω να μου φερουν μερικα απο αθηνα...ο ξαδερφος μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ψάχνω μία περίεργη έκδοση που έχει βγει για το X & Y των Coldplay. Please help me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ενα τραγούδι που λέει " she is drinking wine, she is drinking winε, she is drinking wine" τραγουδαει άντρας και είναι ψιλοροκακι το ξέρει κανείς πως λέγεται? I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Γυναικεία φωνή, πάει κάπως έτσι: "Είσαι η δική μου μουσική Δική σου σώμα και ψυχή" καμιά ιδέα; :worry: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ψάχνω μία περίεργη έκδοση που έχει βγει για το X & Y των Coldplay. Please help me! Εννοείς για το κομμάτι "X & Y" ή για κάποιο κομμάτι από το άλμπουμ "X & Y" ? Στη δεύτερη περίπτωση Coldplay vs. Kraftwerk - Computer Talk (http://www.partyben123.com/PartyBen-ComputerTalk.mp3) Παλαιότερα είχαν βγεί και άλλα mash - up mix,με μια απλή αναζήτηση θα τα βρείς. Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Εννοώ το κομμάτι και δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς ποιό είναι το original τραγούδι της διασκευής που έκανε η Κοκκίνου και έλεγε "ΠΑΩ ΠΑΩ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΩ ΠΑΩ"? Και είναι latin rumba ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Γεια σας! Ψάχνω ένα τραγουδάκι: "cant get you off my mind... you drive me crazy, you surely drive me crazy... in the backseat of my heart". Extra clues: η μουσική είναι στο στυλ του dj ross, electro-pop θ ατην έλεγα, τραγουδάει άνδρας, δεν είμαι σίγουρη αν είναι παλιό ή καινούριο, και το ρεφρέν περιλαμβάνει τον τελευταίο στίχο που έχω γράψει. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη, είναι πολύ ανεβαστικό το τραγούδι! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Γυναικεία φωνή, πάει κάπως έτσι: "Είσαι η δική μου μουσική Δική σου σώμα και ψυχή" καμιά ιδέα; :worry: http://www.musical.gr/cddetails.scr?gui_language=1&CD_code=5204370101106 ;) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Γεια σας! Ψάχνω ένα τραγουδάκι: "cant get you off my mind... you drive me crazy, you surely drive me crazy... in the backseat of my heart". Extra clues: η μουσική είναι στο στυλ του dj ross, electro-pop θ ατην έλεγα, τραγουδάει άνδρας, δεν είμαι σίγουρη αν είναι παλιό ή καινούριο, και το ρεφρέν περιλαμβάνει τον τελευταίο στίχο που έχω γράψει. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη, είναι πολύ ανεβαστικό το τραγούδι! Akcent - Kylie http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Τα φώτα σας και στον σκατζόχοιρο! :D Ψάχνω δυο τραγουδάκια και δε ξέρω τίτλους & ερμηνευτές! α) Περιέχει στο ρεφρέν του τις λέξεις " A la luna, la luna..." b) Περιέχει στο ρεφρέν του την φράση "raining days..." CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Στα έστειλα και τα 2[\QUOTE] Σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα ψάχνω τον τίτλο του Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε αλλά σε αραβική γλώσσα. (Το αυθεντικό δλδ...) Επίσης: Ένα που λέει:"Κάψτε τα όλα μη μείνει τίποτα" Ένα που λέει:"I was made for loving you baby you were made for loving me" Ένα που λέει:"Γέλα μου για λίγο γέλα μου" Νομίζω ο Πάριος το λέει Ένα που λέει:"Money making is a wonderful thing" και τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει στη διαφήμιση του Cutty sark (το ροκ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Τα φώτα σας και στον σκατζόχοιρο! :D Ψάχνω δυο τραγουδάκια και δε ξέρω τίτλους & ερμηνευτές! α) Περιέχει στο ρεφρέν του τις λέξεις " A la luna, la luna..." b) Περιέχει στο ρεφρέν του την φράση "raining days..." α) Belinda Carlise - La Luna :D [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosl Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 paidia kalispera mipos kserei kapios pos legotane to tragoudi pou epeze apopse sto telos tou sirial 'kokkino domatio'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts