Lawyer Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Huh? Μα σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕΤΤ απο 02/2005 και μετά οι αιτήσεις ΠΦ γίνονται ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, μα ισχύ υπογραφής! Που κολλάει το αν έχει υπογράψει η όχι, δεν καταλαβαίνω... Ισχύει μεν τηλεφωνικά η προεπιλογή αλλά στις περιπτώσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ που η κλήση ηχογραφείται!! Στην περίπτωση αυτή φαντάζομαι θα το γνώριζε γιατί με το που ξεκινάει η κλήση υπάρχει το σχετικό μήνυμα που ενημερώνει ότι η συνομιλία ηχογραφείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Και όμως. Οι κοπελιές που παίρνουν από τον ΟΤΕ και σας λένε να άρετε την προεπιλογή, ηχογραφούνται, αλλά αυτό δεν το λέει πουθενά. Μόνο το όνομά της σου λέει, το οποίο φυσικά ΔΕΝ το συγκρατείς. (Άλλο αν εγώ το θυμάμαι). Επίσης. Δεν κάνει μόνο ο ΟΤΕ μπινιές. Κάνουν και οι εταιρίες. Ενεργοποιούν προεπιλογή και καλά με δικαιολογία οτι τηλεφώνησαν και δεχτήκατε. Τρώγονται μεταξύ τους. Όταν όμως γίνουν μια-δυο καταγγελίες και τους κοπεί λίγο ο κ***λος θα τα σταματήσουν τα παιχνίδια. Μέχρι τότε, σε επιφυλακή. Και γω είμαι σε επιφυλακή, και κάθε λίγο και λιγάκι ελέγχω αν έχω ακόμα ή όχι προεπιλογή. Φίλε περιμένουμε νέα όπως δήποτε γιαυτό το πολύ πολύ ενδιαφέρον θέμα. Με τις ευχές μας! Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkwanderer_ME Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Παιδια και σε εμενα ειχε συμβει αυτο το καλοκαιρι. Εγω ειμαι πελατης της Telepassport. Μια μερα παρατηρησα οτι εχω διακοπες στο τηλεφωνο και μετα απο λιγο εμενε για καποιες ωρες νεκρο εντελως! Με αποτελεσμα να μην εχω σταθερο τηλεφωνο ακομα και για ενα 24ωρο! Οταν πηρα τηλεφωνο τον ΟΤΕ για να του ζητησω να ελεγξει το προβλημα(Σημειωση: Με την Telepassport εχω κανει συμφωνια για τις κλησεις μου προς κινητα τηλεφωνα, τα σταθερα τα εχει ο ΟΤΕ) μου ειπε οτι ολα ειναι οκ απο οτι εβλεπαν στις οθονες τους. Εγω τους ειπα 1.000.000 φορες περιπου οτι ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη μου ουτε το καλωδιο( Τα ειχα αλλαξει κιολας) της συσκευης αλλα αυτοι μου ειπαν το εξης : "Επειδη χρησιμοποιητε αλλη εταιρια εχετε τετοιου ειδους προβληματα, εμεις δεν μπορουμε να καλυψουμε ουτε τα τεχνικα προβληματα της γραμμης(του καλωδιου)" Και τους ρωτησα: " Τοτε γιατι σας πληρωνω το παγιο σας? Για την τεχνικη υποστηριξη το κανω!" Και η απαντηση που πηρα:" Συγνωμη αλλα για να σας βοηθησουμε πρεπει να εγγραφειτε σε εμας παλι για να μην εχετε τετοια προβληματα". Εγω με το που το ακουσα αυτο, αφηνιασα κυριολεκτικα. Επικοινωνησα με την Telepassport και ζητησα εξηγησεις(μηπως ηταν δικο τους το προβλημα) αλλα με διαβεβαιωσαν οτι δεν εφταιγαν αυτοι. Ετσι με αποτελεσμα Χωρις να πω στον ΟΤΕ να με σταματησει απο την Telepassport, σταματησαν την συνδρομη και ως δια μαγιας τα προβληματα σταματησαν επεισης... Εγω ομως δεν ηξερα οτι σταματησα απο την Telepassport, αλλα ημουν χαρουμενος λογω της επιλυσης του προβληματος... μεχρι που εμαθα οτι πλεον δεν ημουν πελατης της Telepassport... Κατευθειαν απειλησα με μηνυσεις τον ΟΤΕ κτλ κτλ και οταν ξανασυνδεθηκα με την Telepassport, ολα ηταν μελι, γαλα.... αντε βγαλτε ακρη παιδια... ειλικρινα εχω αγανακτησει με εμας τους Ελληνες.. Παράθεση I've seen beyond the truth, it's just another lie. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Τετοια ακούω και :angry: ... Ειναι απατεώνες και ψεύτες. Τους τσούζει που δεν έχουν πλέον το μονοπώλιο για να μας κλέβουν με την άνεση τους. Εύγε εναλλακτικοί!! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts