macgyver33 Δημοσιεύτηκε September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2020 Παιδιά μια βοήθεια ! έχω στα χέρια μου ένα pns 135 και θέλω να το ξεκλειδώσω αλλά οτι συμβουλές βρίσκω στο ίντερνετ πλέον δεν ανοίγουν τα links τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver33 Δημ. September 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Toooooσο παλιό είναι ρε παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Eίναι κάπου 8 χρόνια πριν η συσκευή οπότε ναι είναι αρχαίο! Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα εργαλείο σαν αυτό https://maplorer.com/myboot.html Απο ότι είδα από το ψάξιμο που έκανα, στην εσωτερική μνήμη (resident flash) υπάρχει στη συσκευή σου ένα αρχείο που λέγεται cpitguider.exe και ανοίγει το προεγκατεστημένο πρόγραμμα πλόηγησης. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μετονομάσεις το αρχείο αυτό σε κάτι άλλο πχ cpitguider1.exe. Μετά απο το αρχείο που θα κατεβάσεις απο την ανωτέρω σελίδα θα το αποσυμπιέσεις, θα ρίξεις τα 2 αρχεία στο σημείο που είναι το μετονομασμένο cpitguider1.exe,αφου πρώτα μετονομάσεις το myboot.exe σε cpitguider.exe Ετσι τρέχοντας το, θα ανοίγει το νέο μενού στο οποίο μπορεις να προσαρμόσεις ανάλογα τα κουμπιά απο το .ini αρχείο ώστε να ταιριάζουν με την διαδρομή στη συσκευή σου και να τρέχουν το πρόγραμμα πλοήγησης που θες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts