sakiss Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ta parakato lyrics sas lene tipota? 1)Mr lonely,i have nobody...so lonely.... 2)You know i love you,just wanna touch you...like a fist.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ta parakato lyrics sas lene tipota? 1)Mr lonely,i have nobody...so lonely.... 2)You know i love you,just wanna touch you...like a fist.... 1. akon - lonely 2. ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ψάχνω ένα παλιό τραγούδι που το άκουγα σε βινύλιο όταν ήμουν μικρός. Εάν θυμάμαι καλά λέγεται Χριστιάννα-Το κορίτσι μου. Εάν δεν είναι αυτός ο τίτλος τότε θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι σε κάποιο σημείο λέει "Το κορίτσι μου, το κορίτσι μου" . Πάντως είναι πολύ παλιό τραγούδι και σίγουρα είναι πριν το 1990. Έψαξα στο DC++ και δεν το βρήκα. Από την ίδια τραγουδίστρια βρήκα αρκετά κομμάτια, όχι όμως αυτό που θέλω. Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Να ζητήσω και εγώ έναν τίτλο είναι μια beat διασκευή πού άκουσα πρόσφατα του "extasy" που είχε βγεί το 1991 αρκετά δυνατό κομμάτι!!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Τα φώτα σας παρακαλώ. Σας λέει τίποτα αυτό "311 - Don't Tread On Me"; Αν ναι, τότε τι σας λέει ακριβώς; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 το καινούριο του Ματιάμπα (φαντάζομαι...) που λέει "έλα πάμε μπροστά και ένα βήμα μετά..." πως το λένε; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 1)Ξερει κανεις το εισαγωγικο κομματι στην εκπομπη της Βικης φλεσσα? 2)Yπαρχει νορβηγικη μπαντα roixo?...ψαχνω ενα κομματι που ανεφερε στην χθεσινη εκπομπη ο μουρατιδης-νομιζω understudy λεγεται:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 2)Yπαρχει νορβηγικη μπαντα roixo?...ψαχνω ενα κομματι που ανεφερε στην χθεσινη εκπομπη ο μουρατιδης-νομιζω understudy λεγεται:wacko: Προφανώς λες για τους Royksopp και το album τους The Understanding...Ρίξε μια ματιά εδώ!:) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Προφανώς λες για τους Royksopp και το album τους The Understanding...Ρίξε μια ματιά εδώ!:)Thanks:) ....an exeis akousei to album aksizei na to agoraso? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Thanks:) ....an exeis akousei to album aksizei na to agoraso? Αν σου αρέσει αυτό το είδος μουσικής αξίζει και με το παραπάνω. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 ποιος ειναι ο τιτλος του παρακατω τραγουδιου; Ειναι των faithless. το τραγουδι θα το βρειτε εδω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/browse/dieselaki2005/40984 παιδια κοιταξτε λιγο τις ηχογραφισεις.οι 2 πρωτες ειναι δυσκολες,κοιταξτε απο την 25 και κατω.ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 ποιος ειναι ο τιτλος του παρακατω τραγουδιου; Ειναι των faithless. το τραγουδι θα το βρειτε εδω. An den kanw la8os prepei na einai to Salva Mea :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 το καινούριο του Ματιάμπα (φαντάζομαι...) που λέει "έλα πάμε μπροστά και ένα βήμα μετά..." πως το λένε; τα τραγούδια από το νέο του cd πάντως είναι αυτά: 01. Αρχή και τέλος 02. Μη φοβάσαι 03. Αντέχω 04. Δε θέλω να φύγω 05. Το ταξίδι μου (ντουέτο με την Ειρήνη Ψυχράμη) 06. Τον κόσμο κοιτάζω 07. Καταφύγιο 08. Είμαι ακόμα εδώ 09. Να 'σουν δική μου 10. Μαγική πόλη Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 τα τραγούδια από το νέο του cd πάντως είναι αυτά: 01. Αρχή και τέλος 02. Μη φοβάσαι 03. Αντέχω 04. Δε θέλω να φύγω 05. Το ταξίδι μου (ντουέτο με την Ειρήνη Ψυχράμη) 06. Τον κόσμο κοιτάζω 07. Καταφύγιο 08. Είμαι ακόμα εδώ 09. Να 'σουν δική μου 10. Μαγική πόλητότε μήπως δεν είναι του ματιάμπα... να το sample: link ~30 KB [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ta parakato lyrics sas lene tipota? 1)Mr lonely,i have nobody...so lonely.... 2)You know i love you,just wanna touch you...like a fist.... 1.(Απαντήθηκε) 2.Hard-Fi - Hard To Beat Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 geia! xerei kaneis poio einai to kommati pou paizei sthn diafhmish tou str8 me to autokinhto pou pernaei mesa apo ena ka8refth?thx :happy: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 1.(Απαντήθηκε) 2.Hard-Fi - Hard To Beat Thank you both:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 paidia pws legetai to "aisha" se english version k poios to tragouda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 paidia pws legetai to "aisha" se english version k poios to tragouda. Ίσως από Outlandish :rolleyes: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ίσως από Outlandish :rolleyes: euxaristw auto itan:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ποιος ειναι ο τιτλος του παρακατω τραγουδιου; Ειναι των faithless. το τραγουδι θα το βρειτε εδω. Faithless - Salva mea Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/browse/dieselaki2005/40984 παιδια κοιταξτε λιγο τις ηχογραφισεις.οι 2 πρωτες ειναι δυσκολες,κοιταξτε απο την 25 και κατω.ευχαριστω πολυ. 38 = Jennifer Lopez - Ain't it funny To 12 πρέπει να ειναι Esperanza αλλά δεν θυμάμαι καλλιτέχνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 thanks.το 12 Esperanza λεγετε το τραγουδι? (εχει κ αλλα να βρειτε παιδια,help) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts