CPR Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Με το WiFi έχω δοκιμάσει τα πάντα κλειστό, ανοικτό, να το κάνω ελεύθερο χωρίς κωδικό, να αλλάξω την ασφάλεια του δικτύου, γενικά δεν γίνεται με τίποτα hotspot. Το βλέπει πάει να συνδεθεί αλλά τελικά λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Προσπάθησα να δώσω Ίντερνετ και στο λαπτοπ και στο smartphone μου. Με τίποτα. Επίσης δεν συνδέεται στο WiFi του σπιτιού μου. Όταν συνδεθεί (μετά από 10 προσπάθειες) χάνει την σύνδεση σχεδόν αμέσως μετά. Σε όλα τα υπόλοιπα λειτουργεί πολύ καλύτερα από το 225 4G που είχα πριν. Καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Πιο δυνατό ηχείο. Καλύτερο μενού. Επίσης ακούγονται πολύ δυνατά τα Bluetooth ακουστικά που συνδέω (έχω δυο) τα οποία με το προηγούμενο τα είχα τέρμα και δεν άκουγα καλά. Τώρα τα χαμηλώνω. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα με το WiFi με κάποιο update. Δεν το έχει και κανένας άλλος για να ξέρουμε αν δουλεύει σε αυτόν το WiFi και το hotspot ή είναι μόνο το δικό μου. Στα ευχάριστα να προσθέσω ότι υπάρχει επιλογή να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο στο usb του υπολογιστή και έτσι να του δώσεις Ίντερνετ απροβλημάτιστα! Μάλιστα έπιασε 31 mbps κατέβασμα και 21 mbps ανέβασμα! Επίσης όσο δίνεις με αυτόν τον τρόπο Ίντερνετ στον υπολογιστή μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα στο τηλέφωνο προφανώς λόγω VOLTE. Το καλό είναι ότι με αυτή τη μέθοδο φορτίζει και ταυτόχρονα. Χθες είδα βίντεο 4Κ στον υπολογιστή με αυτή τη μέθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Με το WiFi έχω δοκιμάσει τα πάντα κλειστό, ανοικτό, να το κάνω ελεύθερο χωρίς κωδικό, να αλλάξω την ασφάλεια του δικτύου, γενικά δεν γίνεται με τίποτα hotspot. Το βλέπει πάει να συνδεθεί αλλά τελικά λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Προσπάθησα να δώσω Ίντερνετ και στο λαπτοπ και στο smartphone μου. Με τίποτα. Επίσης δεν συνδέεται στο WiFi του σπιτιού μου. Όταν συνδεθεί (μετά από 10 προσπάθειες) χάνει την σύνδεση σχεδόν αμέσως μετά. Σε όλα τα υπόλοιπα λειτουργεί πολύ καλύτερα από το 225 4G που είχα πριν. Καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Πιο δυνατό ηχείο. Καλύτερο μενού. Επίσης ακούγονται πολύ δυνατά τα Bluetooth ακουστικά που συνδέω (έχω δυο) τα οποία με το προηγούμενο τα είχα τέρμα και δεν άκουγα καλά. Τώρα τα χαμηλώνω. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα με το WiFi με κάποιο update. Δεν το έχει και κανένας άλλος για να ξέρουμε αν δουλεύει σε αυτόν το WiFi και το hotspot ή είναι μόνο το δικό μου. Στα ευχάριστα να προσθέσω ότι υπάρχει επιλογή να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο στο usb του υπολογιστή και έτσι να του δώσεις Ίντερνετ απροβλημάτιστα! Μάλιστα έπιασε 31 mbps κατέβασμα και 21 mbps ανέβασμα! Επίσης όσο δίνεις με αυτόν τον τρόπο Ίντερνετ στον υπολογιστή μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα στο τηλέφωνο προφανώς λόγω VOLTE. Το καλό είναι ότι με αυτή τη μέθοδο φορτίζει και ταυτόχρονα. Χθες είδα βίντεο 4Κ στον υπολογιστή με αυτή τη μέθοδο. Γιατί δεν το πας σε κάποιο service να δεις τι γίνεται με το hot spot; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Γιατί δεν το πας σε κάποιο service να δεις τι γίνεται με το hot spot; Δεν επισκευάζονται αυτά λογικά θα μου πούνε για αλλαγή και γενικά βαριέμαι την ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Τελικά συνεννοήθηκα με τον Κωτσόβολο θα το πάρουν πίσω και θα πάρω νέα συσκευή να δούμε μήπως και δεν έχει το πρόβλημα με το wifi. Το ελπίζω γιατί κατά τα άλλα μου άρεσε το 6300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Ελπίζω να άξιζε η ταλαιπωρία... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Ελπίζω να άξιζε η ταλαιπωρία... Ακόμα είμαι στην αρχή. Τώρα ξεκίνησε η ταλαιπωρία. Όταν ολοκληρωθεί και εφόσον το νέο δεν έχει το ίδιο θέμα θα σας πω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Παρελήφθη χθες το νέο και λειτουργεί κανονικά και το wifi και το hot spot και όλα. Οπότε το προηγούμενο ήταν προβληματικό. Όλα καλά λοιπόν και νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές για τέτοιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Παρελήφθη χθες το νέο και λειτουργεί κανονικά και το wifi και το hot spot και όλα. Οπότε το προηγούμενο ήταν προβληματικό. Όλα καλά λοιπόν και νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές για τέτοιο κινητό. Άρα τα σχόλια που δεν το θεωρούσαν καλό κινητό, δεν ισχύουν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Άρα τα σχόλια που δεν το θεωρούσαν καλό κινητό, δεν ισχύουν. Μέχρι στιγμής φαίνεται μια χαρά. Για τέτοιο κινητό ξαναλέω. Εγώ ας πούμε το χρειάζομαι για συγκεκριμένη δουλειά. Δεν θα το είχα ποτέ για πρώτη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ε ναι, εννοείται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Διαθέσιμο πλέον και σε άλλη αλυσίδα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Μία δοκιμή μεταφρασμένη: https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=el&u=https://www.tastenhandy.de/nokia-6300-4g/ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Μία δοκιμή μεταφρασμένη: https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=el&u=https://www.tastenhandy.de/nokia-6300-4g/ Χαχα κι εδώ τα ίδια... άθλια μετάφραση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 20, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Δοκιμή κι άμεση σύγκριση μεταξύ 6300 και 8000. https://technostalking.com/reviews/test/test-nokia-6300-4g-nokia-8000-4g-is-less-more/ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 9, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 (edited) Να ρωτήσω αν υποστηρίζει ήχο κλήσης ανά επαφή; Επεξεργασία: Όπως θυμήθηκα το 2720 με ίδιο λειτουργικό υποστήριζε, οπότε λογικά κι αυτό θα υποστηρίζει. Edited September 10, 2021 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Έχει βγει το KaiOS 3.0, δεν είναι διαθέσιμο στο 6300 που τρέχει την έκδοση 2.5. Υπάρχει στο Alcatel GO FLIP 4 που δεν είναι διαθέσιμό στην χώρα μας. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Πρόσφατα πήρε μία αναβάθμιση αλλά πάνω στο 2,5.Ας ελπίσουμε να πάρει και το 3. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Σήμερα το περιεργάστηκα σε αλυσίδα, φαίνεται αρκετά στιβαρό. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Να ρωτήσω αν υπάρχουν προφίλ ήχου (πχ γενικό, αθόρυβο) κι αν μπορεί να γίνει αυτόματη εναλλαγή τους; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts