liana Δημοσιεύτηκε January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2021 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Αντιμετωπίζω εδώ και λίγες μέρες πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητή . Τα κανάλια εχουν εξαφανιστεί και ενώ έκανα τις προσπάθειες να το επαναφέρω όπως μου είπαν στην τηλεφωνική επικοινωνια δεν κατάφερα τίποτα. Το ondemand λειτουργεί κανονικά επειδή είναι μέσω internet. Είδαμε τα καλώδια με τον άντρα μου μήπως και προκλήθηκε κάποια βλάβη αλλά δεν εντοπίσαμε κάτι . Πώς μπορώ να διευθετήσω το πρόβλημά μου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Καλησπέρα liana, Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε; Λιάνα, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts