chryant Δημοσιεύτηκε August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2005 paidia tha ftixa to neo m pc. Lipon prokeite gia ena pentium d sta 3,o ghz mia motherboard ASUS P5LD2, mai karta grafikwn sapphire atlantis ati radeon x550 sta 256 mb , 1024 mb ram k 100 gb skliro. Auto p me provlimatizei einai to trofodotiko. Vrika auto to asus http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700226 me isxii 450w. Gia to parapanw sistima einai logiko poso (450w) i einai ipervoliko. An exete kati allo na protinete dekto Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Εγω θα σου πρωτεινα αυτο http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=646&catid=204 . Εχω πανω 2 δισκους , μητρηκη MSI ΚΑΙ Amd athlon xp 3000+ 64bit (σε αντιθεση με εσενα που ειναι στα 32bit) 5 pci πιασμενες ολες. Δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Εγω θα σου πρωτεινα αυτο http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=646&catid=204 . Εχω πανω 2 δισκους , μητρηκη MSI ΚΑΙ Amd athlon xp 3000+ 64bit (σε αντιθεση με εσενα που ειναι στα 32bit) 5 pci πιασμενες ολες. Δεν εχω κανενα προβλημα oxi k emena tha einai 64mpito to systima oi pentium d ektos apo dual core einai k 64mpitoi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Παιδια τι asus και Xpower.Μην εμπιστευεστε τα μηχανηματα σας σε αμφιβολου ποιοτητας τροφοδοτικα(ειδικα το xpower ειναι τελειως no-name,τυπου Qteq).Enermax,Antec,Heroichi,Fortron ειναι σοβαρες εταιρειες(ενδεικτικα τις αναφερω,σαφως υπαρχουν και αλλες).Για το φιλο chryant ενα Heroichi 400 -450 W θα ειναι μια χαρα.Απο ποτε η asus φτιαχνει τροφοδοτικα??Ριξε μια ματια σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700137 και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700213. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Απο πότε η ABB πουλάει πυρηνηκή τεχνολογία και εξαρτήματα στη βόρεια Κορέα?? Εγώ νόμιζα ότι φτιάχνει μόνο ρελέ και ασφάλειες... Τώρα για να μη λέμε και ότι θέλουμε, δεν μπορείς να πεις οτι μια εταιρία δεν φτιάχνει κάτι, διότι καμιά δεν φτιάχνει τίποτα, ή όλες φτιάχνουν τα πάντα, όπως θέλεις το λες... άνοιξε ένα στερεοφωνικό, μια τηλεόραση και θα καταλάβεις... Το σίγουρο είναι οτι η ASUS δεν έχει εργαζόμενους που να κολάν πυκνωτές σε πλακέτες για τροφοδοτικά, παρα μόνο εργάτες να κολάν αυτοκόλλητα της ASUS σε τροφοδοτικά τρίτου κατασκευαστή :D (Η δικιά μου θέση/υπόθεση) Εγώ πάντος είχα πάρει ένα Tagan 480W, και έχω να πω ότι είναι άριστης ποιότητας, απο τα molex για τους δίσκους που είναι ξεχωριστά και έχουν κάτι πυκνωτές, μέχρι όλες τις νέες τεχνολογίες για βύσματα... 8pin για CPU, 24pin για μητρική, SATA... και ολα αυτά για 100+ 19% ΦΠΑ απο τα multirama... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Απο πότε η ABB πουλάει πυρηνηκή τεχνολογία και εξαρτήματα στη βόρεια Κορέα?? Εγώ νόμιζα ότι φτιάχνει μόνο ρελέ και ασφάλειες... Τώρα για να μη λέμε και ότι θέλουμε, δεν μπορείς να πεις οτι μια εταιρία δεν φτιάχνει κάτι, διότι καμιά δεν φτιάχνει τίποτα, ή όλες φτιάχνουν τα πάντα, όπως θέλεις το λες... άνοιξε ένα στερεοφωνικό, μια τηλεόραση και θα καταλάβεις... Το σίγουρο είναι οτι η ASUS δεν έχει εργαζόμενους που να κολάν πυκνωτές σε πλακέτες για τροφοδοτικά, παρα μόνο εργάτες να κολάν αυτοκόλλητα της ASUS σε τροφοδοτικά τρίτου κατασκευαστή :D (Η δικιά μου θέση/υπόθεση) Εγώ πάντος είχα πάρει ένα Tagan 480W, και έχω να πω ότι είναι άριστης ποιότητας, απο τα molex για τους δίσκους που είναι ξεχωριστά και έχουν κάτι πυκνωτές, μέχρι όλες τις νέες τεχνολογίες για βύσματα... 8pin για CPU, 24pin για μητρική, SATA... και ολα αυτά για 100+ 19% ΦΠΑ απο τα multirama... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα τροφοδοτικα της asus δεν ειναι δοκιμασμενα απο χρηστες.Το τι τροφοδοτικο εφτιαξε δεν ξερω και δεν ειμαι εγω που θα το δοκιμασω(εχω Antec και ειμαι ησυχος).Το οτι πχ η Sony ειναι μεγαλη εταιρεια δε σημαινει οτι ολα αυτα που βγαζει ειναι καλα.Μιλαμε για πολυ RMA στα DVD,ασε που πολλοι εχουν ενστασεις ακομα και για τις τηλεορασεις με καθοδικο :blink: Τεσπα,δεν ειναι η Sony το θεμα...Το logo της Asus στο τροφοδοτικο δε μου λεει απολυτως τιποτα,ειναι για μενα γουρουνι στο σακι...Καλυτερα Chieftec.... Οι εταιρειες που ανεφερα εχουν δοκιμασμενα τροφοδοτικα που τα προτιμουν οι πιο εμπειροι του χωρου και μπαινουν σε πολυ φορτωμενα συστηματα. Το TAGAN που προτεινεις ειναι καλο τροφοδοτικο αλλα 87 €,ειναι λιγο τσιμπημενο σε σχεση με αυτο που ανεφερε πρωτο το παλικαρι.Επισης μια παρτιδα TAGAN σκαγανε συχνα και μερικα πηραν και αλλα μαζι τους.Οποτε μαλλον θα το απεφευγα.Στα 100 ευρω το Enermax 485W και το Heroichi 525W ειναι νομιζω οι κορυφαιες προτασεις.Για πιο λιγα χρηματα εχω ηδη προτεινει... Καλες αγορες. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts