sonymobby Δημοσιεύτηκε August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2005 Παιδια αν εχω μια ταινια xvid και divx μπορω να την "αντιστρεψω" και να την κανω να εχει ποιοτητα DVD; Εννοειτε να αυξηθει το μεγεθος του file! Επισης συγγνωμη για την ερωτηση που ξερω πως εχει απαντηθει πολλες φορες, αλλα εγω χρησιμοποιω το XvID;-) και πηγα να βαλω ελληνικους υποτιτλους με καταληξη .srt για μια ταινια αλλα μου εβγαλε σφαλμα. Tι ειναι το λαθος; Μου το εκανε και με αγγλικους υποτιτλους για την ιδια τανια. Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Αποσυμπιεση στις ταινιες οπως και στα συμπιεσμενα format ηχου (mp3 κτλ) δυστυχως δεν μπορεις να γινει. Για τους υποτιτλους δεν μπορω να σε απαντησω. Ολο και καποιος αλλος θα γνωριζει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Αποσυμπίεση μπορείς να κάνεις και σε ταινία και σε mp3, αλλά δεν έχει νόημα, αφού η ποιότητα αποκλείεται να βελτιωθεί. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ΟΚ then! Για το αλλο ερωτημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts