bardull Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Μιας και είμαστε λίγοι κάτοχοι να πω ότι μετά το Android 12 στην ουσία δεν είδα καμιά διαφορά Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Μιας και είμαστε λίγοι κάτοχοι να πω ότι μετά το Android 12 στην ουσία δεν είδα καμιά διαφορά Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο update της Samsung όντως, τόσες μέρες τώρα που δουλεύω το Tab μου νομίζω δεν έχει γίνει καν τo update.Δεν υπάρχουν καν οι αλλαγές στην εμφάνιση, που τόσο είχαν ξενίσει τους χρήστες των Pixel όταν πρώτοι αναβαθμίστηκαν σε Android 12.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Βρήκα ένα 8/256 στα 520€ με SnapdragonΑξίζει;Camera αυτονομιαSent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Καλησπέρα. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση για προστασία οθόνης glass και όχι ζελατίνα; Ψάχνοντας στο ίντερνετ δεν βρήκα να υπάρχουν πολλές, και κάποιες που βρήκα δεν ξέρω αν είναι καλες.. Στάλθηκε από το SM-N980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 Καλησπέρα. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση για προστασία οθόνης glass και όχι ζελατίνα; Για το note 20. Sorry που γράφω εδώ γιατί το θέμα για note 20 δεν έχει πολύ κίνηση... Ψάχνοντας στο ίντερνετ δεν βρήκα να υπάρχουν πολλές, και κάποιες που βρήκα δεν ξέρω αν είναι καλες.. Στάλθηκε από το SM-N980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts