elteo Δημοσιεύτηκε August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2005 Σκοπεύω να αγοράσω το συγκεκριμένο scanner της Canon. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω από 60 βαριά 65 ευρώ και επίσης δεν θέλω να μου πιάνει πολύτιμο χώρο.Θέλω να κάνει τα βασικά και να σκανάρει όποτε χρειαστεί και καμιά φωτό ή κάποιο εξώφυλλο. Τι λέτε αξίζει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Απ ότι βλέπω τροφοδοτείται μέσω usb θύρας = μέσω του τροφοδοτικού σου εάν κατάλαβα καλά κ αυτό είναι πολύ κακό,καθώς θα σου τρώει πολύτιμη ενέργεια,ιδιαίτερα εάν έχεις μικρό τροφοδοτικό. Δες για κανα hp 2400c ...Δεν ξέρω και πολλά απο σαρωτές,μάλλον έχω μείνει πίσω!Ο δικός μου πάντως παίρνει ρεύμα από πρίζα κ όχι από τροφοδοτικό (2200c) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts