SonGohan Δημοσιεύτηκε August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2005 εχω αυτη την καρτα. στην φωτογραφια φαινεται οτι εχει ανεμιστηρακι. ενω η δικια μου καρτα δεν εχει τιποτα! γιατι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Λέγοντας έχεις αυτή εννοείς αυτό το μοντέλο της ΑΤΙ ή την συγκεκριμένη ΑΤΙ της ASUS? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 αυτη την συγκεκριμενη της Asus. απο το πλαισιο πηρα αυτη ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Πάντως από ότι βλέπω στην σελίδα της ASUS η μόνη διαφορά της GE με την απλή είναι το ανεμιστηράκι :blink: τώρα τι να σου πώ ή λάθος κάνανε στο site ή λάθος κάρτα σου δώσανε :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ! εχω τους ειχα ζητησει την GAMERS EDITION και αυτοι που εδωσαν αυτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Πλήρωσες Gamer's Edition ή την απλή κάρτα; edit: Η άλλη διαφορά εντοπίζεται στο εύρος του memory interface νομίζω ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 ναι αυτες ειναι οι 2 διαφορες. η τιμη ειναι ακριβως η ιδια.. ρε τον ηληθιο! και στο κουτι δεν ειχα δει καπου το GE ( Gamers Edition ).. δεν ξανααγοραζω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ! ρε τι κανει ο ανθρωπος για να ξεπουλησει τα παλια πραματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Γύρησε την πίσω. Στο πλαίσιο είναι πολύ εξυπηρετικοί σε τέτοια θέματα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 ηδη το κουτι εχει ανοιχτει και την εχω βαλει στον υπολογιστη. την εχω αγορασει εδω και 20 ημερες!! ασε και εγω φταιω, αλλα ηταν αγορα της στιγμης.. παντως και εκεινος καλα τα κονομησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Όταν πουλάνε 100 κάρτες την ημέρα δεν αποκλείετε να γίνει κάποιο λάθος. Όσο φταίει αυτός (ο πλαίσιος;;; :Ρ) τόσο φταις και εσύ...δεν πιστεύω ότι το καναν για να κονομήσουν τα 10 ευρώ διαφορά μεταξύ των δύο καρτών... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 δεν κονομησαν τιποτα παραπανω, αφου οι καρτες εχουν την ιδια τιμη ( γιατι ομως;; ). απλα κονομησαν επειδη πουλησαν μια καρτα που ειχε μεινει στα ραφια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω ανεμιστηρακι στην καρτα γραφικων μου ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Συνήθως οι καρτες γραφικών για ψύξη έχουν ενσωματωμένη ψύκτρα ή ανεμιστηράκι τα οποία είναι ενσωματωμενα πάνω στην κάρτα και δεν μπορούν να αφαιρεθούν.Τώρα αν υπαρχει καποιος προσθετος τρόπος ψύξης όπως γίνεται στους σκληρούς ,προσωπικα δεν έχω δει και δεν γνωρίζω.Το air-flow του κουτιού ίσως βοηθήσει την κάρτα σου αν έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης της καρτας γραφικων Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 μπορει να μπει τοτε σε καποιο σημειο ωστε να βοηθαει την καρτα γραφικων, ωστε να μην θερμαινεται πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 μπορει να μπει τοτε σε καποιο σημειο ωστε να βοηθαει την καρτα γραφικων, ωστε να μην θερμαινεται πολυ; αν κοιτάξεις το κουτί σου θα δεις ότι έχει μέσα του θέσεις στις οποίες μπορείς να βάλεις ανεμιστηράκι, επίσης αν η κάρτα γραφικών σου έχει υποδοχές μπορείς να βάλεις πάνω της αυτό αλλά δεν αξίζει σε κάρτα των 60Ε να δώσεις 40Ε για να της κάνεις αέρα :lol: Πάντως τα ανεμιστηράκια στο κουτί θα βοηθήσουν γενικά το συστημά σου και όχι μονο την κάρτα γραφικών. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 μπαινουν στις pci slots? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ποιος ο λόγος να βάλεις ανεμηστιράκι σε μία 9550; Για κάποιο καλό λόγο δεν έχει βάλει η εταιρία... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 γιατι αυτη των GE εχει; τεσπα, τα ανεμιστηρακια μπαινουν στις PCI Slots ή οχι; γιατι εχω 3 διαθεσιμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ανεμιστηράκι χρειάζεται αν της κάνεις overcklocking διαφορετικά είσαι okay. Τα ανεμιστηράκα του κουτιού δεν συνδέονται σε pci θύρες, Συνδέονται πάνω στην μαδερμπορντ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 πανω στην motherboard ηδη εχει ενα ανεμιστηρακι. νομιζω οτι το ειχαμε βαλει εμεις παλια.. παιρνει αλλο ή οχι; αλλα και να μην παιρνει θα το αλλαξω επειδη ειναι πολυ παλιο ( 4 χρονων!! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Υπαρχει και ενα ανεμιστηρακι,το οποιο μπαινει ακριβωσ κατω απο την καρτα γραφικων καλυπτοντας ενα μεγαλο μερος της καρτας.Καταλαμβανει το χωρο της pci που υπαρχει κατω απο την καρτα(δεν συνδεεται στην pci,απλα ειναι σαν να καταλαμβανει δυο θυρες η καρτα σου).Αν κανεις μια βολτα σε διαφορα μαγαζια,νομιζω οτι θα βρεις κατι. Οσον αφορα την καρτα,η διαφορα τους ειναι οτι η ge εχει διαυλο 128bit ενω η απλη 64,κατι που ειναι πολυ σημαντικο!Οποτε αν μπορεις πηγαινε ζητα τους να στην αλλαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 μα γινεται να μου την αλλαξουν ενω την εχω βαλει στον υπολογιστη μου; βεβαια δεν πιστευω να ειναι και κατι το κακο, αφου η καρτα ειναι αθικτη και εχω το κουτι με ολα τα περιεχομενα μεσα.. να τους παρω τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Εχεις προβλημα με θερμοκρασιες?Αν οχι μην ασχολεισαι με ανεμιστηρακια.To pc σου δουλευει μια χαρα και τα ανεμιστηρια κανουν φασαρια......Ανεμιστηρακια και ψυκτρες αλλαζουμε οταν κατι δεν παει καλα,η οταν οι θερμοκρασιες στο κουτι ειναι πολυ υψηλες..... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 μα γινεται να μου την αλλαξουν ενω την εχω βαλει στον υπολογιστη μου; βεβαια δεν πιστευω να ειναι και κατι το κακο, αφου η καρτα ειναι αθικτη και εχω το κουτι με ολα τα περιεχομενα μεσα.. να τους παρω τηλεφωνο; και το ρωτάς? Πάρε τους τηλεφωνο 800-11-12345 και ζήτα τους να σε συνδέσουν με το κατάστημα που την αγόρασες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 μα γινεται να μου την αλλαξουν ενω την εχω βαλει στον υπολογιστη μου; βεβαια δεν πιστευω να ειναι και κατι το κακο, αφου η καρτα ειναι αθικτη και εχω το κουτι με ολα τα περιεχομενα μεσα.. να τους παρω τηλεφωνο; Λογικα θα σου την αλαξουν,αφου τους ζητησες την ge! Δεν χανεις τιποτα αν παρεις ενα τηλεφωνο :) Παντως χωρις το ανεμηστηρακι μην σκεφεσαι overclocking ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts