thakokk6 Δημοσιεύτηκε November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2020 Καπιος μου χρωστάει 550 ευρο πως μπορεί να μου τα στείλει χωρις να τα αιχνευση η εφορια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό.ακομα και σε φάκελο στο ταχυδρομείο έχω την εντύπωση ότι σκαναρονται. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Είναι μικρό το ποσό δεν θα απασχολήσει κανέναν. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Καπιος μου χρωστάει 550 ευρο πως μπορεί να μου τα στείλει χωρις να τα αιχνευση η εφορια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk moneygram western union Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Έχεις λάβει χρήματα μα αυτό τον τροπο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Έχεις λάβει χρήματα μα αυτό τον τροπο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Επειδή ειναι μεγάλο το πόσο θα έχει πολύ προμήθεια.δηλαδη από τα χρήματα αυτά θα λάβεις λιγότερα λόγω προμήθειας. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Μέσω πεϊπαλ να το κάνετε... βάζει οτι είναι "φίλοι-συγγενείς", οχι πώληση δηλαδή και στα δίνει χωρίς να κρατήσει προμήθεια... και για να μην κινησετε την περιέργεια, λέμε τώρα, μπορεί αυτό να γίνει & σε δόσεις μεταξύ σας. Προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Καπιος μου χρωστάει 550 ευρο πως μπορεί να μου τα στείλει χωρις να τα αιχνευση η εφορια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το οποίο 550€ δεν είναι άσχετο με την φορολογική σου δήλωση. Άλλο να δηλώνεις εισόδημα 20.000€ και άλλο να δηλώνεις 1.000€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Δεν το κανεις πιο λιανα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Δεν το κανεις πιο λιανα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι απλό. Ο κίνδυνος ελέγχου πάντα υπάρχει. Άλλο είναι να πεις έχω εισοδήμα 1000€ και δάνεισα 550€ και άλλο όταν είχες 20.000€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Είναι απλό. Ο κίνδυνος ελέγχου πάντα υπάρχει. Άλλο είναι να πεις έχω εισοδήμα 1000€ και δάνεισα 550€ και άλλο όταν είχες 20.000€. αφου γραφει να μην το μάθει η εφορία.Τι σχέση έχουν αυτα που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 αφου γραφει να μην το μάθει η εφορία.Τι σχέση έχουν αυτα που λες; Έχεις δίκιο. Δεν εννοει τραπεζικά. Το πιο απλό είναι να τα πάρει ΠΙΣΩ με τον τρόπο που του τα έδωσε !!!! Ποιος είναι αυτός ? Ξέρει ο ίδιος ! ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το κανεις πιο λιανα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο. Το σκέφτηκα καλύτερα. Με τον τρόπο που τα ΕΔΩΣΕΣ θα τα πάρεις πίσω. ΥΓ. Ήταν δανεικά η όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts